Insta360 One RS 1-tolline 360 kaamera

By in
401
Insta360 One RS 1-tolline 360 kaamera

Looge imelisi 6K 360° fotosid ja videoid. Uus 1-tolline Insta360 ONE RS 360 kaamera töötati välja koos Leicaga ja sellel on kaks 1-tollist andurit, mis tagavad hämmastava kvaliteedi. FlowState pakub erakordselt sujuvaid kaadreid ja 1350 mAh aku tagab pika tööaja. Võid kasutada ka nutifunktsioone, et oma ülesvõtted veelgi kaasahaaravamaks muuta. Kaamera on kerge, kompaktne ja IPX3 tasemel veekindlusega, nii et seda võib kasutada peaaegu kõikjal.

Koostöö Leicaga

Vaata, kui hea võib 360° kaader välja näha. ONE RS 1-tolline 360 kaamera töötati välja koos Leicaga, ühe turu tunnustatuima optikaseadmete tootjaga. Seade on varustatud kahe 1-tollise CMOS-anduriga ja pakub seetõttu hämmastavat pildikvaliteeti ja võrratut dünaamilist ulatust. Võid hõlpsasti salvestada isegi vähese valgusega tingimustes – ONE RS 1-tolline 360 tagab rikkalikud üksikasjad peaaegu igas olukorras.

Insta360-One-RS-1-toll

Kõrge pildikvaliteet

Avalda kõigile muljet imeliste fotode või videotega. Insta360 ONE RS 1-tolline 360° kaamera võimaldab salvestada vapustavaid 6K/30FPS 360° kaadreid. See tekitab vaatajates tunde, et nad kogevad koos sinuga põnevaid seiklusi! Saad teha ka erakordseid 21MP 360° fotosid. Nüüd võid hõlpsasti jäädvustada ümbritseva maailma kaunite piltidena. Insta360 abil on võimalik luua originaalset materjali oma reiside jäädvustamiseks või sotsiaalmeedias jagamiseks.

Insta360-One-RS-1-inch

Usaldusväärne stabiliseerimine

Soovid jäädvustada eriti dünaamilise kaadri? Jäta hüvasti soovimatu värinaga! ONE RS 1-tolline 360 kaamera pakub 6-teljelist stabiliseerimist ja FlowState tehnoloogiat, et saaksid peaaegu igas olukorras luua uskumatult sujuvaid kaadreid. Aga võimalused sellega ei lõpe! Olemas on ka 360 Horizon Lock funktsioon, mis tagab, et horisont on alati tasane, olenemata sellest, millise nurga all sa kaamerat hoiad. Insta360 abil on lihtne saada soovitud tulemusi!

Insta360-One-RS-1-inch-ice

Intelligentsed funktsioonid

Kas soovid oma ülesvõtteid veidi ligitõmbavamaks ja ainulaadsemaks muuta? Insta360 teeb selle võimalikuks! Shot Lab pakub kasutamiseks palju huvitavaid malle. Saad oma filmimaterjali ühe klõpsuga täielikult ümber kujundada – enam pole vaja raisata aega keerulisele montaažile. Snap Wizard teeb kadreerimise lihtsaks – pead vaid telefoni liigutama või ekraanil nipsama! PureShot ja automaatne särituse kahveldamine võimaldavad teha suurepäraseid HDR-fotosid, millel on muljetavaldavad loomulikud värvid isegi eredates kohtades ja varjus.

Insta360-One-RS-1-inch-ice

Sisseehitatud ekraan

Erakordsete salvestiste jäädvustamine on lihtsam kui kunagi varem. Insta360 ONE RS 1-tolline 360 kaamera on varustatud väikese, hõlpsasti kasutatava ekraaniga, mis teeb kasutamise palju lihtsamaks ja pakub mugavat ligipääsu paljudele huvitavatele funktsioonidele. Näiteks võid seda kasutada oma materjali vaatamiseks erinevate vaateväljadega (FOV). Samuti on olemas kiirmenüü, mille abil saab kiiresti parameetreid reguleerida ja salvestusrežiime muuta.

Insta360-One-RS-1-inch-2

Kaamera, mida saab peaaegu igal pool kasutada

Kui otsid praktilist kaamerat, mida alati kaasas kanda saad, on Insta360 ONE RS 1-tolline 360 parim valik. Kaamera on uskumatult kerge ja kompaktne, ideaalne reisimiseks ja paljuks muuks! See ei võta palju ruumi ega ole liiga raske. Lisaks on kaameral veekindluse tase IPX3. Kerge vihm või lumi ei kujuta kaamerale erilist ohtu. Seega ei ole kaamerat vaja peita, kui näed taevasse kogunevaid pilvi! Tähelepanu: ära pane kaamerat vee alla ega kasuta seda sportimisel, näiteks surfamise ajal.

Insta360-One-RS-1-inch-concert

Veel rohkem mugavusi

Too oma vaatajad tegevuse keskmesse – ONE RS 1-tolline 360 kaamera võimaldab teha ka otseülekandeid. See sobib suurepäraselt ka veebikaameraks ning jäädvustab kõik, mis sulle tähtis on, jagatud ekraanil. Oma materjali saad mugavalt redigeerida Insta360 Studio või Adobe Premiere Pro lisandmooduliga. Insta360 abil saad salvestada nii kaua kui vaja, muretsemata, et kaamera keeldub varsti töötamast. Uuel 1350 mAh akul on kuni 62-minutiline kasutusiga. Märkus: kaamera ei ühildu ONE R akudega.

Insta360-One-RS-1-inch-

Lisaseadmetega lisavõimalused

Kas soovid rohkem funktsioone? Proovi lisaseadmeid, mida saab eraldi osta! Nähtamatu käsistatiiv võimaldab luua originaalseid kaadreid kolmandast isikust ning selle saab redigeerimise ajal hõlpsasti materjalist eemaldada. Kiirlugeja võimaldab failid kiiresti SD kaardile ja seejärel telefoni üle kanda, nii et ära raiska aega ja jaga oma videoid või fotosid sotsiaalmeedias peaaegu silmapilkselt! Saadaval on ka objektiiviotsikud ja mikrofoniadapter.

Insta360-One-RS-1-inch-bmw