Insta360 GO 2: tapjaomadused ja nende kasutamine

By in
462
Insta360 GO 2: tapjaomadused ja nende kasutamine

Insta360 GO 2 mahutab kõik tavasuurusega märulikaamera võimed ühte pisikesse vormi. Selles blogis valime välja mõned Insta360 GO 2 funktsioonid, mis muudavad selle kaamera tõeliselt võimsaks tööriistaks.

OMADUSEDInsta360 GO 2
Kaal26,5 g
Stabiliseerimine✔ FlowState‘i stabiliseerimine (Horizon Lockiga)✔Kaamerasisene põhiline stabiliseerimine
Maksimaalne eksporditud video eraldusvõime1440p@50fps, 30fps, 25fps, 24fps
Pildiandur1/2.3”
VeekindlusIPX8 veekindel kuni 4 m (13 jalga)
Objektiivikaitse
Laadimisümbrise funktsionaalsus✔Laadija ✔Kaugjuhtimispult ✔Statiiv
AI redigeerimine✔FlashCut 2.0
WiFi eelvaade ja edastamine

Suurus … see on oluline 

See tuleb uuesti esile, kuid tasub esile tõsta: see kaamera on TILLUKE! See kaalub vaid 26,5 grammi või umbes kuus korda vähem kui teie keskmine tegevuskaamera. Ja see on umbes pöidla suurune. See muudab GO 2 ülimalt kaasaskantavaks, nii et te ei pea kunagi muretsema selle pärast, et võtate selle väljasõidule kaasa. Libistage see lihtsalt taskusse või kotti ja minge.

Lihtne POV, käed-vabad jäädvustamine

Kuna GO 2 on nii väike, on seda ülilihtne paigaldada ükskõik kuhu. Vabade kätega saate nautida hetke ja jäädvustada samal ajal ainulaadseid esmaisiku kaadreid.

Peale selle, et GO 2 on väike, on see ka magnetiline! Kleepige see mis tahes magnetilise metallpinna külge ja teil on kinnitus olemas. Nii et see on päris lahe. Kuid just paigaldustarvikud muudavad selle kaamera nii paindlikuks. Karbist leiate järgmised tarvikud.

Insta360-klamber-magnet-ripats-pöörlevalus

Lihtne klamber

Töötab suurepäraselt mütsi, kübara, higilindi või millegi sarnase peal. Lihtsalt kinnitage see ja klõpsake GO 2 sisse. Kaamera kaldenurka saab üles ja alla reguleerida lihtsa „klõpsa ja fikseeri“ süsteemiga. 

Magnetiga ripats

Pange see oma särgi alla, GO 2 selle peale ja need kaks hoiavad magnetiliselt kokku! Täiusliku nurga saamiseks reguleerige rihma pikkust. Palju mugavam ja vähem pilkupüüdev kui suur vana rinnakinnitus:

Insta360-Magnet-Pendant

Pöördalus

Korduvkasutatava kleepuva alusega saate selle kinnituse kinnitada mis tahes tasasele ja kuivale pinnale. Torgake GO 2 sisse, pöörake igas suunas ja minge! See on ka kokkupandult kena ja kompaktse suurusega, et oleks lihtne ladustada.

Lihtne pildistamine

Pole tähtis, kuhu GO 2 paigaldate, vajutage pildistamiseks või video tegemiseks lihtsalt kaamera esiküljel olevat nuppu. Samuti saate seda nuppu rakenduses kohandada, et pildistamisvalikud oleksid valmis ja ootel.

Superstabiilsed kaadrid

Tänu GO 2-s olevale FlowState Stabilization tehnoloogiale on värisevad pildid minevik. Lisaks on kaameral Horizon Lock, algoritm, mis hoiab teie video püsti, olenemata sellest, kuidas kaamerat hoiate või pöörate.

Insta360-GO-2-FlowState

Nende Insta360 GO 2 funktsioonide kasutamiseks lülitage Insta360 rakenduse või GO 2 laadimisümbrise kaudu sisse Pro-videorežiim (jõuame selle väikese pärlini peagi). Kui avate oma kaadrid rakenduses Insta360 või lauaarvuti tarkvaras, stabiliseerub video teie jaoks automaatselt.

Tipptaseme pildikvaliteet

Nii et ilmselt mõtlete, milline on sellise väikese kaamera pildikvaliteet? Ärge kartke, GO 2 pakis on sama 1/2,3” andur, mille leiate tavasuuruses tegevuskaameratest. Selle pildisensoriga jäädvustab GO 2 suure eraldusvõimega ja teravat 1440p videot. Vaadake ise allolevat videot:

Värvi õigeks valimiseks on teil valida kolme profiili vahel: „Standard“ realistlike värvide jaoks, „Elav“ eredate, sotsiaalmeedia jaoks sõbralike värvide jaoks või „Logi“ tuhmide värvide jaoks, mida saate redigeerimisel täielikult juhtida. Lihtsalt valige enne Charge Case‘i või rakenduse kaudu pildistamist soovitud profiil. 

Ning proovige statsionaarsete või aeglaselt liikuvate võtete järgmise taseme detailide ja värvide saamiseks HDR-videorežiimi. Tulemused pimestavad teid!

Multifunktsionaalne laadimiskarp

See väärib tõesti oma taskut. Laadimiskarp hoiab GO 2 kenasti kaitstult ja annab energiat kuni 150-minutiliseks pildistamiseks. Kindel asi, võite seda öelda. Kuid see pole veel kõik … laadimisümbris toimib kaugjuhtimispuldina, statiivina ja selfipulga kinnitusena!

Intsta360-laadimiskarp
Ladustamine Kaugjuhtimine Statiiv

Veekindel ja vastupidav

GO 2 on veekindel kuni 4 meetrit, nii et kui tuleb vihma või laine, saate muretult pildistamist jätkata. Samuti saate rakenduses sisse lülitada AquaVisioni, et värvid automaatselt tasakaalustada ja muuta veealused kaadrid realistlikumaks. 

GO 2 on loodud ka maal tegutsemiseks. Suuremaks meelerahuks on kaameraga kaasas ülitugev vahetatav objektiivikaitse. Eraldi on saadaval ka tegevuskinnituse adapter, mida saate kasutada koos kaheharuliste kinnitustega, et oma kaamerat veelgi paremini kindlustada.

Kiirustage, aeglustage

Lülitage GO 2 TimeShift-režiim, et hyperlapse-toimingud toimuksid kuni kuus korda kiiremini kui päriselus!

Insta360-GO2-hyperlapse

Aeglane liikumine ei vaja sissejuhatust, vaid teadke, et GO 2 võib aeglustada asju kuni ¼ reaalsest kiirusest, ülikiire 120 kaadrini sekundis. 

Ja ajaga mängides on teil ka statsionaarne Timelapse-režiim eepiliste päikeseloojangute, linnamaastike ja muu jäädvustamiseks.

Täisfunktsionaalne rakendus kaugvaatamiseks, automaatseks redigeerimiseks ja muuks!

Ühendage oma nutitelefon GO 2-ga ja kasutage tasuta Insta360 rakendust, et oma kaadreid eelvaadata, seadeid reguleerida ja loomulikult pildistada! Mis puutub redigeerimisse, siis uskuge tehisintellekti ja laske FlashCut 2.0-l kaadrid automaatselt teie jaoks redigeerida. Valige lihtsalt soovitud klipid ja tehisintellekt paneb need koos üleminekute ja muusikaga kokku. 

Insta360-GO2-editing
(Ärge muretsege, kui soovite, saate oma pilte ka rakenduse või Studio töölaua tarkvara kaudu käsitsi muuta)

Niisiis, kas Insta360 GO 2 on seda väärt?

Oma tillukese suuruse pärast on GO 2 kerge alahinnata. Kuid ületamatu pildistabilisaatori ja lipulaeva pildikvaliteediga edestab GO 2 palju suuremaid kaameraid, olles samas palju kergem ja hõlpsamini kasutatav. Lisaks on kaasas kõik vajalik pildistamise alustamiseks – multifunktsionaalne ümbris, kolm kinnitustarvikut ja objektiivikaitse! Avage Insta360 veebisait, et saada lisateavet Insta360 GO 2 funktsioonide kohta. Teise võimalusena minge Insta360 YouTube‘i kanalile, kus leiate eepilisi GO 2 kaadreid ja ka kasulikke õpetusi.

Article in English.