Foxydry Pro on elektriline kuivatusrest

By in
810
Foxydry Pro on elektriline kuivatusrest

Palju kenam. Veel funktsionaalsem. Avastage Foxydry Pro integreeritud küttesüsteem. Foxydry Pro on elektriline kuivatusrest, mida saab paigaldada lakke või seintele, säästes sellega kuni kaks ruutmeetrit.

Foxydry-Pro-kuivatusrest

Juhitav kaugjuhtimispuldi abil. Peatub automaatselt, kui selle liikumine on takistatud. Mahutab kuni 35 kg pesu.

See on varustatud suurepärase valguskvaliteediga LED-valguspaneeliga. Foxydry Pro on varustatud ka kahe ventilaatoriga, mis puhuvad toasooja ja soojemat õhku: küttesüsteem kiirendab pesu kuivamist ka kõige külmematel päevadel. Seadmel on mõlemal pool kaks väljaulatuvat kahekordset 40 cm pikkust toru, kuhu saate riputada mahukamaid esemeid, nagu voodilinad, joped, laudlinad ja tekid (maksimaalne pikkus 2 meetrit). Sellel on 18/24 kohta riidepuudega jakkide ja särkide riputamiseks. Foxydry Pro on valmistatud täielikult terasest ja anodeeritud alumiiniumist, et tagada vastupidavus ja töökindlus pika aja jooksul.

Foxydry-Pro-kuivatusrest

Toodetud Itaalias.

Mõõtmed: L 122 X K 57 X S 30 cm
Voodipesu riputamise raami pikkus: 202 cm
Kogupikkus pesu riputamise jaoks: 10,5 meetrit
Maksimaalne laskumiskaugus laest: 180 cm

ENERGIATARBIMINE:
Kuumaõhupuhur: 750 W
Külmaõhupuhur: 44 W
Valgustus: 16 W
Liikumine: 130 W

Pikaajaline, lausa aastetepikkune lahing hr Hallituse vastu on lõppemas teie võiduga! Foxydry Pro kaks ventilaatorit aitavad teil vaenlasest jagu saada. Pesu kuivab tänu sooja õhu ringlusele imekiiresti. Jutul lõpp, hr Hallistus on sunnitud taganema. Foxydry Pro paigaldamisega hajub teie stress ning te tunnete suurepärast vaimset ja füüsilist rahulolu.

Foxydry-Pro-kuivatusrest

Viimaks ometi saate loobuda igapäevastest treeningutest tavalise kuivatusrestiga. Tunnistage, et selle ühest kodu otsast teise tassimine polnud just teie lemmikspordiala, eks.

Nüüd teeb kogu musta töö ära kaugjuhtimispult, tõstes vaid ühe klõpsuga kuivama kuni 35 kg pesu, ilmutamata vähimaidki väsimuse märke … jättes teid nautima lisaruumi!

Oma loovusele leiate rakendust ka mujal, sest te ei pea enam pingutama, leiutamaks oma linade kuivatusrestile riputamiseks viise, et need ei puudutaks maad.

Õnneks on Foxydry Pro varustatud kahe pika toruga, mis sirutuvad 200–240 cm kaugusele ja on loodud spetsiaalselt kõige suuremate esemete jaoks. Võite resti peatada enda jaoks kõige sobivamal kõrgusel.

Isegi kui kasutate pesukuivatit, on teil ikkagi vaja pesukuivatusresti – õrna pesu ei soovitata kuivatisse panna, sest see võib selle rikkuda.
Küll aga võite unustada tavalise kohmaka kuivatusresti, mis teile kodus liikudes alatasa ette jäi.
Rohkem vaba ruumi muudeks tegevusteks – mõned on resti paigaldanud jõusaali või majapidamisruumi.
Väiksem tarbimine.
Kaugjuhtimispult on lausa imeline.

Foxydry-Pro-kuivatusrest