Fotoseljakott on asjalik kingitus, mis kindlasti rõõmustab tõsisemat fotohuvilist.

By in
589

Think Tanki valikus on mitu erineva suuruse ja kujuga ning omadustega seljakotti. Millede sisu saab ringi tõsta vastavalt vajadusele ja mis on läbimõeldud disaniga, kergetest kuid vastupidavast materjalist.

Kõige väiksem ja kompaktsem seljakott on Street Walker mis, sobib ka noortele oma saleda disaini poolest ega ole liiga kohmakas. Ees olevat alumist taskut saab kasutada statiivi kinnitamiseks ja rihmad selleks on kotiga kaasas. Lisaks veel mitu lukuga taskut külgedel ja ees väikeste tarvikute paigutamiseks, kus neile on kiire ligipääs ja lahtised venivad taskud külgedel ja õlarihmadel. Selle kotti sisu koosneb kahest suuremast sektorist mis on võimalik jagada mitmeks väiksemaks.

Veidi suurem valikus keskmine on Street Walker Pro. Disainilt ja ehituselt sama, mis väiksem mudel. Mahutab rohkem aga siiski välimuselt kompaktne ja sobib kenasti ka näiteks naisterahvastele. Sarnase saleda disaini poolest sobib ka rahvarohketes kohtades liikumiseks ega ole ebamugavaks takistuseks.

Kõige suurem neist on Street Walker Hard DriveMõõtmetelt ja sisult suurem (kolmest sektoris koosnev) kuid siiki sama mugav ja sellele kotile on selja peal olevale osale lisatud veel ka sülearvuti tasku, mida väiksematel mudelitel pole. Muus osas sarnane väiksematele mudelitele.

Ka Airport sarjas on kaks kerget ja praktilist seljakotti, mis sobivad eriti hästi reisimiseks. Kotid on kandilise disainiga, et mahutada maksimaalset varustust. Kottide mõlemal küljel mugavaks tõstmiseks sang. Mõlemal mudelil on ees süle- ja tahvelarvuti paigutamiseks mõeldud tasku ja turvatross koti lukustamiseks näiteks lennujaamas istme külge. Sisud on jaotatud kolme sektorisse, mida saab ringi tõsta vastavalt vajadusele. Statiivi saab paigutada koti küljele ja kinnitada rihmadega, mis on kotiga kaasas.

Väiksem mudel Airport Essentials 
Suurem mudel Airport Commuter

Kõigil neil seljakottidel on ka tõmblukud septsiaalsete aasadega, mida on võimalik lukustada väikese tabalukuga (lukud pole komplektis). Kaasas on kõikide kottidega ka kvaliteetne vihmakate. Kotidel on ka vööle kinnitamise rihm, mille aga saab soovi korral ka kergesti eemaldada.

Täpsed toodete mõõtmed ja kaalu leiad meie e-poest ja “Laos” olevaid tooteid saab näha ka kohapeal meie poes.

54321
(0 votes. Average 0 of 5)
Leave a reply