Godox V1 Pro

By in
161
Godox V1 Pro

Godox V1Pro TTL Li-ion ümara peaga kaamera välklamp. Innovatsiooni ja piiramatu potentsiaali kooslus.

Kuni 100 täisvõimsusel sarivõtet.

Sukeldu piiritu loovuse maailma koos Godox V1Pro-ga – välklambiga, mis paneb paika fotograafia uued piirid. Termokaitse piirangutest vaba V1Pro toetab kuni sadat järjestikust täisvõimsusel välku ja laseb sul oma loomingulisuse ühtegi põnevat hetke kaotamata valla päästa.

Uuenduslik väline välk SU-1.

Godox on välja tulnud murrangulise eemaldatava täitevalguse komponendiga SU-1, mis võimaldab ühel V1Pro-l toimida sujuvalt nii peegeldatava välgu kui ka täitevalgusena. Mitmekülgne ja väle, reageerib dünaamilistel võtetel kiiresti. Lahti võetav konstruktsioon pakub vajaduse korral ka kergemat lahendust.

Godox-V1-Pro

Kaasaegne mugav laadimine.

Laadi mugavalt, valides Type-C või algupärase VC26 laadija. Pildista liikvel olles tõhususes või keskkonnas kompromissi tegemata.

Ühe klõpsuga TTL/M lüliti.

Vaheta ühe klõpsuga TTL ja manuaalrežiimi vahel. V1Pro-ga võid enesekindlalt jäädvustada hetki igas keskkonnas, olgu tegemist tempokate sündmuste või kõrgetasemeliste stsenaariumidega.

Godox-V1-Pro-laadimine

Aja ja kiiruse suhtes kartmatu.

V1Pro on varustatud täiendava toitesisendiga, mis võimaldab sujuvat ühendamist näiteks Godoxi välklambi toiteplokki PB960 ning pakub kiireloomulise kohapealse pildistamise ajal rohkem toitelahendusi ja suuremat kindlust. V1Pro saab suurepäraselt hakkama kiirust ja vastupidavust nõudvate olukordadega ning kindlustab alati ootusi ületavad kaadrid.

Godox V1 Pro akupank PB960

Ühtlane, mahe ja stabiilne valgusefekt.

Ümara peaga läätse disain tekitab ühtlase ja maheda valgusefekti. Tulemuseks on järjepidev suurepärasus, kus iga välguga säilib erksuse ja värvitemperatuuri sujuv kooslus.

Godox V1 Pro on suurepärane modelli pildistamise valgusallikas. Pildil on kujutatud tumedapäine ja pruunide silmadega nooruslik neiu, kelle huuled on punaseks värvitud ja kes teeb endale peegli ees meiki. Peegli servades põlevad pirni read.

Eelnev visualiseerimine täiuslikkuse saavutamiseks.

Täiusta oma valgustust kohandatavate LED-modelleerimisvalgustitega. 10-astmeline reguleeritav modelleerimisvalgus tagab iga kaadri täpsuse ja suurendab oluliselt sinu pildistamise tõhusust.

Godox V1 Pro välklambi ees seisab tumetäine ja tumedate silmadega hiinlanna

Traadita edastamine ja vastuvõtmine.

V1Pro toetab 2,4G traadita edastamist ja vastuvõttu, mis võimaldab seda sujuvalt integreerida sinu teiste Godoxi välklampidega. Loo oma ainulaadseid valgustuse sündmustikke hõlpsasti erinevate seadistustega.

Õpetatakse välkudega juhtmevabalt pildistama

Asjatundlikkuse pärand.

V1Pro välgupea konstruktsiooni on põhjalikult uuendatud, mille tulemuseks on püsiv töökindlus ja valguse vankumatu kvaliteet. V1Pro annab lubaduse, olgu sa algaja või asjatundja, olla sinu kaaslane kogu sinu fotograafilisel teekonnal.

Ümara peaga Godoxi lisatarvikute integreerimine.
Ühilduvus kõigi Godoxi ümarate välgupeade lisatarvikutega avab ukse piiramatule loovusele. Uuri, eksperimenteeri ja laienda oma fotograafia alaseid piire. Näiteks: AK-R1, AK-R21, AK-R22.

Lase V1Pro-ga oma looming valla. Tutvu kindlasti ka uue puuteekraaniga TTL juhtmevaba välklambi päästikuga – Godox X Nano!

Article in English

 

54321
(0 votes. Average 0 of 5)