Insta360 ja Realsee: uus ja põnev virtuaaltuuri partnerlus

By in
210
Insta360 ja Realsee: uus ja põnev virtuaaltuuri partnerlus

Meil on rõõm teatada uuest koostööst Insta360 ja Realsee vahel. Koostöö ühendab Insta360 juhtiva 360-kraadise kaamera tehnoloogia ja Realsee tipptasemel virtuaaltuuri süsteemi kõikehõlmava redigeerimise tööriistakomplekti, tasuta korruseplaani muutmise ja murrangulise programmi AI Virtual Renovation, mis on kõik mõeldud virtuaaltuuride täiustamiseks ja kaasahaaravamaks muutmiseks.

Insta360 ONE RS 1-tollised 360, X3, ONE X2 ja ONE X kaamerad ühilduvad nüüd sujuvalt Realsee rakendusega.

Loe edasi, et teada saada, kuidas luua oma ettevõtte edendamiseks elutruude virtuaaltuuride jaoks jalustrabavat 360-kraadist sisu.

Realsee ülevaade

Realsee pakub tipptasemel virtuaaltuuri tarkvara, mille 47 riigis olevad kasutajad teevad päevas 30 000 virtuaaltuuri.
Realsee võlu on selles, et kasutajad saavad kiiresti ja lihtsalt luua interaktiivseid 3D-tuure, mis tekitavad tunde, nagu viibiksid tegelikkuses kohapeal. Kujuta ette, et saad ostjale teisel pool maakera näidata kinnisvara, ilma et ta peaks oma kodust sammugi välja astuma, või pakkuda investoritele interaktiivset jalutuskäiku ehitusjärgus projektis.

Veelgi enam, enamikule virtuaaltuuride tarkvarale omane igakuine tasu puudub. Lihtsalt lisa vastavalt vajadusele krediiti.
Realsee võimaldab sul lisakuludeta alla laadida korruseplaane, pilte ja videoid ning pakub põhjalikke redigeerimisfunktsioone. Need funktsioonid tagavad rahakotti koormamata, et kasutajal on olemas kõik vajalikud tööriistad.
Realsee on suurepärane virtuaaltuuri tarkvara valik, kui oled fotograaf, kes soovib kinnisvara ellu äratada, või kinnisvaramaakler, kes soovib oma müügiobjekti võimalikult parimas valguses esitleda.

Kõrge latt

Realsee paistab virtuaaltuuride turul silma sellega, et pidevalt täiendatakse ja lisatakse uusi funktsioone. Platvorm lubab sul mitut tööriista kasutamata kõike vajalikku ühes kohas teha.
Uusimad funktsioonid on järgmised:
• Korruseplaani redaktor

Korruseplaan Realsee

Redigeeri automaatseid korruseplaane hõlpsasti ise tasuta Realsee korruseplaanide redaktoriga. Kui oled redigeerimise lõpetanud, saad plaanid kohe lisakuludeta alla laadida.
• Google Street View

Google GSV siseruum Google ruumi vaade

Laadi oma 3D-tuurid Realsee-kontolt Google Street View’sse. Kui tuur on üles laaditud, muutub sinu ruum hõlpsasti kättesaadavaks laiemale publikule ja meelitab ligi rohkem külastajaid.
• Multimeedia sildid

Multimeedia autosalong

Muuda oma virtuaaltuurid kaasahaaravamaks multimeedia siltidega, mis võivad sisaldada teksti, pilte, videoid ja helisid. Need elemendid lisavad rohkelt teavet ja muudavad tuuri kaasahaaravamaks. BYD müügisaali tuur on suurepärane näide sellest, kuidas vaatajatel on juurdepääs rikkalikule teabele ja nad saavad nautida täiustatud interaktiivset kasutuskogemust. Seda ka tänu asjaolule, et ettevõte integreerib oma müügisaalide tuuridesse virtuaalseid autotuure.
• Reaalajas 3D-kõne (ainult lisafunktsioon)

Live VR Tuur

Räägi 3D-tuuri ajal teistega reaalajas. Ruumiga saavad liituda ja seda uurida mitu inimest ükskõik kust ja millal, mille tulemuseks on ühine kaasahaarav kogemus.
• AI Virtual Renovation (ainult lisafunktsioon)

AI tehisintellekt
Screenshot

Loo renoveeritud korruseplaanidest virtuaalsed versioonid ja võrdle „enne ja pärast“ kujundusi. See tuleb eriti kasuks vanemate kodude puhul. Funktsioon võimaldab ostjatel lihtsasti ette kujutada, milline võiks kodu lisaks praegusele kujundusele välja näha. Näidistuuriga saad tutvuda siin.

Lihtsus voida

tööks vajalikud vahendid

Insta360 Virtual Tour Kit sisaldab kõike alustamiseks vajalikku, sealhulgas juhtivat Insta360 kaamerat, selfipulka, statiivi ja microSD-kaarti. Tegu on täiusliku lahendusega kvaliteetse 360-sisu jäädvustamiseks, mis hõlmab erakordset võimekust väheses valguses, täiustatud FlowState’i stabiliseerimist ja tipptasemel tarkvara integratsiooni.
Insta360 kaamera ja Realseega ühendamine ja pildistamine on paari väikese sammuga imelihtne.
1. Alusta Realsee rakenduse allalaadimisest, seejärel ühenda oma Insta360 kaamera ja lõpeta protsess.
2. Kui oled oma sisu jäädvustanud, saad selle hõlpsasti Realsee konsooli üles laadida ja oma virtuaaltuuri muuta.
3. Kui oled avaldamiseks valmis, hakka oma publikuga linke jagama!

Edulood

Malaisia juhtiv kinnisvaraveeb MetaProperty.com kasutab alates 2023. aasta septembrist Realseed ja Insta360 ONE X2, et luua oma objektidest muljetavaldavaid virtuaaltuure. MetaProperty.com-i asutaja ja tegevjuht CS Tan jagas oma kogemusi:
„Oleme siiani teinud üle saja tuuri ja näeme juba praegu, kui väärtuslik on koostöö Realsee ja Insta360-ga. Meie maakleritele meeldib kasutada Realsee 3D-kõne funktsiooni, et näidata klientidele kinnisvara virtuaalselt ja reaalajas. See kaasab paremini kliente ja aitab tehinguid sõlmida. Lisaks on Insta360 kaamerat väga mugav kaasas kanda ja see on kiire, mis kiirendab ja lihtsustab ka meie fotograafide tööd.“

Kasuta allahindlust

Realsee ja Insta360 partnerlus pakub kaasahaaravate virtuaaltuuride loomiseks kasutajasõbralikku ja kõik-ühes-lahendust.
Kuna Realsee ei küsi igakuiseid tasusid, on see sinu ettevõtte jaoks kättesaadav ja jätkusuutlik valik. Tänu sellele on kaasahaaravate 360-tuuride loomine lihtsam ja rahakotisõbralikum kui kunagi varem.

Article in English