Saa tuttavaks Insta360 X3-ga: 360 seikluskaamera toob esile seikluse võlu

By in
477
Saa tuttavaks Insta360 X3-ga: 360 seikluskaamera toob esile seikluse võlu
Insta360 tuli välja kaameraga X3, mis on loodud sotsiaalse ajastu jaoks. Tänapäeval peavad miljonid inimesed üle kogu maailma end loojateks ning loomingulise ja ainulaadse sisu jäädvustamiseks sotsiaalmeedia jaoks ei ole paremat vahendit kui 360 seikluskaamera.
Uute 1/2-tolliste 48-megapiksliste andurite ja 2,29-tollise puuteekraaniga Insta360 X3 on kõige võimsam taskus kantav kaamera. Jäädvusta aktiivse HDR-i ja nähtamatu selfipulgaga 5,7K 360-kraadine video või erakordsete üksikasjadega 72-megapiksline foto. X3 on ühtlasi ka tavaline seikluskaamera, mille üksikobjektiivi režiim on täiustatud terava ja ülilaia 4K-formaadi jaoks. Insta360 rakendus pakub fotode redigeerimiseks võimsat intuitiivsete ümberkadreerimise tööriistadega tehisintellekti, mis toob esile seikluse võlu.
„X-seeriaga oleme uuesti leiutanud „suuna ja pildista“-kaamera, et igaüks saaks lihtsamini looja olla. X3 on välja arendatud selleks, et aidata uue põlvkonna loojatel oma loovus uutesse kõrgustesse viia,“ ütles Insta360i asutaja JK Liu. 
Kaamerat Insta360 X3 saab tellida alates 8. septembrist 2022 FOTOakadeemia salongist.

Võimatuna tunduvad võtted
X3 muudab viisi, mille abil loojad loomeprotsessile lähenevad. Esmalt 360 kraadiga filmides ja hiljem ülesvõetut ümber kadreerides saab ühte videot toimetada lõputult erinevatel viisidel. Saad alati oma parimaid hetki jäädvustada, olgu see siis võimsa laine püüdmine või keerulise triki sooritamine. Säti vaid kaamera paigale, vajuta salvestamise nuppu ja kadreeri hiljem rakenduses Insta360. Tänu 360-kraadilisele jäädvustamisele saab 4:5 Instagrami postituse kvaliteeti kaotamata ühe puudutusega 9:16 TikTok-videoks muuta.
Insta360-X3-Travel
X3 360 video kvaliteet on kaamera uute, 1/2-tolliste 48-megapiksliste andurite abil töötava aktiivse HDR-režiimi tõttu samuti paranenud. Aktiivne HDR kasutab uuenduslikku algoritmi, et stabiliseerida tegevuskaadreid, vähendada varje ja tuua esile detaile, mis teistel seikluskaameratel jäävad üle- ja alavalgustatud aladel varju.
X3-topeltobjektiivi disain võimaldab ka näiteks nähtamatu selfipulga efekti saavutamiseks, sest see lõigatakse automaatselt kaadritest välja, mille tulemuseks on võimatuna tunduv kolmanda isiku vaade. Uue režiimiga Me Mode saad nüüd ümberkadreerimise vajaduseta teha iseendast erakordseid fotosid 60 kaadrit sekundis. See režiim kadreerib materjali, mis keskendub sinule, ja hoiab samal ajal selfipulga nähtamatuna. Varem ei olnud kõigepealt 360-kraadise salvestuse tegemiseta ja selle hiljem ümber kadreerimiseta nähtamatu selfipulga võtted võimalikud. 

Parem pildikvaliteet
Insta360 X3-e uued 1/2-tollised 48-megapikslised andurid pakuvad võrreldes oma eelkäijaga suurt resolutsiooni ja paremat pildikvaliteeti.

Kui sul on oma sisust selge nägemus, mis nõuab ainult ühte vaatenurka, ei ületa ühe objektiivi režiimi mitte miski. Nüüd on seda režiimi täiustatud 4K eraldusvõimega ja see sobib suurepäraselt esimese isiku tegevuse kaasahaaravaks vaateks, eriti rinnalt tehtud võtete puhul. Uus erakordselt lai 170° MaxView on saadaval ka 2,7K formaadis, mis võimaldab veelgi kaasahaaravamaid POV-võtteid.

X3 pakub kõigist 360 seikluskaameratest kõige rohkem megapiksleid ja 72-megapikslit ülidetailsete fotode tegemiseks. Samuti jäädvustab see 8K 360 aegvõtteid, mis sobivad suurepäraselt nii linnavaadete kui ka maastike jäädvustamiseks.
Suurendati ka Matrixi-stiilis aeglustusefekti Bullet Time resolutsiooni ja kaadrisagedust: 4K 120 kaadrit/s ja 3K 180kaadrit/s. Efekt aktiveeritakse, kui kaamerat ringikujuliselt pea kohal keerutada.
Seiklusteks valmis
Kogu tegevuse ajal hoiab X3 kuueteljeline güroskoop ja FlowState stabiliseerimine sinu video erakordselt stabiilsena. Teised seikuskaamerad annavad 45° juures alla, kuid 360° horisondi lukustus hoiab silmapiiri tasasena isegi siis, kui kaamerat täielikult pööratakse. 
Insta360 X3 on vastupidav ja veekindel kuni 10 meetrini. Suuremat kaitset soovivate ekstreemspordi sisuloojate jaoks on olemas ka objektiivikatted.
Water-Sports-surf
Isegi kui sa ei tea, millal midagi põnevat toimub, suudab X3 selle jäädvustada. Uus Loop Recording-režiim muudab X3-e pidevalt filmivaks pardakaameraks (armatuurlaua kaamera, videoregistraator, autokaamera), mis salvestab ainult video viimased minutid vastavalt seadistatud intervallile ja säästab sel viisil mälukaardil väärtuslikku ruumi. 
Lihtne kasutada
Insta360 X3-l on oma eelkäijatele sarnane samasugune lükandklapiga kuju, kuid lisatud on olulisi uuendusi, mis muudavad selle käsitsemise just tegutsemise ajal lihtsamaks:
  • 2,29-tolline karastatud klaasist puuteekraan, mis võimaldab intuitiivset seadete reguleerimist ja eelvaadet;
  • nelja nupu abil on isegi kinnastega lihtne oma võtteid kontrollida;
  • heli suunamine aitab helil tegevust järgida isegi ümberkadreerimise puhul;
  • võimas uus 1800 mAh aku hoiab kaamera kogu tegevuse vältel töökorras.
Winter-sport-Insta360-X3
Tehisintellektipõhine redigeerimine
Insta360 mobiilirakenduses kasutatakse tehisintellekti tehnoloogiat, et sisu loomine kõigile kättesaadavaks teha, ja pakutakse tööriistu ja efekte, mille kasutamise õppimiseks võib vastasel korral kuluda aastaid. Shot Lab pakub loojatele üle 30 populaarsust loova efekti, mida saab vaid mõne puudutusega redigeerida. Vali kas naljakas Nose Mode, uus filmilik Street Lapse või näiteks lihtsalt lahe Sky Swap.
Oma video ümberkujundamine on igaühe enda otsustada. Telefoni võib Snap Wizardiga soovitud suunas füüsiliselt liigutada, valides sihtmärgi jälgimise Deep Track 2.0 abil, või lasta tehisintellektil tipphetked enda eest Auto Frame’iga välja valida. Uus fotoanimaator teeb võluritööd ka staatiliste fotodega, mis animeeritakse.
Nende jaoks, kes eelistavad lauaarvutis töötada, on saadaval ka Insta360 Studio, mis pakub täpset kontrolli ja maksimaalset eraldusvõimet.
Insta360-X3-camera