Pisike ja vägev: Insta360 GO 2 võidab iF disainiauhinna

By in
515
Pisike ja vägev: Insta360 GO 2 võidab iF disainiauhinna

Insta360 GO 2 on pälvinud ühe maailma prestiižseima disainiauhinna iF DESIGN AWARD.

GO 2 autasustati kaamerate kategoorias tootedisaini distsipliini alusel. Seikluskaamera pisike vorm ja lipulaeva pildikvaliteet võitsid 132 disainieksperdist koosneva žürii tähelepanu.

Alates selle loomisest 1953. aastal on iF-i märgis andnud tarbijatele ja disainiringkondadele märku heast disainist. Rahvusvaheline sõltumatu disainiekspertide rühm hindas sel aastal rekordarvu töid, kokku üle 10 000 töö enam kui 57 riigist.

Lipulaeva pildikvaliteet pöidla suuruses korpuses

Insta360 GO 2 on loodud selleks, et igaüks saaks vaevata enda seiklusi oma vaatenurgast jäädvustada. See on maailma väikseim seikluskaamera, mis kaalub vaid 27 grammi ja ei ole suurem kui pöial. Kui enamikul seikluskaameratel on kaasas mahukad tarvikud, siis GO 2 standardvarustuses on erinevad kerged magnetkinnitused. Kasutajad saavad kaamerat lihtsalt rinnal või peas kanda ja seiklusi jätkata käed-vabad, nagu kaamerat polekski.

Pinna all on lipulaev pildindusriistvara, mis tagab, et kaamera jäädvustab videoid, mis näevad suurepärased välja mis tahes suhtluskanalis. 1/2,3-tolline pildisensor, mida tavaliselt kasutatakse GO 2-st kuus korda suuremates tegevuskaamerates, tagab terava ja üksikasjaliku kaadri. FlowState’i stabiliseerimine hoiab video sujuvana, olenemata sellest, kas kaamera on paigaldatud maastikurattale või koerale. Kaamera on veekindel kuni 16 jalani (ca 5 m) ja kaasas on objektiivikaitse, mis hoiab kaamerat kogu tegevuse vältel kaitstuna.

Article in English