Insta360 teeb koostööd platvormiga Floorfy muljetavaldavate 360-kraadiste virtuaaltuuride loomiseks

By in
419
Insta360 teeb koostööd platvormiga Floorfy muljetavaldavate 360-kraadiste virtuaaltuuride loomiseks

Insta360 teatas pikaajalisest strateegilisest partnerlusest platvormiga Floorfy, et pakkuda tipptasemel virtuaaltuurilahendusi ettevõtetele kogu maailmas. Tänu sellele koostööle saavad Floorfy kasutajad rakendada Insta360 juhtivate virtuaaltuurikaamerate Insta360 ONE RS 1-Inch 360 Edition ja Insta360 X3 võimsust, et viia oma kinnisvaraäri uuele tasemele.

Virtuaaltuuride loomine platvormil Floorfy

Floorfy on spetsialiseerunud kinnisvaramaaklerite jaoks kasulike lahenduste pakkumisele. Saadaval on eri teenused, sealhulgas automaatsed 3D-virtuaaltuurid, korruseplaanid, kinnisvaraga seotud privaatsed videokõned, reklaamklipid, automaatsed kinnisvarakirjeldused, virtuaalne kodusisustamise võimalus ja muud. Kõik Floorfy pakutavad teenused on saadaval ööpäevaringselt, mis tähendab, et maaklerid saavad sisu luua igal ajal.

Floorfy virtual tour

Tutvu näidis virtuaaltuuriga siin!

Nihutades visuaalse kogemuse piire

Koosöö Insta360, mis on tuntud oma teadmiste poolest 360-kraadisest kaamerast, ja Floorfy vahel ühendab nende asjatundlikkuse, et aidata kinnisvaramaakleritel hõlpsalt salvestada kinnisvara erakordse 360-kraadise detailsusega ja luua realistlik, kaasahaarav virtuaaltuur. Insta360 kaamerad integreeruvad vahetult Floorfy virtuaaltuuri tarkvaraga ja neid müüakse isegi nende teenusepakettide osana.

Kaasahaarava sisu loomine

Virtuaaltuurid

Virtuaaltuurid on revolutsiooniline digitaalne platvorm, mis on loodud realistliku kohapealse vaatamiselamuse jäljendamiseks, kasutades ülima korrektsusega jäädvustatud 360-kraadiseid fotosid. Need pildid pannakse kokku kõrgetasemelise tarkvara abil, et kinnisvaramaaklerid saaksid autentselt ja tõhusalt jäädvustada kinnisvara esteetikat, värvilahendusi ja viimistlusi.

Floorfy-app

Kasutades kaamerate, nagu Insta360 ONE RS 1-Inch 360 Edition ja Insta360 X3 , võimsust, saavad Floorfy kasutajad täpselt jäädvustada kinnisvara iga detaili, luua kinnistute virtuaalseid, fotorealistlikke ja mõõtmetelt täpseid esitlusi ning pakkuda klientidele realistlikku ja kaasahaaravat viisi kinnisvaraga tutvumiseks.

Automatiseeritud korruseplaanid

Kasutades Floorfy automatiseeritud korruseplaani võimekust, saavad kinnisvaramaaklerid luua kiiresti täpsed korruseplaanid, ilma et oleks vaja teha aeganõudvat käsitsi mõõtmist ja joonestamist. Insta360 kaamerate integreerimine muudab protsessi sujuvamaks, säästes hindamatut aega ja ressursse, pakkudes samal ajal selgeid ja kõikehõlmavaid visuaalseid esitlusi kinnisvara paigutusest ja mõõtmetest.

Floorfy-real-estate

Virtuaalne kodusisustamine

Floorfy täiustab kinnisvara esitlusi ka virtuaalse kodusisustamisevõimaluse pakkumise teel. See uuenduslik funktsioon sisustab ja kaunistab kinnisvara digitaalselt, et maalida tulevasest kodust elav pilt ja aidata ostjatel oma elu selles ette kujutada. See võib avaldada tugevat mõju nende otsuse langetamise käigule.
Floorfy-before-after

Jäädvustamisest avaldamiseni: üksikasjalik juhis

Kvaliteetsete ja kaasakaaravate virtuaaltuuride kiireks loomiseks ei vaja maaklerid muud kui Insta360 kaamerat, statiivi ja mobiilseadet. Alljärgnevas juhises kirjeldatakse kõiki platvormil Floorfy virtuaaltuuride jäädvustamiseks ja jagamiseks vajalikke samme.

  1. SAMM Jäädvustamine

Laadige Floorfy rakendus alla App Store’ist või Google Play Store’ist. Pärast sisselogimist klõpsake pealkirja sisestamiseks nuppu „+“, määrake kaugus maapinnast kaamerani (soovitame 150 cm) ja ühendage oma Insta360 virtuaaltuurikaamera Wi-Fi kaudu telefoniga. Stseeni jäädvustamiseks vajutage päästikunuppu või andke salvestuskäsklus, seejärel liikuge järgmisse asukohta. Korrake, kuni olete jäädvustanud kogu kinnisvara!

Floorfy step 1

  1. SAMM Loomine

Kui olete jäädvustamise lõpetanud, kasutage Floorfy rakendust, et luua oma 3D-virtuaaltuur, kinnisvara korruseplaan, HD-fotod või reklaamklipp. Nende vahendite abil saate esitleda oma kinnisvara ja luua täpseid korruseplaane ning kaasahaaravaid videoid kinnistust.

Floorfy-step-2

  1. SAMM Reklaam

Jagage oma virtuaaltuuri kinnisvaraportaalides, veebisaitidel ja sotsiaalvõrgustikes, et jõuda laiema publikuni. Kaugkülastuste hõlbustamiseks saate kasutada ka videokõnesid ja lahtiste uste päevi, võimaldades potentsiaalsetel klientidel avastada kinnisvara virtuaalselt. Avaldage klientidele muljet oma 3D-virtuaaltuuridega, kasutades jagatavaid linke või manuskoode.

Floorfy-step-3

Kinnisvaraturg nõuab uuenduslikke strateegiaid rohkem kui kunagi varem ning Insta360 ja Floorfy partnerlus pakub just seda. Erakordse virtuaaltuuri lahenduse väljatöötamisega tõstab see partnerlus teie kinnisvaraprojektid uutesse kõrgustesse. Viige oma kinnisvaraturundus uuele tasemele ja avastage juba täna Insta360 ja Floorfy abil rohkem võimalusi!

Vaata videot, kuidas kinnisvaramaakler või kinnisvarafotograaf saab 360-kraadi kaameraga ise virtuaaltuuri luua:

Tulevikutehnoloogia

Aastal 2015 asutatud Insta360 töötab julgelt välja uuenduslikke tooteid, mis aitavad inimestel oma elu jäädvustada ja jagada. Insta360 Enterprise on pühendunud tipptehnoloogia uurimisele ja partneritele kvaliteetsete, lihtsasti kasutatavate ja tõhusate pildilahenduste ning kohandatud teenuste pakkumisele.

Insta360 on paljude tööstusharude muutuse eestvedaja, integreerides sujuvalt 360-kraadised kaamerad tavapärastesse töövoogudesse. Insta360 pakutavad teenused ettevõtetele on eri valdkondades (kinnisvara, AEC, mobiilne kaardistamine, VR-e reaalajas voogesitus ja Google Street View jne) laialdaselt tunnustatud. Ettevõte on edukalt pakkunud oma partneritele tehnoloogilisi uuendusi enam kui 14 tööstusharus, ligi 100 riigis ja piirkonnas üle maailma, viies oma tegevuse uutesse kõrgustesse.

Insta360 cameras

Article in English

Artikkel eesti keeles.