Kliima muutub. Nii ka tehnoloogia.

By in
608
Kliima muutub. Nii ka tehnoloogia.

Taastuvenergia vajab juurdumispinda. Akud tähendavad, et isegi siis, kui päike ei paista, tuul ei puhu ja võrk on maas, on teil energia salvestatud ja töövalmis. EcoFlow kaasaskantavate elektrijaamade eesmärk on tuua taastuvenergia salvestamine igasse koju, haagissuvilasse või kämpingusse.

Seda nimetatakse põhjusega fossiilkütuseks.

Erinevalt traditsioonilistest kütusel töötavatest diiselgeneraatoritest kasutavad päikesegeneraatorid päikesest saadavat puhast energiat ilma mingi müra ja suitsuta. Te ei pea enam muretsema kütuse kaasaskandmise ega täiendavate hoiustamisvõimaluste pärast. See on minevik.

Akud teevad seda paremini.

Looduse jõul on need vaiksed, puhtad ja rohelised. Asendage oma kütuse või gaasiga töötav generaator säästva eluviisi jaoks loodud tehnoloogiaga. Tänu suurele hulgale portidele pakuvad need piisavalt väljundit, et anda piisavat toidet ka teie suurimatele seadmetele.
Pakume tarbijatele enamat kui lihtsalt varustust. Lisame EcoFlow energialahenduste ökosüsteemi rohkem tooteid ja soovime edendada süsinikuneutraalset elustiili, mida iga inimene ja leibkond saavad igapäevaelus kasutada. Bruce Wang, Ecoflow tegevjuht

Lõpuks ometi. Tehnika, mis pole loodud purunema!

Tänapäeva tehnika on kergesti purunev, e-jäätmete kogus on rekordiline: üle 50 miljoni tonni aastas. Oleme selle vastu. Seoses üleminekuga kauakestvatele LFP-akudele ning hoolika siseprojekteerimise ja materjalisäästliku tootmise poole loob EcoFlow akusid, mis toovad kaasa muutuse.
EcoFlow-majapidamine

Olge muutuse elluviija. Teie kodu on teie pühamu.

Päikeseenergia ja akud on alles algus. DELTA Pro nutika kodu ökosüsteemiga saate muuta oma kodu taastuvenergiaallikaks ja vähendada sõltuvust võrgust.
Kaasaskantav-akupank

Võtke toidet kõikjalt.

EcoFlow kaasaskantavaid elektrijaamu on peaaegu igas suuruses, mida vajate. Alates väikestest õuesõbralikest seadmetest kuni suurte lahendusteni kogu teie kodu jaoks. Siduge kaasaskantavate päikesepaneelidega ja minge juba täna üle rohelisele energiale.

Mis on kaasaskantav elektrijaam?

EcoFlow kaasaskantavad elektrijaamad on akutoitel generaatorid, mis hoiavad teie varustuse laetuna ja valmisolekus kõikjal, kus iganes viibite. Alates perematkast kuni koduse varuvarustuseni – hankige endale mugav toide ilma traditsioonilise gaasigeneraatori müra, aurude ja sekeldusteta.

Nutiaku-argumendid

EcoFlow tootesari RIVER. Kaasaskantav toiteallikas.

Kas otsite oma järgmise seikluse jaoks kaasaskantavat toiteallikat? EcoFlow RIVERi kaasaskantavad elektrijaamad hoiavad töös kõike alates väikestest toiduvalmistamisseadmetest kuni kaameravarustuseni. Neid laetakse vahelduvvoolu, päikeseenergia ja auto abil ning need on piisavalt väikesed, et neid liikvel olles kaasas kanda, mistõttu on need ideaalsed kaasaskantavad elektrijaamad telkimiseks.
EcoFlow-River-akupank

Mis vahe on kaasaskantava elektrijaama ja diiselgeneraatori vahel?

Gaasigeneraatorid on kohmakad, mürarikkad, nõuavad kütust ja need ei sobi siseruumides kasutamiseks. EcoFlow kaasaskantavad elektrijaamad on kaasaskantavad, akutoitega, vaiksed ja taastuvenergiaga laetavad, neid saab kasutada siseruumides ja need pakuvad suurel hulgal võimsust, et hoida ülal kõiki teie seadmeid hädaolukorras, elektrikatkestuse või väljas seiklemise korral.

Kas kaasaskantav elektrijaam võib külmikut töös hoida?

EcoFlow DELTA kaasaskantavad elektrijaamad on mõeldud koduseks varutoiteallikaks. EcoFlow DELTA abil saate anda 60 W minikülmikule toidet kuni 33 tunni vältel.
EcoFlow-Delta-akupank

Kas kaasaskantavad elektrijaamad on ohutud?

EcoFlow kaasaskantavad elektrijaamad on puhtad ja vaiksed, neid saab kasutada siseruumides ja need ei vaja hooldust. Ohutuse suurendamiseks on kõik EcoFlow kaasaskantavad elektrijaamad varustatud ainulaadse akuhaldussüsteemiga, mis reguleerib pinget, temperatuuri ja voolu, andes teile usaldusväärse ja ohutu aku, mis kestab aastaid.

Kas kaasaskantavad elektrijaamad on seda väärt?

Alates elektrikatkestusest ja kodusest varundamisest kuni välitegevuse ja võrguühenduseta elamiseni on EcoFlow kaasaskantavad elektrijaamad parim valik usaldusväärse toite pakkumiseks ühe nupuvajutusega. Meie akutoitel generaatorid töötavad taastuvenergial ja sisaldavad tööstusharu juhtivat tehnoloogiat, mis annab voolu otse teie kätte. Teisisõnu, kui otsite puhast, töökindlat ja progressiivset elektrilahendust, on meie kaasaskantavad elektrijaamad teie parim tugi.
KUI SEE EI OLE ECOFLOW, SIIS SEE EI OLE KAASASKANTAV ELEKTRIJAAM

KIIRE LAADIMINE

EcoFlow X-Stream tagab rekordilise laadimiskiiruse, mis paneb peaaegu kõik hetkega tööle. Kui kiiresti? 0–80% ühe tunniga. See on kiireim laadimine kaasaskantavate elektrijaamade tehnoloogiaturul.
VÕIMSUS PEAAEGU KÕIGELE
KAASASKAASATAV VÕIMSUS, MIS KESTAB