Nikon võitis viis RED DOT auhinda, sh „PARIMATEST PARIM” Z 9

By in
638

London, Ühendkuningriik, 16. mai 2022: Nikon teatas täna rõõmuga, et viis toodet on pälvinud “Red Dot Award: Product Design 2022” tunnustuse. See oli Nikoni jaoks eriti edukas aasta, mille täiskaader lipulaev peeglita kaamera Nikon Z 9 pärjati parimatest parimaks. Teiste võitjate hulka kuuluvad kauni disainiga Nikon Z fc ja NIKKOR Z MC 105 mm f/2.8 VR S keskmise telefoto mikroobjektiiv.

Red-Dot-Award

Maailmatasemel disainikonkursile esitati tooteid 60 riigist, mida hindas seejärel hinnatud disainispetsialistidest koosnev žürii üle maailma. Uuenduslikkust, funktsionaalsust, ergonoomikat ja vastupidavust võeti enne võitjate väljakuulutamist kogu aruteluprotsessi jooksul arvesse.

Võidutooteid esitletakse selle aasta lõpus Saksamaal Essenis Red Dot disainimuuseumis peetaval eksklusiivsel näitusel.

Nikoni “Red Dot Award: Product Design 2022” auhinnatud tooted on järgmised:

NIKON Z 9, VÕITIS PARIMATEST PARIMA AUHINNA

 

Nikon-Z-9-Red-Dot

Z 9 on Nikoni kõigi aegade kõige arenenum lipulaev. Z 9, mis on loodud neile, kes nihutavad fotograafia ja video piire, sobib hästi spordi, metsloomade ja fotoajakirjanikega tegelevatele professionaalidele, kes nõuavad kõrgemat EVF-i, AF-i ja töökindluse taset koos tugevate volitustega. Z 9 fenomenaalne pildistamisvõimsus võimaldab kasutajatel salvestada kaameras konkurentsitult täiskaadris 8K 24p kuni 60p ja 4K 24p kuni 120p videot ja aeglustatud filme, võimaldades kasutajatel oma täielikku loovust välja tuua.

 

 

 

 

NIKON Z FC

Nikon-Z-fc-Red-Dot

Ainulaadne, stiilne ja suure mõjuga peeglita kaamera Nikon Z fc on loodud täiuslikult, ühendades vapustava retrodisaini tipptehnoloogiaga. Nikoni pärandile ja ületamatule innovatsiooniajaloole tuginev Z fc on inspireeritud Nikoni 1982. aasta peegelkaamerast FM2. Selle autentse stiili ja jõudluse ning selle täiustatud funktsioonide abil avaldavad nii fotograafid kui ka harrastajad kindlasti muljet – muutes need igapäevased hetked suurejooneliseks. pilte.

 

 

NIKKOR Z MC 105MM F/2.8 VR S kesktelefoto mikroobjektiiv

NIKKOR-Z-MC-105mm-f/2.8-VR-S

Objektiiv NIKKOR Z MC 105 mm f/2.8 VR S on professionaalne S-liini makroobjektiiv, mis suudab saavutada hämmastavaid detaile, mis muudab sügavuse ja selguse revolutsiooniliseks. Selle keskmise telefoto vaatenurgaga, mis on optimeeritud makropildistamiseks fotode või videote puhul, on see suurepärane objektiiv detailsete portreede tegemiseks: teravus ja kontrastsus on uskumatud, nagu ka bokeh.

 

 

 

NIKKOR Z 400MM F/2.8 TC VR S super-telefoto prime objektiiv

NIKKOR-Z-400mm-f:2.8-TC-VR-S

NIKKOR Z 400mm f/2.8 TC VR S tagab realistlikud ja erakordsed pildid, saavutades kauni bokeh-efekti ja kõrge eraldusvõime. Sisseehitatud 1,4-kordse telekonverteri ja uue kattega, mis tagab NIKKORi ajaloo kõrgeima peegeldusvastase jõudluse, toetab NIKKOR Z 400 mm f/2,8 TC VR S täielikult professionaalsete fotograafide loovust.

 

 

ECLIPSE SI UPRIGHT MIKROSKOOP

ECLIPSE-SI-UPRIGHT-Mikroskoop

ECLIPSE SI UPRIGHT mikroskoop koosneb paljudest intelligentsetest aega säästvatest funktsioonidest, automaatsest väljalülitusrežiimist ja ergonoomilisest disainist, et vähendada mikroskoobi pikaajalisest kasutamisest põhjustatud füüsilist pinget. Lisaks on ECLIPSE SI oma piltide kaugjagamise võimalustega ideaalne virtuaalseks nõustamiseks ja õpetamiseks.

 

 

 

Red Dot Design Award on maailmatasemel konkurss, mis tähistab disaini ja äri parimaid ning millel on 67 aastat rikkalikku ajalugu. Lisateabe saamiseks külastage veebisaiti.