Kuidas valgustada võtteplatsil, kus elekter pole kättesaadav?

By in
515
Kuidas valgustada võtteplatsil, kus elekter pole kättesaadav?

Kuidas valgustada võtteplatsil, kus elekter pole kättesaadav?

Foto- ja videograafidel tuleb ikka ette võtteplatse, kus elekter pole saadaval ja siis on vaja rohkem planeerida ning läbimõelda.

LED valgustid, mida nimetatakse ka LED-valguspaneelideks, on tavaliselt ristküliku- või ringikujulised, mis kinnitatakse üldiselt valgusstatiividele. Kui sinu LED valgustid toetavad NPF akusid, siis on võimalik LED valgusti külge panna NPF akud ja nö. kasutada LED valgustit akudega.

Samas on ka mitmekülgsem lahendus – isiklik elektrijaam. Nimelt EcoFlow toodab erineva võimsusega kaasaskantavaid elektrijaamsid: EcoFlow River 2 256Wh (üks pistikupesa), EcoFlow River 2 Max 512Wh (kaks pistikupesa), EcoFlow River 2 Pro 768Wh (kolm pistikupesa), EcoFlow Delta 2 1024Wh (neli pistikupesa) ja EcoFlow Delta Pro 3600Wh (neli pistikupesa)

EcoFlow-River-2-ElektrijaamMiks omada vähemalt ühte EcoFlow elektrijaama?

Seda on võimalik kasutada erinevate toodete laadimisel (akud, nutitelefonid, sülearvutid, jne) ja tööle panemisel (LED valgustid, stuudio välklambid jne). Kui sul on autos loodud lahendus, mis võimaldab laadida kaamera või drooni akusid, siis üldiselt see lahendus toimib ainult ajal, mil automootor töötab. Minul olnud palju hetki, kus ma ise olen “metsas” pildistamas ja elektrijaam autos laeb akusid. EcoFlow elektrijaam töötab kõikjal ja ei lase ennast millestki segada. Teine pluss on selles, et EcoFlow elektrijaama saab laadida auto sigaretisüütajast ja ka päikesepaneeliga.

Võta meiega ühendust! Nõustame elektrijaama ja LED valgusti valimisel. Pakume erinevaid makselahendusi toodete soetamisel.