EcoFlow energiakomplektid: sügavuti minek läbimurdelistesse võrguvälistesse päikeseenergiasüsteemidesse

By in
559
EcoFlow energiakomplektid: sügavuti minek läbimurdelistesse võrguvälistesse päikeseenergiasüsteemidesse

Detsentraliseeritud energia kasutamine muutub üha laiaulatuslikumaks ning elektrivõrguta elamine on muutumas populaarsemaks kui kunagi varem. Käesolevas postituses selgitame, mis on võrguväline päikeseenergiasüsteem, milliseid komponente on selle ehitamiseks vaja ja miks on 2022. aastal tekkinud uus võimalus loobuda suurest hulgast seadmetest.

EcoFlow energiakomplektid – Lugege, kuidas tänu energiakomplektile saab võrguühenduseta hõlpsasti hakkama. 

Mis on võrguväline päikeseenergiasüsteem?

Võrguväline päikeseenergiasüsteem on põhimõtteliselt päikesepaneelide, päikesepatareide ja muude elementide kombinatsioon, mis annab teile energia tootmise, salvestamise ja kasutamise võimaluse elektrivõrgu ühenduseta. Sellised süsteemid sisaldavad tavaliselt hulgaliselt osasid ja juhtmeid ning nõuavad ise paigaldamiseks professionaalset või põhjalikku oskusteavet.

Millest tavaliselt võrguväline päikeseenergiasüsteem koosneb?

Tüüpiline võrguväline energiasüsteem hõlmab endas energia salvestamiseks päikesepatareisid, energia tootmiseks päikesepaneele, päikesepaneelide laadimiskontrollereid energiavoo juhtimiseks päikesepaneelidele ja sealt tagasi, akulaadijaid, DC-DC-muundureid ning inverter-laadijaid. Samuti on kõigi nende eraldiseisvate komponentide ühendamiseks komplektis olemas juhtmed. Seega on teil antud komplektiga olemas põhiline võrguväline päikeseenergiasüsteem kasutamiseks haagismajades või võrguühenduseta ehitistes.

Tundub töömahukas?

Jah, nii see on. Võrguväliste päikeseenergiakomplektide iseseisvalt paigaldamine on tihtipeale heidutav ülesanne. Need võtavad tohutult ruumi ning neid on raske hooldada ja vajadusel laiendada. Kuid sellele probleemile on olemas lahendus – EcoFlow energiakomplektid.
EcoFlow-Power-Kits
EcoFlow energiakomplektid: stardikomplekt + nutigeneraator

Mille poolest on EcoFlow energiakomplektid erinevad?

EcoFlow energiakomplektid on loodud selleks, et muuta võrguväline elektrienergia tootmine, salvestamine ja kasutamine varasemast kättesaadavamaks. Need koosnevad paljudest komponentidest ja juhtmestikust ning nende loomisel on kasutatud EcoFlow akutehnoloogia alaseid teadmisi. Lisaks sellele ajakohastatakse nendega päikesepaneelide komplektid vastavalt 2022. aasta elektrisüsteemide standardile: 48 V. Samal ajal on teie käeulatuses nutikas jälgimine ja juhtimine.

 

Kas kõlab nagu miski, mida võiksite kasutada? Piiratud aja jooksul saate nüüd EcoFlow energiakomplekti ette tellides säästa tuhandeid. Kui soovite rohkem teavet, lugege edasi, kuidas komplekt toimib ja kuidas iga komponent aitab teie haagiselamul või võrguühenduseta ehitisel saada parima võimaliku energialahenduse.

Kuidas Ecoflow energiakomplektid võrguvälise elektrienergiasüsteemina toimivad?

Energiakomplekti toimimist selgitavad kolm tegurit. Lihtsustatult võib öelda: energiatootmine, energia salvestamine ja energiatarbimine. Allpool on esitatud sellest lühike ülevaate.
Vaatleme kõiki kolme peamist tegurit. Hoiame praeguses etapis asja lihtsana ja läheme detailidesse, kui vaatleme komponente.

Elektrienergia tootmine

Kui te ei ole elektrivõrgus, ei ole teil juurdepääsu võrguenergiale. Seetõttu on teil vaja moodust, kuidas elektrienergiat genereerida. Energiakomplektid võivad energiat ammutada ühel viisil neljast. Võrguvälised päikesepaneelid, teie haagiselamu generaator, kaldapealne energiavarustussüsteem või isegi EcoFlow nutigeneraator. Kui nimetatud meetodid kombineerite, saate võrguühenduseta olles toota kogu vajamineva elektrienergia. Akude laadimiseks on teie käsutuses valdkonda juhtiv 6000 W võimsus. Akudest rääkides …

Elektrienergia salvestamine

Energiat tuleb kuhugi salvestada. EcoFlow energiakomplektid on murrangulise tähtsusega, kuna nendega tuuakse turule uued virnastatavad LFP-akud. Need suudavad salvestada energiat mitmes konfiguratsioonis kuni 15 kWh. Sellest piisab väikeste kuni keskmise suurusega haagiselamute ja võrguühenduseta ehitiste, näiteks kuuride jaoks. Erinevalt tüüpilisest päikesepatareist, mis sõltub päikesepaneelidest, saab neid laadida eespool nimetatud nelja meetodi abil.

Energiatarbimine

Salvestatud energia suunatakse seejärel elektri andmiseks teie seadmetesse, aparaatidesse ja kodumasinatesse. See toimub kahel viisil ning pakub tohutut, 3600 W võimsust. Esimene viis on kõigel lihtsam. Ühendage seade energia saamiseks otse toitejaoturisse või kasutage mitme seadme jaoks pikendusjuhet. Teine võimalus on kasutada EcoFlow nutikat jaotuskilpi, et ühendada kõik teie seadmed elektrijaotuskappi (sellest räägime hiljem).

Millised komponendid kuuluvad EcoFlow energiakomplektidesse?

Komplektid võivad koosneda vaid toitejaoturist, akust ja päikesepaneelist. Vajadusel saab lisada ka muid seadmeid, sealhulgas rohkem akusid, juhtkonsooli, jaotuskilbi ja hädaolukordadeks isegi nutigeneraatori. Vaatame põhjalikult iga komponenti.
EcoFlow-toitejaotur
Terviklik EcoFlow energiakomplekt

Toitejaotur: teie võrguühenduseta elektrisüsteemi viis-ühes-süda

Toitejaotur on teie energiakomplekti süda. See on kompaktne seade kõigi teie sisendite ja väljundite jaoks.

EcoFlow-toitejaotur

Toitejaoturi teeb ainulaadseks see, et selles on kaks MPPT-päikeselaadimisjuhtseadet, üks MPPT-ga akulaadur, ühe DC-DC step-down-tüüpi muundur ja inverter-laadur. Traditsioonilistes süsteemides on need osad kõik eraldi, mistõttu võtab komplekt rohkem ruumi. Võrreldes teiste süsteemidega on toitejaoturi toimimiseks vaja palju vähem komponente ja juhtmestikku. Step-down-tüüpi konverter muudab jaoturi ka suurepäraseks lisaseadmeks olemasolevatele süsteemidele, mis kasutavad pigem 12 V kui 48 V võimsust. Järgnevalt tutvume seadme sisemusega. Tutvu energiakomplekide hindadega.
Toitejaoturi-sisemus
Toitejaoturi sisemus

Virnastatavad LFP-akud – rohkem kui tavalised päikesepatareid

Valige oma energiasüsteemi ehitamiseks kas 2 kWh või 5 kWh võimsusega LFP-akud, mida võib kokku olla kuni kolm. Need ei ole aga tavalised päikesepatareid – neisse on sisse kodeeritud EcoFlow DNA. Teisisõnu on neisse sisseehitatud akujuhtimissüsteem, mis teie turvalisuse nimel reguleerib pinget, voolu ja temperatuuri. Need akud suudavad temperatuuri automaatselt reguleerida, et külmas keskkonnas optimaalseks kasutamiseks üles soojeneda. Sisseehitatud akujuhtimissüsteemiga LFP-aku keemilise koostise ja automaatse küttetehnoloogia kooslus muudavad aku tavapärasest kauem kestvaks, turvalisemaks ja funktsionaalsemaks.
Paigaldusklambritega-virnastatavad-5-kWh-LFP-akud
Paigaldusklambritega virnastatavad 5 kWh LFP-akud
Kui paigutate päikesepatareid ruumi kokkuhoidmiseks üksteise peale, saate need kinnitusklambrite abil kindlalt paigale fikseerida. Sobib suurepäraselt kasutamiseks haagiselamutes. Tutvu energiakomplekide hindadega.

Nutikas jaotuskilp

Nutikas jaotuskilp on lisavõimalus, mis muudab teie seadmete juhtimise ja toitmise varasemast lihtsamaks. Ühendage 6 vahelduvvoolu ja 12 alalisvoolu seadet, seejärel kontrollige ja jälgige 6 alalisvoolu seadet EcoFlow rakenduse või energiakomplekti konsooli abil.
Toitejaotur-ja-nutikas-jaotuskilp
Toitejaotur + nutikas jaotuskilp

Energiakomplekti konsool

Energiakomplekti konsool on teie seadmete juhtimiskeskus. Intuitiivse puuteekraani abil saate jälgida, kohandada ja juhtida sisendeid ja väljundeid, mis on toitejaoturiga ühendatud RJ45 pordi kaudu tavalise Etherneti kaabliga.
Toitejaotur-ja-konsool
Toitejaotur + konsool

Päikesepaneelid

Loomulikult peaks akudeta võrguväline päikeseenergiasüsteem olema akude laadimiseks varustatud päikesepaneelidega. Kui olete komplekti välja valinud, lisage lihtsalt võrguvälised päikesepaneelid (müüakse eraldi), mis vastavad teie toitevajadustele. Valige jäigad, paindlikud või teisaldatavad päikesepaneelid ning te saate kiireks ja puhtaks laadimiseks kuni 3000 W päikeseenergiat.
EcoFlow-päikesepaneelid
EcoFlow päikesepaneelid

EcoFlow nutigeneraator

EcoFlow nutigeneraator on igale energiakomplektile suurepärane täiendus. See on eraldiseisev gaasigeneraator, mis laeb teie akusid tõhusamalt kui teiste kaubamärkide generaatorid. Sobib suurepäraselt kasutamiseks hädaolukorras, kui muud laadimismeetodid ei ole kättesaadavad.
EcoFlow-nutigeneraator
Nutigeneraator

EcoFlow rakendus

Kasutage EcoFlow rakenduse abil oma nutitelefoni täieõigusliku juhtimiskeskusena. Selle abil saate jälgida kõiki oma sisendeid ja väljundeid, juhtida jaotuspaneeliga ühendatud seadmeid ja muuta seadeid.

EcoFlow rakendus

Millistes konfiguratsioonides on energiakomplektid saadaval?

Müügil on kolme liiki energiakomplekte. Stardikomplekt, valmisoleku komplekt ja iseseisvuse komplekt. Iga järgnev komplekt on suurema funktsionaalsusega ja kõik võimaldavad kuni 15 kWh salvestamist. Võite oma komplekti meie kalkulaatorit kasutades ka ise kohandada.

Stardikomplekt

Stardikomplekt on kõige elementaarsemal tasemel komplekt. See on võrguvälise päikeseenergiasüsteemi pakett koos akudega. Paketti kuulub EcoFlow toitejaotur ja mõned EcoFlow virnastatavad LFP-akud. Lisapäikesepaneeli abil saate energiat toota, salvestada ja kasutada vaid kolme komponendiga ning vajadusel võib süsteemi laiendada.
Stardikomplekt
Stardikomplekt

Valmisoleku komplekt

Valmisoleku komplekt on järgmisel tasemel väike päikeseenergiasüsteem, mis sisaldab toitejaoturit, teie valitud akusid ja seadmete ühendamiseks nutikat jaotuspaneeli. Päikesepaneele saab seejärel lisada vastavalt teie vajadustele.
Valmisoleku komplekt

Iseseisvuse komplektid

Iseseisvuse komplekt on kõige arenenum võrguväline energiasüsteem. Nagu nimigi ütleb, võimaldab iseseisvuse komplekt saavutada elektrilist sõltumatust elektrivõrgust tänu kõigele, mida see pakub. Toitejaotur, akud, nutikas jaotuspaneel, energiakomplekti konsool lihtsaks juhtimiseks ja meie nutigeneraator avariitoite tagamiseks.
Iseseisvuse-komplektid
Iseseisvuse komplektid
Kõiki kolme komplekti saab laiendada 2–15 kWh võrra, lisades kuni kolm 2 kWh või kolm 5 kWh päikesepatareid. Kui olete komplekti välja valinud, saate edaspidi vajaliku võimsuse saavutamiseks lisada võrguväliseid päikesepaneele.

Või kohandage lahendus vastavalt vajadustele …

Kui ükski kolmest eelnevalt kokkupandud komplekti tüübist ei vasta teie vajadustele, saate meie kalkulaatori abil koostada oma olukorrale täpselt vastava seadistuse

Ecoflow energiakomplektid – kas parimad võrguvälised päikeseenergiasüsteemid?

Kui teie peamine kriteerium on lihtne, nutikas ja kompaktne lahendus, siis on EcoFlow energiakomplektid teie jaoks parimad võrguvälised päikeseenergiasüsteemid. Need põhinevad võrguühenduseta elektrienergia uuel lähenemisel, mis on loodud vastama teie vajadustele ilma vananenud süsteemide komplikatsioonideta ning säästavad samal ajal tohutult aega ja ruumi.