Nikon arendab portreeobjektiivi NIKKOR Z 85MM F/1.2 S ja õhukest NIKKOR Z 26MM F/2.8 lainurk objektiiv Nikon Z kaameratele

By in
910
Nikon arendab portreeobjektiivi NIKKOR Z 85MM F/1.2 S ja õhukest NIKKOR Z 26MM F/2.8  lainurk objektiiv Nikon Z kaameratele
Hetkel on Ameerika Ühendriikides, Las Vegases, toimumas ülemaailmne elektroonikamess – CES. Ka Nikon on messil väljas ja selle suure sündmuse raamas andis Nikon meile teada, et on välja töötanud kiire keskmise telefoto objektiivi NIKKOR Z 85mm f/1.2 S ja lainurk pannkook-objektiivi NIKKOR Z 26mm f/2.8 täiskaader (FX-formaadis) Nikon Z-seeria peeglita kaameratele.
NIKKOR-Z85-1-2
NIKKOR Z 85mm f/1.2 S on osa S-Line NIKKOR Z objektiivide seeriast ning tagab nii suurepärase renderdusvõime kui ka suure ja kauni bokeh-efekti. See avardab kasutajate võimalusi portreede jäädvustamiseks sellistes valdkondades nagu pulmad ja mood.
NIKKOR-Z26-2-8
NIKKOR Z 26mm f/2.8 pannkook objektiiv on silmapaistvalt sale ja kerge ning suure renderdusvõimega, muutes selle ideaalseks objektiiviks edasijõudnud amatöörfotograafidele, kes võtavad oma kaamera igale poole kaasa, et mitte ühtegi hetke maha magada.
Nikon jätkab optilise jõudluse uue mõõtme poole püüdlemist, täites samal ajal kasutajate vajadusi, aidates kaasa fotokultuuri arendamisele, lootes laiendada võimalusi pildistamiseks.
Neid objektiive näidatakse Nikoni boksis (Central Hall #17914) Las Vegases toimuval iga-aastasel tarbeelektroonika messil (CES) 5.–8. jaanuaril 2023.
Eeldame, et need kaks uut objektiivi tulevad müügile käesoleval aastal (kinnitust veel ei ole). Kui oled uutest objektiividest huvitatud, siis palun anna meile varakult sellest teada. Kirjuta või helista meile!
Kui sul veel ei ole Nikon Z kaamerat, siis kuni 16. jaanuarini 2023 on võimalik see endale soetada soodsama hinnaga. Kirjuta või helista meile!
Article in English