Parim kaamera perele. Insta360 GO 2 on kaamera lastele ja lapsevanematele

By in
1036
Parim kaamera perele. Insta360 GO 2 on kaamera lastele ja lapsevanematele

Vaid ühe lihtsa nupuvajutusega saate salvestada oma lastest miljon kaadrit. Kuidas aga valida parim perekaamera endale ja oma lastele? 

Mitu korda olete lapsevanemana soovinud, et võiksite oma telefoni lihtsalt käest panna ja oma lastega hetkes elada? Lastele mõeldud Insta360 GO 2 kantav kaamera lubab teil koos lastega aega veeta nii, et te ei pea enam filmimise pärast muretsema.

Teie või teie laps saate kaamerat kanda ning salvestamise alustamiseks tuleb seda lihtsalt puudutada. Kaamera jäädvustab kohe ümbrust selle isiku vaatepunktist, kes kaamerat kannab. Kujutage ette oma lapse esimeste sammude, esimese reisi, esimese mängu nägemist ja seda kõike tema enda vaatepunktist. 

Järgnevalt lisateavet selle kohta, mis teeb kaamerast Insta360 GO 2 parima perekaamera nii laste kui ka lapsevanemate jaoks. 

Insta360 GO 2 on kantav kaamera lastele

Enamik perevideoid on filmitud lapsevanema vaatepunktist. Kui paljud isad ei ole kunagi oma perevideotes, sest nad on alati kaamera või telefoni taga? 

Insta360 GO 2 puhul on operaatoriks hoopis laps ise. Kuna see on kantav kaamera, siis jäädvustab see vaevata kõike kandja vaatepunktist. 

Insta360-GO2-laps-filmib

Kuidas selline lastele mõeldud kantav kaamera täpsemalt töötab? Kaameraga GO 2 on kaasas kaks kantavat tarvikut: magnetiga ripats ja lihtne klamberkinniti. Saate lihtsa klamberkinniti abil kaamera oma lapse mütsi külge kinnitada ja vastavalt vajadusele nurka reguleerida.

Insta360-GO2-lapse-kaamera

Lihtne klamberkinniti

Magnetiga ripatsi puhul pange lihtsalt ripats lapsele kaela, asetage see särgi alla ja pange seejärel GO 2 selle peale. Kaamera on nüüd turvaliselt teie lapse seikluste ajal kaitstud.Salvestamise alustamiseks puudutage GO 2 kaamerat või juhtige seda kaasrakendusest Insta360. Saate vaadata telefonist kaamera otsepilti lapse mängimise ajal. Kui olete valmis, alustage rakenduse kaudu salvestamist.

Vanemad saavad käed vabad hoida.

Muidugi saavad ka lapsevanemad kaamerat GO 2 kanda! Kõik tarvikud on universaalsuuruses, nii et GO 2 sobib kandmiseks nii lastele kui ka täiskasvanutele. 

Insta360-GO2-lapsevanema-kaamera

Magnetiga ripats

Kaameraga Insta360 GO 2 on kaasas ka pööratav alus, mille abil saate GO 2 kinnitada oma lapse jalutuskärule, jalgrattale, lutipudelile või lemmikmänguasjale. Saate kõik need tarvikud GO 2 ostmisel tasuta kaasa.

Insta360-pööratav-alus

Kuna kaamerat GO 2 saab paigaldada või kanda, on teil nüüd kaks vaba kätt, et teha kõike, mida soovite! Saate jäädvustada hetki, kus mängite koos lastega, viskate neid õhku või lükkate nende käru, ilma et telefon teid segaks. See tähendab rohkem kvaliteetaega lastega ja parema kvaliteediga kaadreid. 

Insta360-GO2-õnnelik-laps

Pered saavad GO 2 igale poole kaasa võtta

GO 2 on parim perekaamera ka selle väikese suuruse tõttu. GO 2 kaalub vaid 27 grammi – see on kerge kui udusulg ja väiksem kui teie pöial! Saate GO 2 taskusse või mähkmekotti libistada ja välja võtta siis, kui vaja.

Laadimisümbrist saab GO 2 kaameraga kaasas kanda, et kaamerat seikluste vahelisel ajal laadida. Sellel on ka sisseehitatud statiiv, nii et saate kaadri paika panna vaid mõne sekundiga. Laadimisümbrisega saate filmida kuni 150 minutit järjest. Ja siis ongi ilmselt aeg uinakuks!

Insta360-GO2-videosalvestus

Laste järel joostes ja filmides on kaadrid sageli värisevad või udused. Aga mitte kaameraga Insta360 GO 2. GO 2 stabiliseeriv tehnoloogia FlowState hoiab kaadri sujuvana, mida teie või teie laps GO 2 kaameraga ka ei teeks. Löögid, kukkumised või hüpped ei saa vastu selle stabiliseerimisalgoritmidele.Lisaks on Insta360 GO 2 IPX8 veekindel kuni 4 meetri (13 jalga) ulatuses, nii et te ei pea muretsema ka mõne mahavoolanud joogi või veelombi pärast. Suviseks lõbutsemiseks võtke see randa või basseini kaasa!

Insta360-GO2-veekindel-IPX8

Parim perekaamera klippide kiireks töötlemiseks

Perereisilt tagasi tulles on kõige tüütum osa kõigi videote läbivaatamine ja nende töötlemine, et neid sõprade ja perega jagada. Mitu tundi olete raisanud parimate klippide hoolikale valimisele ja kaadritega jändamisele? Mõnikord on lihtsam oma videod jagamata jätta.

Parim perekaamera on see, mis võimaldab teil klippe kiiresti ja mugavalt töödelda. Rakendus Insta360 teeb vanematele veel suurema teene: see töötleb kaadreid teie eest. GO 2 automaatne videotöötleja FlashCut kasutab tehisintellekti pildituvastustehnoloogiat, et valida teile parimad kaadrid ja neid stiilselt kombineerida.

Insta360-GO2-töötlus

Töötlemise alustamiseks laadige lihtsalt oma kaadrid rakenduse abil telefoni alla. Pange GO 2 laadimisümbrisesse ja ühendage telefoniga Wi-Fi kaudu.

Seejärel tehke valik teemade hulgast nagu “Armsad lapsed”, “Naeratused” ja “Teemapargid” ning laske programmil FlashCut oma tööd teha. FlashCut sorteerib teie klipid teema ja kaadri kompositsiooni alusel. Siis saate soovi korral videole lisada muusikat või teksti, seejärel eksportida ja jagada seda oma sotsiaalmeediakanalites. Olete minutitega valmis! Kui teil aga aega jagub, siis Insta360 rakenduses on ka mitmesuguseid käsitsi töötlemise vahendeid. Kohandage oma video kuvasuhet, esituskiirust, värvipaletti ja paljut muud. Samuti saate kombineerida oma nutitelefoni fotosid ja klippe GO 2 klippidega, et panna kokku kõik parimad kaadrid teie perest.

Ostke nüüd

GO 2 väike suurus, kandmisvõimalused, stabiliseerimine ja tehisintellektiga töötlemine muudavad selle parimaks perekaameraks nii lapsevanematele kui ka lastele. Insta360 GO 2 on nüüd saadaval Insta360 poes. Minge kohe meie poodi ostlema

Article in English.