Parimad kaasaskantavad elektrijaamad katkestuste ja väljasõitude jaoks

By in
1159
Parimad kaasaskantavad elektrijaamad katkestuste ja väljasõitude jaoks

Olge valmis ootamatuteks elektrikatkestusteks ja võrguta telkimisretkedeks.

Olenemata sellest, kas olete innukas matkaja (kes naudib endiselt kõiki mugavusi) või tunnete end paremini, teades, et teil on ootamatute katkestuste jaoks kodus avariitoiteallikas, võib kaasaskantav elektrijaam teile abiks olla. Kui generaatorid töötavad tavaliselt diiselkütuse ja / või bensiini toitel ja on mõeldud ainult väliskasutuseks, siis need elektrijaamad toodavad elektrit suurtest akudest, mida on siseruumides ohutu kasutada. Lisaks on need kergemini kaasaskantavamad, nii et saate neid kaasa võtta ekskursioonidele, kus elektrivõrk ei ole alati käepärast.

Need kaasaskantavad elektrijaamad on valmis teie elektritööriistu kiirendama, elektroonikat laadima või isegi seadmeid töös hoidma, kui kodus / tööl on elektrikatkestus.

Diisel- või bensiinigeneraator versus akutoide

Elektrijaamad töötavad akutoitel (mõnda neist saab laadida päikeseenergiat kasutades), samas kui diisli ja bensiini toiteallikaid tuntakse üldiselt generaatoritena. Kuigi diisel- ja bensiinigeneraatorid on tavaliselt odavamad ja annavad rohkem energiat pikemaks ajaks, kipuvad need olema mürarikkad ja neid saab kasutada ainult väljas, kodust ohutus kauguses, et vältida süsinikmonooksiidi heitgaaside sissepääsu. Diisel- ja bensiinigeneraatorid on suurepärane lahendus katkestuse ajal ajutiseks toiteallikaks, kuid neid (koos nende töötamiseks vajaliku kütusega) võib olla tülikas telkimisreisidele kaasa võtta.

EcoFlow-akupank-Tenways-elektrijalgratas

Akutoitega elektrijaamad on sageli kallimad, kuid neil on ka palju eeliseid. Need on keskkonnasõbralikumad – eriti kui neid toidavad päikesepaneelid –, vaiksed ja siseruumides kasutamiseks ohutud. Tavaliselt on neid erinevas suuruses, nii et saate lühikesteks telkimisretkedeks või järveäärseks päevaks hankida väiksema ja kaasaskantavama seadme. Kuid selleks, et akujaam saaks sama võimsaks kui diisel- või bensiinigeneraator, peate kulutama palju raha – sageli üle 1000 euro. Kuigi need akud on laetavad, võib mõne laadimiseks kuluda rohkem kui 8 tundi. Seevastu EcoFlow elektrijaamad laevad ennast kiirelt. Väike elektrijaam EcoFlow River mini 210Wh kaalub kõigest 2.85 kg ja tema laadimine vahelduvvoolu seinakontaktist kestab 1,5 tundi. Väga mugav elektrijaam laadimaks elektrijalgratast.

Mis suurusega elektrijaama vajate?

Õige suuruse valimiseks on oluline teada, mida kavatsete elektrijaamaga ühendada. Paljud tootjad pakuvad tavaliste seadmete hinnanguliste võimsusvajaduste tabeleid, mis aitavad vajalikke andmeid kokku arvestada. Vajaliku määra saate ka arvutada, liites kokku konkreetsete seadmete energiatarbimise. Vattide arvutamiseks korrutage pinge (tavaliselt 120 volti) seadme tööks vajaliku ampritega (voolutugevusega), mis on tavaliselt esitatud seadme külge kinnitatud sildil. Tehke seda iga üksuse puhul, mida plaanite elektrijaamaga toita.

Akupank-päikesepaneelPäikesepaneelidega laadimisest

Üldiselt mis tahes päikesepaneeli maksimaalset laadimisvõimet on raske saavutada. Seda põhjustavad mitmed asjaolud, kuid peamiselt on see tingitud sellest, et tingimused on harva täiuslikud. Kuna elektrijaama laadimiseks kulub tavaliselt mitu tundi, tuleb paneele sageli ümber paigutada, et säilitada optimaalne suund päikese poole. See ei tähenda, et päikesepaneelid ei oleks laadimiseks rakendatavad võimalused, vaid seda, et kui kavatsete neile tugineda, peate vastavalt planeerima. Võimalik, et vajate oodatust rohkem paneele, kui lähtute laadimisaja hindamiseks lihtsalt paneelide hinnangutest.

 

PARIM AVARIIVÕIMSUS

EcoFlow DELTA Pro kaasaskantav elektrijaam. Võimsus/väljund: 1500 vatti | Kaks standardset 120-voldist 16,5-amprist vahelduvvoolu pistikupesa | Kaks USB-A porti, kumbki 12 vatti | Üks USB-C port, 18 vatti | Üks USB-C PD-port (sisend/väljund), 60 vatti | Üks 12-voldine 30-amprine alalisvoolu pistikupesa | Üks 12-voldine suure võimsusega port (HPP) | Kaks 12-voldist 6 mm porti | Ühenduvus: Bluetooth, Wi-Fi | Laadimissisendi valikud: Standardne 120-voldine vahelduvvoolu pistik, 11-150-voldine päikeseenergia 15 A juures (paneelid müüakse eraldi), mootorsõidukite 12-voldine pistik | Kaal: 45 kg.

Kindlasti tutvu tootega lähemalt meie varem ilmunud EcoFlow Delta Pro artiklis.