Laserkaugusmõõdik Forestry Pro II-ga tõstad võimekuse uuele tasemele

By in
1016
Laserkaugusmõõdik Forestry Pro II-ga tõstad võimekuse uuele tasemele

Laserkaugusmõõdik/hüpsomeeter Forestry Pro II annab metsandusele, kommunaalteenuste pakkujatele ja muudele tööstuslikele ja kaubanduslikele rakendustele täiesti uuel tasemel võimekuse, mugavuse ning väärtuse. Pärides oma kõrgelt tunnustatud eelkäijalt Nikon Forestry Pro-lt pika nimekirja põhiomadusi, on mudelisse Forestry Pro II lisatud täiustatud ulatusvõime, parandatud täpsus ja kiirem reaktsiooniaeg, mis lisavad kindlustunnet igasse mõõtmistulemusse. Lisaks on mudelisse Forestry Pro II integreeritud uus logifunktsioon kuni 250 mõõtmistulemuse salvestamiseks.

Nikon-Forestry-Pro-II-metsandus
Nikon-Forestry-Pro-II-metsandus-tegelik-vahemaa-horistonaalne-vahemaa

Funktsionaalsus hõlmab võimalust mõõta eemalt tegelikku vahemaad; horisontaalset vahemaad; kõrgust; nurka ning kahe sihtmärgi vahelise (kahepunktiline režiim) kõrguse (vertikaalne eraldus) ja kahe punkti vahelise kõrguse nurga (kolmepunktiline režiim) arvutusi.

Nikon-Forestry-Pro-II-metsandus-kahe-punktiga
Nikon-Forestry-Pro-II-metsandus
Nikon-Forestry-Pro-II-metsandus
Nikon-Forestry-Pro-II-metsandus
Nikon-Forestry-Pro-II-LCD

Mugavamaks vaatamiseks on Forestry Pro II välist vedelkristallekraani täiustatud suurema pikslite arvuga. Kolmetasandiline reguleeritav tagavalgustus aga hõlbustab vaatamist kehva valguse tingimustes. Olenemata mõõdetud vahemaast kuvatakse mõõdetud tulemused umbes 0,3 sekundiga.

Nikon-Forestry-Pro-II-sihtmärgi-prioriteedisüsteem

Forestry Pro II sihtmärgi prioriteedisüsteem on võimeline usaldusväärselt välja otsima ja mõõtma äärmiselt väikseid või peenikesi sihtmärke, nagu kauged elektriliinid ja väikesed oksad.

Nikon-Forestry-Pro-II-metsandus

Metsatööde tegemisel saab Forestry Pro II kahepunktilist mõõtmisfunktsiooni kasutada puu kõrguse mõõtmiseks, kui nähtavad on nii latv kui ka tüve alumine pool. Sihtige lihtsalt puu ladva tippu ja vajutage mõõtmiseks nuppu, seejärel tehke sama alumise osaga — kahe punkti vaheline kõrgus kuvatakse nii sisemisel monokulaarsel näidikul kui ka välisel vedelkristallekraanil. Kui ülemine/müüdav kõrgus ja/või puu alumine osa pole nähtavad, pakub Forestry Pro II kolmepunktilist mõõtmisrežiimi, mis arvutab horisontaalse kauguse puuni, seejärel mõõdab nurgad ladva ja alumise osani, et arvutada kaugus kahe punkti vahel.

Nikon-Forestry-Pro-II-elektrijaotus

Elektrijaotuse töövõtjate ja hooldusmeeskondade jaoks on Forestry Pro II väga kasulik väliandmete kogumiseks kriitiliste haldus- ja hooldustööde jaoks, sealhulgas mastiauditid, puude ja taimestiku kahjustumine, postide vahekaugused, liini kinnitamise kõrgused, liini vajumine ja muud põhielemendid. Maastiku-, äri- või elamuehituse töövõtjate ja teiste jaoks on Forestry Pro II tänu oma kompaktsele ergonoomikale, kasutuskergusele ning väga heale väärtuse ja hinna suhtele asendamatu töövahend loendamatute projektide kavandamisel ja elluviimisel.

Nikon-Forestry-Pro-II-kaugusmõõtja