Pisike ja vägev: Insta360 GO võitis tuntud iF disainiauhinna 2020. aastal

By in
1149
Pisike ja vägev: Insta360 GO võitis tuntud iF disainiauhinna 2020. aastal

7. veebruar 2020, Insta360 teatas täna, et Insta360 GO võitis tänavu ülemaailmselt tuntud disainiauhinna iF Design Award. Rahvusvaheline 78-liikmeline sõltumatutest ekspertidest koosnev žürii tutvus põhjalikult 7298 tootega ja kinnitas GO kvaliteedi pitser.

Maailma väikseim stabiliseeritud kaamera võitis kaamerate kategoorias tootedisaini auhinna, kinnitades oma positsiooni sisuloojate suurepärase tööriistana. Insta360 GO aitab sisuloojatel toota veelgi kaasahaaravamat ja pilkupüüdvamat sisu.

Insta360 GO on kahekümnegrammine pisike stabiliseeritud kaamera, mis on alati valmis. GO uuenduslik kuju ja tehisintellekti toega (AI) nutikas videotöötlus muudavad sisulooja elu lihtsamaks.

Pöidlast pisut väiksem, see mahub kohtadesse, kuhu teised kaamerad ei mahu, jäädvustab vaatenurki, mida teised ei suuda. Kui kannad seda kaamerat, võimaldab GO sinul käed-vabad režiimis salvestada stabiilset videot, nii et Insta360 GO kaamera omanikest sisuloojad saavad hetkega elamusi salvestada, ilma et hetke saabumisel peaks hakkama telefoni taga ajama.

Insta360 GO on enam kui lihtsalt kantav kaamera. Kaamera magnetiline korpus on valmis peaaegu ükskõik kuhu kinnitamiseks või millegi külge riputamiseks. Käed-vabad. Tähelepandamatu. Alati valmis. GO võimaldab sul salvestada hetke läbielamise kogemust kaotamata.

Insta360-GO-IFA-2020