Insta360 Link: võimas 4K veebikaamera, mis kujundab tehisintellekti abil kaugtööd ümber

By in
488
Insta360 Link: võimas 4K veebikaamera, mis kujundab tehisintellekti abil kaugtööd ümber
Insta360 Link pakub võimsat kombinatsiooni esmaklassilisest pildikvaliteedist ja sujuvast kasutajakogemusest äriinimestele, haridustöötajatele ja reaalajas voogedastuste tegijatele. Link on varustatud 4K eraldusvõimega ja valdkonna parima 1/2-tollise anduriga, mis annab elutruu pildikvaliteedi, üksikasjalikkuse ja suure dünaamilise ulatuse mis tahes valgustingimustes. Veebikaamera 3-teljeline kardaanriputi ja sisseehitatud tehisintellekti algoritmid hoiavad kasutaja alati kaadris ning võimaldavad käeliigutustele reageerida. Tänu mitmekülgsetele režiimidele, nagu DeskView jne, on Insta360 Link abiks igasugusel kaugtööl.
Linki ülitäpsed tehisintellektil põhinevad jälgimisalgoritmid ja esmaklassiline pildistamisriistvara muudavad kaugsuhtluse varasemast intuitiivsemaks.
Insta360 Linki väljatöötamine oli loomulik areng meie missioonis aidata inimestel oma elu jagada. Kuna pandeemia tõttu on töötegemine ettearvamatult kiiresti kodudesse liikunud, nägime tänu oma pädevusele tehisintellektipõhise pilditöötluse vallas võimalust aidata inimestel tulemuslikumalt kodus tööd teha,“ lisas Liu.

Insta360 Linki on võimalik tellida Fotoakadeemia poest.

Esmaklassiline pilt

Insta360 Link pakub oma klassi parimat 4K Ultra HD resolutsiooni 30 kaadrit sekundis, et veebis toimuv suhtlus oleks vajalikes kohtades elutruu ja üksikasjalik. Valida saab mitmete resolutsioonide ja kaadrisageduste vahel, samuti on võimalik kaasnevas Link Controlleri tarkvaras täielikult kohandada heledust, säritust, valge tasakaalu ja muid seadistusi. 

Link ületab tänu oma 1/2-tollisele andurilepeakõrguselt paljudteisted sarnase eraldusvõimega veebikaamerad. Suuremõõtmelisem andur tähendab, et see jäädvustab palju rohkem detaile, omab paremat dünaamilist ulatust ja suuremat võimekust väheses valguses. See tagab järjepidevalt täiusliku pildi igas ruumis või keskkonnas.
Saadaval on ka spetsiaalne HDR-režiim, mis annab pildil parema tasakaalu heleduse ja varjude vahel ning tagab, et taust ei jääks lähedalasuva akna ega muu valgusallika tõttu varju.
Tänu funktsioonile True Focus jäävad ähmased kaadrid minevikku. Linkis kasutatakse faasituvastusega autofookust (PDAF) ja automaatse särituse tehnoloogiat, mis võimaldab peaaegu kohest teravustamist
Insta360-Link-4K-HDR

Tööta nutikamalt tehisintellekti abil

„Insta360 Linki puhul on tähtis nii tarkvara kui ka riistvara,“ märkis Insta360i asepresident Max Richter.

Insta360 on alates 2020. aastast olnud teerajaja 360 kaamerate tehisintellektipõhiste pilditöötlustehnoloogiate arendamisel ning nüüd toome selle kogemuse Insta360 Linki näol laiema publiku ette.“ INSTA360 ASEPRESIDENT MAX RICHTER

Linki tehisintellektipõhised funktsioonid muudavad veebikaamera kasutaja elu mitmel viisil lihtsamaks. 3-teljelises kardaanobjektiivis kasutatakse kasutaja liikumise jälgimiseks tehisintellekti ja hoitakse teda alati täiuslikult keskpunktis. Tänu automaatsele kadreerimisele ja suumimisele ei ole kaamerat vaja kõne ajal käsitsi reguleerida.

Insta360-Link-4K-tehisintellekt

Kaugelt tehtavate seadistuste puhul reageerib Link silmapilkselt käeviipega juhtimisele. Kasutajad saavad lihtsate käeviibetega lubada tehisintellekti jälgimist, suumida ning aktiveerida muid kaamera režiime. Klõpsata ei ole vaja.

Insta360-Link-education

Linki täiustatud tarkvara raames pakutakse ka režiimi DeskView, mis võimaldab kasutajal kiiresti teha vahetusi näo ja töölaua kuvamise vahel. Tarkvara algoritmid ühtlustavad vaatenurka, et hõlbustada dokumentide vaatamist, mis sobib suurepäraselt videokõne ajal esitluse tegemiseks või matemaatikaülesande lahendamiseks.

Insta360-Link-desk-view

Spetsiaalsed režiimid paremaks suhtlemiseks

Link hõlmab hulgaliselt kasutusvõimalusi ja seega mitmeid erilisi režiime, et pakkuda kasutajale kõiki võimalikke veebisuhtluse eelised:

  • Valge tahvli režiim: suurenda selleks ettenähtud tahvliala, et pakkuda õpilastele või koosolekust osavõtjatele selgemat vaadet.
  • Portreerežiim: reaalajas voogedastus täiesti kärpimata 9:16 vaates, mis tagab mobiiliseadmes optimaalse vaatamise ja parema pildikvaliteedi.
  • Peakohal olev režiim: jäädvusta täpselt ülalt-alla horisontaalseid vaateid lauatoele paigaldatud Linkiga, mis sobib ideaalselt toote lahtipakkimise või kujunduse visandamise puhul.

Kui oled kõne lõpetanud, suunatakse Linki objektiiv tegevusetuse 10 sekundi jooksul automaatselt allapoole, et säilitada privaatsuse kaitse.

Insta360-Link-4K-portree

Portreerežiim

Eluga ühilduvus

Link on loodud sujuvalt sobituma igapäevase töö ja eluga, mida hõlbustavad kaks soovimatuid katkestusi blokeerivat ja müra summutavat mikrofoni ning lihtsasti kinnitatav sisseehitatud ekraaniklamber ja 1/4-tolline statiiv. Videokõnede jaoks ühildub Link täielikult Zoomi, Microsoft Teamsi, Skype’i, Google Meeti ja mitmete teiste platvormidega nii macOSi kui ka Windowsiga arvutites.

Insta360-Link-4k-zoom-meeting

Nüüd saadaval

Insta360 Linki saab tellida alates 2. augustist 2022 FOTOakadeemia.ee kaudu. Müügihind on 399 eurot, karbis on veebikaamera, 4 korduskasutatavat tahvlituvastuse markerit, USB-C kaabel ja USB-C–A adapter.

Article in English