Autoesindustes pildistamine on tehtud Dealer Image Pro ja Insta360 ONE X2 abil lihtsaks

By in
491
Autoesindustes pildistamine on tehtud Dealer Image Pro ja Insta360 ONE X2 abil lihtsaks

Hiljutine uuring näitas, et 95% sõidukite ostjatest otsivad oma uue auto kohta teavet veebist. Kuna veebiplatvormidel esitatud teave on määrav nii paljude ostude puhul, on kvaliteetsest automüügifotograafiast saamas automüüjate jaoks oluline müügi- ja turundustööriist.

Dealer Image Pro pakub ettevõttesisest lahendust, mis aitab automüüjatel hankida parema kvaliteediga fotosid ja videoid, samuti tarkvaratööriistu nende toimimise tõhustamiseks. Insta360 ONE X2 kaamera on integreeritud Dealer Image Pro paketti, pakkudes klientidele täielikku 360-kraadist vaadet nimekirjadest ning edasimüüjatele lihtsat ja intuitiivset pildistamisprotsessi.

Rääkisime Dealer Image Pro tegevjuhi ja asutaja Peter Duffyga ning operatsioonide juhi Louis Norman III-ga, et saada lisateavet teenuse ja ettevõtte ONE X2 kasutamiskogemuste kohta kvaliteetsete automüüjate fotode ja videote jäädvustamisel.

1. Kuidas aitab Dealer Image Pro automüüjaid autokauplustes pildistamisel?

Dealer Image Pro pakub automüüjatele täielikult skaleeritavat autode müügitarkvara tehnoloogiat, korralikku fotograafilist juhendamist, kvaliteedikontrolli ja tuge, et tagada oma klientidele suurepärane tulemus. Tulemused:

  • parema kvaliteediga foto- ja videosisu automüüjatele ja nende klientidele;
  • parem turule jõudmise aeg;
  • sujuv turustusprotsess edasimüüjatele koos täiustatud kvaliteedikontrolli ja tõhusa järelevalvega;
  • tööjõu ja kulude kokkuhoid edasimüüjatele.

Dealer Image Pro™ vastutab iga kuu kümnete tuhandete sõidukite sisuhalduse ja hooldamise eest edasimüüjate jaoks kõikjal USA-s, Kanadas, Mehhikos ja Dubais. Meie patenteeritud tarkvarakomplekt sisaldab iOS-i rakendust Photo Assistant™, mis on mõeldud kasutamiseks sõiduautode, raskeveokite ja mootorratastega, ning pilvepõhist töölauaplatvormi Autoport®.

Photo Assistant™ kasutab Apple‘i iPad Pros-i rakenduste tehnoloogiat koos meie patenteeritud veebimaketi juhttehnoloogiaga, mis aitab edasimüüjatel jäädvustada ühtseid fotosid, videoid ja 360-kraadiseid interaktiivseid kogemusi. Seejärel edastatakse müügisisu töötlemiseks Autoport®-i ja avaldatakse kõikide suurimate edasimüüjate IMS- ja DMS-süsteemidele ning autotööstuse veebilehtede suurpakkujatele.

Meie eesmärk on anda edasimüüjatele teadmisi, tööriistu ja tuge, mida nad vajavad oma autode täpseks ja tõhusaks müümiseks, ning anda edasimüüjate klientidele visuaalset sisu, mida nad vajavad teadliku ostuotsuse tegemiseks ja suurepärase ostukogemuse saamiseks.

Auto-pildistamine-ipadiga

2. Miks te hakkasite Insta360 ONE X2 kasutama automüüjate fotode tegemiseks?

Kui aus olla, siis kvaliteedipiirangute ja protsessi juhtimise võimaluse tõttu võttis meil 360 enda süsteemi integreerimine veidi aega.

Kui aga Insta360 ONE X2-ga kokku puutusime, saime teada, et see on meie soovitud kvaliteet.
PETER DUFFY, DEALER IMAGE PRO TEGEVJUHT JA ASUTAJA

See on olnud tõeliselt kasulik eelis pakkuda klientidele meie pakette tasuta.
Auto-fotograaf-Insta360-ONE-X2-fotoakadeemia

3. Millist kasu see autoesinduse pildistamislahendus teie klientidele toob?

360-kraadised fotod pakuvad lisaks lamedatele fotodele ja videotele ka intuitiivsemat kogemust. Meie lahendusega jäädvustatakse kõik sõiduki osad, mida klient vaatab, kõrgeima kvaliteediga ja kolmes eri formaadis: lamedad fotod, 360-kraadised fotod ja lamedad videod. Lisaks oleme saanud teha koostööd Insta360 tehnilise meeskonnaga, et integreerida toode täpselt nii, nagu vajame.

Autosalongist-360-kraadi-foto
360° vaade auto sisemusele – pildistatud Insta360 ONE X2-ga

 

4. Mis teeb Insta360 ONE X2-st hea valiku autokaupluste pildistamiseks? 

Erinevate valgustusstsenaariumide kvaliteet koos kogu komplekti hinnaga on suurepärane. Kuid ausalt öeldes peab parim osa olema integratsiooniprotsess. See on meie tehnoloogiaga peaaegu veatu ja Insta360 meeskond oli selle seadistamisel koos meiega väga abiks.
Autosalong-autofoto-fotoakadeemia

5. Milline on Insta360 ONE X2-ga pildistamise töövoog?

Oleme suutnud selle väga lihtsalt oma pildistamisprotsessiga integreerida. Meie rakendus juhendab fotograafi hõlpsalt kaamera ühendamisel, 360-kraadiste fotode tegemisel ja nende koos ülejäänud fotode ja videotega veatult meie pildivaaturisse üleslaadimisel. Kasutuslihtsus ning Insta360 tehnilise meeskonna tugi on olnud tõesti suurepärane.
Meil on palju edasimüüjaid, kes kasutavad ONE X2. Nad kasutavad kaamerakomplekti ostmiseks meie spetsiaalset linki. Värskendame oma rakendust, et lisada nende seadmesse valik, ja nad saavad pildistada kohe, kui see saabub.
Article in English