OTSUSTAV JÕUD. KIIREM TÖÖVOOG. ABSOLUUTNE USALDUSVÄÄRSUS. NIKON D6.

By in
846
OTSUSTAV JÕUD. KIIREM TÖÖVOOG. ABSOLUUTNE USALDUSVÄÄRSUS. NIKON D6.

London, Ühendkuningriik, 12. veebruar 2020: Täna tutvustas Nikon oma uut digitaalsete peegelkaamerate lipulaeva D6. Olgu tegemist igapäevaste uudiste või rahvusvahelise spordiga, see fenomenaalne täiskaadriga kaamera vastab professionaalide nõudmistele, kes ei soovi jätta midagi juhuse hooleks.

Nikoni võimsaima automaatse teravustamise süsteemiga ja reaalajas pildiedastust võimaldavate kiirete kaamerasiseste ühendustega lubab D6 professionaalidel piiranguteta luua ja edastada. Uus automaatse teravustamise mootor on kiirem kui kunagi varem. 105 valitavat risttüüpi andurit, mille katvuse tihedus on 1,6 korda suurem kui D5-l, viib täpsuse uuele tasemele koosvõrratu jälgimissuutlikkusega ka kõige raskemates valgusoludes ning järgmise taseme objektihõivega. Suurem valik valitavaid grupeeritud ala automaatse teravustamise mustreid võimaldab kasutajatel optimeerida automaatse teravustamise seadistust mis tahes töö jaoks ja tabada tegevusest rohkem puhtaid kaadreid.

Kaamerasisesed ühendused võimaldavad valdkonna kiireimaid edastuskiirusi ning ei aeglustu pildistamise ajal. Sujuvamad töövood pakuvad rohkem võimalusi põhikaadreid kontrollida, valida ja edastamiseks tähtsuse järjekorda seada, andes fotograafidele eelise, kui iga sekund loeb. Kaamera kõrge eraldusvõimega ekraanid pakuvad nüüd paremat nähtavust ja loetavust ning D6-l on tugev korpus, mis tegi D5-st professionaalide lemmiku.

Robert Harmon, Nikon UK müügi planeerimise ajutine juht , ütleb: D6 on Nikon D5 fenomenaalne järeltulija. Nikoni uus tippmudel edestab oma eelkäijat tippklassi automaatse teravustamise ja mitmekülgse ühenduvusega. Te ei saa kontrollida tegevust, valgustust ega keskkonda. Kuid te saate kontrollida D6 ning see digitaalne peegelkaamera pakub imelisi pilte elu tipphetkedest – veatult.”

Põhifunktsioonide kokkuvõte

Tippklassi 105-väljaga automaatne teravustamine. 105 valitavat risttüüpi andurit, mille automaatse teravustamise tundlikkus on keskmises fookuspunktis -4,5 EV ja kõigis teistes punktides -4 EV. Grupeeritud ala automaatne teravustamine rohkemate kohandatud sätetega võrratuks jälgimiseks. Täiustatud stseenituvastussüsteem tagab järgmise taseme objektihõive.

Tabage võidupilt. D6 võimaldab kasutajatel määratleda fookuse alguspunkti automaatala automaatse teravustamisega pildistamisel ja eelistada teravustamist objekti silmadele, kui kasutatakse automaatala automaatset teravustamist või ruumilist kalkeerimist.

Erakordne täpsus ja kiirus. Kasutage valangukiirust kuni 14 kaadrit sekundis koos täieliku automaatse teravustamise / automaatse säritusega või hääletu pildistamise režiimis kuni 10,5 kaadrit sekundis koos automaatse särituse jälgimisega.

Lipulaeva pildikvaliteet. F-kinnitusega objektiivid. 20,8 MP täiskaadriline CMOS-pildiandur. Pildiprotsessor EXPEED 6. 180 000-piksline RGB-andur. Lai ISO-vahemik 100–102 400, laiendatav kuni ISO 3 280 000-ni ja kuni ISO 50-ni.

Kiired kaamerasisesed ühendused. Wi-Fi, Bluetooth ja sisseehitatud GPS. Kaamera juhtmega LAN toetab standardit 1000BASE-T ja saavutab umbes 15% suurema andmekiiruse kui tunnustatud D5.

0,72x OLED-elementidega optiline pildiotsija. Võimaldab viivituseta nõelteravat kinnitust laia vaateväljaga. Horisontaalse ja vertikaalse kaldenurga näidikuid kuvatakse pildiotsijas.

Lihtsam töövoog. Rohkem viise terava ja täpse 3,2-tollise puutetundliku ekraani abil põhikaadreid kontrollida, valida ja edastada. Kui laadite pilte arvutisse juhtmega LAN-i või kaamera WiFi-ühenduse kaudu, saab parimad kaadrid esmajärjekorras saata.

Mitmekülgsed kaardipesad. Kaks mälukaardi pesa toetavad XQD- ja CFexpress kaarte – kiireimaid kaarte, mis täna saadaval. Kasutage kiiret lugemis-, kirjutamis- ja edastuskiirust.

Ergonoomilised täiustused. Suurema eraldusvõimega ekraanid pakuvad paremat nähtavust ja loetavust. Peamised pordid on hõlpsasti juurdepääsetavad isegi siis, kui pildistate ühendatud juhtmevaba saatjaga.Tugev ja kindel. Tugev korpus on valmis igas keskkonnas kasutamiseks ning D6 ühildub usaldusväärsete Kensingtoni lukkudega.

Müügi alguskuupäev: Kevad 2020
Soovitatav jaemüügihind: 7299 Eur