NIKON ESITLEB KOLME UUT KAUGUSMÕÕDIKUT, MIS TÕSTAVAD TEIE GOLFIMÄNGU UUELE TASEMELE

By in
633
NIKON ESITLEB KOLME UUT KAUGUSMÕÕDIKUT, MIS TÕSTAVAD TEIE GOLFIMÄNGU UUELE TASEMELE

London, Ühendkuningriik, 5. august 2021: Nikon teatas täna kolme uue laserkaugusmõõdiku esmaesitlusest: COOLSHOT PROII STABILIZED, COOLSHOT LITE STABILIZED ja COOLSHOT 50i. Need on mõeldud golfimängijatele ning nendes kasutatakse uut, uuenduslikku tehnoloogiat, mis tänu Nikoni tipptasemel optikale tagab kompromissitu, rahuliku ja stabiilse vaate rajale. 

Nikon-COOLSHOT

Nikoni seni kõige täiuslikum kaugusmõõdik COOLSHOT PROII STABILIZED sai stabiliseerimistehnoloogia oma eelkäijalt COOLSHOT PRO STABILIZED, mis on saanud kasutajatelt ülikiitvaid kommentaare. Kaugusmõõdik, mis võib mõõta kuni 450 meetri (500 jardi) kaugusele, stabiliseerib teie vaate ja mõõtelaseri, tasakaalustades käe värisemist ja keskkonnategureid. Tulemuseks on selge ja täpne vaade rajale. Selle Dual LOCKED ON ECHO tehnoloogia teatab teile, et kaugus lipuni on mõõdetud ja aitab teil tihvti täpselt sihtida, andes pildi ja heliga märku, kui see on „lukustatud”. 

COOLSHOT PRO II

COOLSHOT PROII STABILIZED

kasutab nelja mõõtmiskuva režiimi, sealhulgas golfirežiimi, mis tagab kaldega kohandatud kauguse – see on ülioluline üles- ja allamäge löömisel. Teine võimalus on valida tegeliku kauguse režiim, mille puhul annab tegeliku kauguse näidik märku konkurentsivõimelisest mängust. Kerget ja veekindlat kaugusmõõdikut saab kasutada kõigis tingimustes. Hind 549 Eur, müügil alates 17. august 2021.

Nikon-COOLSHOT-LITE-STABILIZED
COOLSHOT LITE STABILIZED

COOLSHOT LITE STABILIZED,

mis võib samuti mõõta kuni 450 meetri (500 jardi) kaugusele, kasutab stabiliseerimistehnoloogiat, mis vähendab käte liigutamisest põhjustatud vibratsiooni ligikaudu 80% võrra, tagades selge ülevaate maastikust. Kaugusmõõturil on LOCKED ON tehnoloogia, mille välisvaatluse funktsioon teavitab teid lähima objekti kaugusest. Sellel on kaks mõõtmiskuva režiimi: golfirežiim (kaldega kohandatud kaugus ja tegelik kaugus) ning tegeliku kauguse režiim. Vihmakindlat kaugusmõõdikut saab kasutada märja ilmaga ja see talub laia temperatuurivahemikku. Hind 469 Eur, müügil alates 17. august 2021.

Nikon-COOLSHOT-50i
COOLSHOT 50i

Kaugusmõõdik COOLSHOT 50i,

mis võib mõõta kuni 360 meetri (400 jardi) kaugusele. See hõlpsaks kasutamiseks mõeldud Nikoni esimene kaugusmõõdik, millel on sisseehitatud kinnitusmagnet võimaldab selle hõlpsalt kinnitada golfikoti või golfikäru külge. Selle funktsioon DUAL LOCKED ON QUAKE teavitab teid, et kaugus lipust on mõõdetud välivaatluse abil ja kerge vibratsiooni tingimustes. COOLSHOT 50i kasutab samu kahte mõõtmisrežiimi nagu COOLSHOT LITE STABILIZED: golfirežiim (kaldega kohandatud kaugus ja tegelik kaugus) ning tegeliku kauguse režiim, mis mõlemad aitavad teil teha kõige täpsemat lööki. Kuna kaugusmõõdik on ka vihmakindel, saab seda kasutada ka märgades tingimustes. Hind 389 Eur, müügil alates 17. august 2021.