Kuidas elektriarveid kontrolli all hoida?

By in
1674
Kuidas elektriarveid kontrolli all hoida?

Kõrged elektriarved on üllatanud väga paljusid inimesi. Kui ma ikkagist ei taha joosta fikseeritud hinnaga elektripaketi kliendiks, siis millised on minu võimalused?

Tänaseks oleme vist kõik selgeks saanud, et elektrit on mõistlik tarbida siis, kui selle hind on madal. Oleme õppinud tundma oma kodumasinaid ja nüüd me oskame ajastada pesu- ja nõudepesemist ajale, mil elektrihind on ööpäeva madalaimal tasemel.

Ma annan veel ühe idee, mis tegelikult loob meile võimaluse tarbida eelmise ööpäev madalaimat elektrihinda kogu järgneva ööpäeva.

EcoFlow DELTA Pro kaasaskantav elektrijaam

Kaasaskantava majapidamisaku Ecoflow DELTA Pro võimsus on 3,6 kWh, mida saab suurendada kuni 25 kWh-ni. Saate selle nutikodu paneeli kaudu otse oma koduste vooluahelatega integreerida. See nutiaku on ideaalne majapidamise varundamiseks. 

Kogu DELTA Pro sari on loodud töötama ühtse üksusena. Täiendavaid nutikaid akusid on ülilihtne lisada, et suurendada saadaolevat võimsust kuni 25 kWh-ni. 25 kWh juures saab keskmise suurusega kodu hakkama mitu päeva või hädaolukorras nädal aega.

DELTA Pro toide on vahelduvvoolu väljundi osas tööstusharu liider. 3600 W abil saate tagada toite suure koormusega seadmetele nagu kuivatid, vahelduvvooluseadmed ja palju muud. Kas vajate veelgi rohkem toidet? Siduge kaks seadet, et saavutada nutikodu paneeliga tohutu 7200 W võimsus.
Laiendatav ökosüsteem DELTA Pro on midagi enamat kui kaasaskantav elektrijaam. Seda saab laiendada lisaakude, nutikate generaatorite ja isegi nutikodu paneeliga. Juhtige seda kõike DELTA Pro kaugjuhtimispuldi või oma telefoni EcoFlow rakendusega.
Kõige parem on aga see, et DELTA Pro on esimene majapidamisaku, mis suudab kasutada mitmeid erinevaid toiteallikaid, sealhulgas tuult, gaasi, päikest ja elektrivõrku.
Maailma kiireima laadimisega kaasaskantavat elektrijaama DELTA Pro saab laadida kuuel viisil. See on esimene, mida saab laadida alalisvoolu-laadimisjaamast ja mida saab isegi mitmekordselt laadida, kombineerides erinevaid viise, et saavutada kiire 6500 W laadimine. See on tööstuse kuldstandard.
Kui mõelda fossiilkütuste generaatoritele, on teil vaid üksainus toode, mis tekitab palju müra, saastet ja on piiratud võimsusega. EcoFlow kaasaskantav elektrijaam DELTA Pro ei tekita mingit müra, lõhna ega saastet, lisaks saate hulga täiendavaid toiteallikaid, et väljundit suurendada. Selline tehnika areng muudab tagasivaate meie naftapõhisele minevikule kui millelegi kummalisele.

Tutvustame maailma esimest kaasaskantavat majapidamisakut koos laiendatava ökosüsteemiga majapidamise varundamiseks, nutikaks energiahalduseks, väiksemateks energiaarveteks ja muuks. EcoFlow DELTA Pro on järgmine hüpe kaasaskantava toitetehnoloogia vallas. Just EcoFlow nutiaku pakub teile toitekindlust ja sõltumatust, kus iganes te ka viibite.
EcoFlow-DELTA-Pro-nutiakud
Kogu vajalik vahelduvvoolu väljund. Ühel DELTA Pro seadmel on 3600 W vahelduvvoolu väljund, mida saab X-Boost tehnoloogia abil suurendada kuni 4500 W-ni. Tagab toite 99,99% suure koormusega seadmetele kodus, õues või tööl. Saate isegi kaks seadet omavahel siduda, et saavutada nutikodu paneeliga 7200 W.
EcoFlow-DELTA-Pro-nutiakud
Täislaadimine 1,9 tunniga. EcoFlow X-Stream laadimistehnoloogia pole mitte ainult kiire, vaid ka ohutu. Akuhaldussüsteem tagab ohutuse ja pikaealisuse, samal ajal kui laadite DELTA Pro täielikult tavalisest vahelduvvoolu seinakontaktist 1,9 tunniga. Just siin peitubki nutiaku oskus ja võime laadida ennast täis ööpäeva madalaimate elektrihindade juures ja siis võimaldada teil seda salvestatud odavat elektrit tarbida järgneval ööpäeval.EcoFlow-DELTA-Pro-nutiakud
See kaasaskantav elektrijaam teie majapidamise jaoks on alternatiiv fossiilkütuste generaatorile (bensiini- ja diiselgeneraatorile), mis aitab tagada teie majapidamise voolu. See on osa tervest nutikate lisaakude, päikesejälgijate, päikesepaneelide, nutika elektrijaama ja nutikodu paneeli ökosüsteemist, mida saab kombineerida, et pakkuda teile alternatiivi oma majapidamise vooluga varustamisel. Olenevalt sellest, millise seadistuse kasuks otsustate, saate hõlpsalt suurema osa oma majapidamisest igapäevaselt või kogu majapidamise lühikese aja jooksul toiteallikaga varustada.

Oluliste seadmete katkematu varutoide

Elektrikatkestuse korral lülitub nutikodu paneel kohe 10 vooluahelasse, et tagada teie DELTA Pro(de) toide. Te ei pane voolu kadumist tähelegi, sest teie valitud vooluringid jäävad toiteallikaks.

Laadige tuhandetes kiirlaadijate laadimisjaamades üle maailma.

Elektriautode massiline levik ülemaailma tõi kaasa kiirlaadijate laadimisvõrgustiku. Esimest korda saate kaasaskantavat nutiakut laadida tuhandetes alalisvoolu-laadimisjaamades üle maailma. See ainulaadne laadimismeetod võimaldab liikvel olles kuni 3000 W kiirlaadimist.EcoFlow-DELTA-Pro-nutiaku-laadimine-kiirlaadimisjaamas

Kasutage taastuvat 1600 W päikeseenergia laadimisega.

EcoFlow päikeseenergiatoodete komplekt annab teile kulutõhusa taastuvenergiaallika, et energiat säilitada. Päikeseenergia abil saate DELTA Pro-d laadida vaid 2,8–5,6 tunniga. DELTA Pro-l on lai pingevahemik 11–150 V, mis muudab selle ühilduvaks 90% MC4-pistikutega kolmandate poolte päikesepaneelidega. Ja kui ilm muutub ettearvamatuks, kohandub nutikas maksimaalse võimsuspunkti jälgimine (MPPT) automaatselt, maksimeerides teie päikeseenergia tootmist igal kellaajal.
EcoFlow-DELTA-Pro-nutiaku-autosuvilas

Hankige EcoFlow nutika generaatoriga avariivarutoide.

EcoFlow Smart Generator toimib hädaolukorras, integreerudes teie DELTA Pro ökosüsteemiga. See käivitub automaatselt, kui teie DELTA Pro on laetud madalale tasemele, laeb DELTA Pro uuesti ja peatab mootori iseenesest, kui teie DELTA Pro on täis laetud. Võrreldes traditsioonilise gaasigeneraatoriga tagab EcoFlow Smart Generator väiksema energiakadu, kiirema laadimise ja suurema tõhususe.

EcoFlow-DELTA-Pro-nutigeneraator

Aku, mis kestab aastaid.

DELTA Pro pakub uhiuut LFP akut 6500 tsükliga, mis tähendab, et saate DELTA Pro-d kasutada aastaid, enne kui teie seade saavutab 50% algsest mahust. EcoFlow akuhaldussüsteem pakub pinge, voolu ja temperatuuri reaalajas analüüsi ja reguleerimist. See ainulaadne kaitsemehhanism teeb DELTA Prost uskumatult turvalise ja tõhusa majapidamisaku.

EcoFlow-DELTA-Pro-nutiaku

Mitu viisi juhtimiseks ja jälgimiseks.

Juhtige DELTA Pro-d kas seadme enda abil, kasutades kaugjuhtimispuldi tarvikut, või avage palju kohandamisvõimalusi EcoFlow rakenduse kaudu. Rakenduses pääsete ligi oma toiteseadetele, nagu laadimis- ja tühjendustasemed, vahelduvvoolu laadimiskiirused, nutika generaatori juhtimine ja palju muud.
Rakenduse abil saate oma energiaharjumustest linnulennult ülevaate. Lisaks saate ka DELTA Pro kasutamist konfigureerida. Kohandage majapidamise varundamiseks, elektriarvetelt raha säästmiseks või isegi paljude kohandatud valikute jaoks, mis põhinevad teie ainulaadsetel vajadustel.
Nutiakusse sisse ehitatud akuhaldussüsteem temperatuuri, pinge ja voolu reaalajas analüüsimiseks aitab veenduda, et töötab alati tõhusalt.
EcoFlow-DELTA-Pro-nutiaku-rakendus

Maailma esimene kaasaskantavate majapidamisakude ökosüsteem.

DELTA Pro laiendatav ökosüsteem pakub teile elektrikatkestuste ajal voolu, ööpäevaringselt kohandatavat energiat ja madalamaid energiaarveid. Kuidas see kõike seda saavutab? Valik lisaakusid, nutikaid generaatoreid, päikesejälgijaid, tuuleturbiine, nutikodu paneele ja palju muud. Alates varutoitest kuni võrgust sõltumise vähendamiseni roheliste alternatiividega – DELTA Pro ökosüsteemi saab kohandada vastavalt teie vajadustele.

EcoFlow-DELTA-Pro-nutiaku-sinu-kodus

Tutvustame EcoFlow nutikodu paneeli.

Uus EcoFlow nutikodu paneel on DELTA Pro majapidamisakude ökosüsteemi süda. See integreerib kuni kaks DELTA Pro seadet 10 koduse vooluahelaga. Iga DELTA Pro saab ühendada lisaakude, päikesepaneelide või nutikate generaatoritega, mis pakuvad teile katkematut toidet elektrikatkestuste ajal, nutikat energiahaldust teie kriitiliste koormuste jaoks ja madalamaid energiaarveid.
EcoFlow-DELTA-Pro-nutiaku-skeem

Majapidamise katkematu varundamine.

Kiire 20 ms ümberlülitusajaga võimaldavad DELTA Pro ja nutikodu paneel teil elektrikatkestuse ajal voolu sisse lülitada. Rakendus EcoFlow hoiab teid kogu aeg kursis, võimaldades teil valida ja muuta oma seadme prioriteete.
EcoFlow-DELTA-Pro-nutiaku-akuladu

Nutikas energiahaldus.

EcoFlow DELTA Pro ökosüsteem salvestab energiat päeval ja öösel, vähendades teie sõltuvust võrgust ja teie energiaarveid, võideldes kasutusaja määradega. See integreerub EcoFlow nutikodu paneeli abil otse teie koduga. Rakendus EcoFlow annab teile nutika ülevaate teie energiatarbimise harjumustest ja saate kohandada oma energiakasutust igat tüüpi olukorra jaoks.
EcoFlow-DELTA-Pro-nutiaku-rakendus

Elamine on tehtud lihtsaks.

DELTA Pro abil saate kodu endaga kaasa võtta, kuhu iganes lähete. Sellel on rattad ja kohvrilaadne pikendatav käepide, mis muudab transportimise lihtsaks. Ja kui otsite terviklikku toitelahendust haagissuvilate ja väljasõitude jaoks, on DELTA Pro-l 30 A Andersoni port ja vahelduvvoolu pistikupesad.
EcoFlow-DELTA-Pro-nutiaku-autosuvila

Toide, mis tähendab äri.

DELTA Pro ei paku mitte ainult majapidamise varundamist ja võrguvälist toidet, vaid ka turvalist toiteallikat igat tüüpi professionaalseks tööks. Olenemata sellest, kas töötate kodus või õues, alates isetegemisest kuni professionaalsete projektideni – DELTA Pro aitab teil tööd teha.
EcoFlow-DELTA-Pro-nutiaku-popup-restoranis-food-truck

EcoFlow Delta Pro omadused

Megavõimsus 3,6–25 kWh. DELTA Pro on kaasaskantav elektrijaam, mida saab kasutada majapidamisakuna. Saate DELTA Pro-ga ühendada kuni 2 lisaakut, mis annavad kokku 10,8 kWh varuvõimsust. Hädaolukordadeks piisab 3600 Wh päevas, mis tähendab, et DELTA Pro ja 2 lisaakut peavad vastu 3 päeva. Kahekordistage see arv, ühendades 2 DELTA Pro-d ja kokku 4 lisaakut. Hinnake oma igapäevast energiatarbimist ja kujundage oma kodu varulahendused.

Kaasaskantav majapidamisaku. Selle ülestõstetav käepide ja kaks tagaratast muudavad liigutamise lihtsaks, võimaldades teil seda kasutada kodus või õues.
Delta Pro võimsus
Parameetrid: 3,6 kWh 7,2 kWh 10,8 kWh 25 kWh
Hädaabi toide majapidamisele 2 päeva 3 päeva 5 päeva 13 päeva
Igapäevane toide majapidamisele 3 tundi 6 tundi 9 tundi 20 tundi

Nagu artikli alguses ütlesin, ööpäeva kõige odavamate elektrihindadega laeme akud täis ja meil on järgmised 20 tundi odavat elektrit tarbida. 25kWh nutiakusid läheksid maksma: 19194 EUR
2x DELTA Pro nutiakud = 7598 EUR (3799 EUR / tükk). Esimesed tooted on Euroopa poole teel.
4x DELTA Pro lisaakud = 11596 EUR (2899 EUR / tükk). Hetkel veel ei ole neid võimalik Euroopas osta.
Kui nimetatud summa võtta 48 kuulise järelmaksu perioodi peale sissemaksega 0 Eurot, siis kuumakse on 542 EUR.

Mis kuulub komplekti?

1. DELTA Pro 2. vahelduvvoolu laadimiskaabel 3. Auto laadimiskaabel 4. Päikeseenergia laadimiskaabel 5. DC5521 ja DC5525 ühenduskaabel 6. Käepideme kate 7. DELTA Pro nutika generaatori adapter 8. Kasutusjuhend
EcoFlow-DELTA-Pro-nutiaku-karbis-kaasas