Nikon toob turule kaks uut Nikon 1 kaamerat

By in
571

Nikon tervitab Nikon 1 perekonna kahte uut liiget: maailma väikseima korpusega1 Nikon 1 J3 ja lihtsalt stiilne Nikon 1 S1—uue S-seeria esimene mudel. Mõlemat kaamerat iseloomustab maailma lühim vabastusaja viivitus2 ja maailma kiireim sarivõttega pildistamine.3

Nikon 1 J3 juures on edasi arendatud seda hämmastavat kiirust ja ülimugavalt kaasaskantavat korpust, mis tegid Nikon 1 J1-st Euroopa enimmüüdud kompaktkaamera-süsteemi4. J3-e kaunilt disainitud alumiiniumkorpus, mis on väikseim maailmas1, näeb hea välja ja seda on mõnus käes hoida. See maailma lühima katiku vabastusaja viivitusega2 ja maailma kiireima sarivõttega pildistamise funktsiooniga3 kaamera on alati valmis salvestama kiire elu tähtsaid hetki kõrge eraldusvõimega fotodele ja täis-HD videole.

Nikon 1 S1 on esimeseks pääsukeseks kiirete, stiilsete ja sirgjooneliste korpuste S-seeriast, mille puhul peab suurepäraste tulemuste saavutamiseks vähem vaeva nägema. Nikon 1 S1, mille loomisel on eelkõige silmas peetud kiirust ja lihtsust, on kasutamiseks sama mugav kui kompaktkaamera, ent samas palju kiirem, märksa võimekam ja parema pildikvaliteediga.

Nii Nikon 1 J3 kui ka Nikon 1 S1 kasutavad sama teise põlvkonna Nikon 1 tehnoloogiat kui hiljuti välja tulnud ja fotoentusiastidele mõeldud Nikon 1 V2. Neile on iseloomulik uuel tasemel kiirus ja täpsus, aga ka nutikad uue põlvkonna funktsioonid nagu Pildi juhtimine reaalajas ja Parima hetke tabamine, ning juhtmevaba pildiedastus lisavarustuses Wi-Fi-tongliga.

Nikon Europe’i Nikon 1 kompaktsete hübriidkaamerate tootejuht Jordi Brinkman ütleb: “Me oleme Nikon 1 J3 üle väga õhinas. See on väiksem ja kiirem kui ükski vahetatava objektiiviga kaamera, mis teil kunagi olnud on või mida teil leida õnnestub, ning see on silmapilkselt tegutsemisvalmis, nii et igaüks saab olulised hetked kõrge eraldusvõimega piltidele või täis-HD videole jäädvustada,“

Ta lisab: “Samuti rõõmustab meid väga Nikon 1 perekonna laienemine uue S-seeria lihtsate ja stiilsete kaameratega. Nikon 1 S1 on täiuslik kaamera noorele perele ja inimesele, kellele meeldib kompaktkaamera lihtsus, ent kes sooviks suuremat kiirust ja parema kvaliteediga pilte ja videot. Vaistlike digitaalsete juhtelementide ja rikkalike loominguliste võimalustega S1 on kiire kaamera, millega on lihtne jäädvustada teravaid ja detailirikkaid pilte ja videoid oma toimekast elust.“

Uskumatu kiirus

Kuna Nikoni kahe-pildi protsessor EXPEED 3A töötleb andmeid uskumatu kiirusega, on tulemuseks parim võimekus igas olukorras. See protsessor võimaldab maailma kiireimat sarivõttega pildistamist3 kiirusega 15 kaadrit sekundis, automaatse teravustamisega5 ja kuni 60 kaadrit sekundis6 fikseeritud punkti automaatse teravustamisega, nii et saate teha kvaliteetseid pilte isegi ülikiire liikumise juures.

Objektide teravustamine toimub viivituseta tänu täiustatud hübriidse automaatse teravustamise süsteemile, mida iseloomustab kiire faasi tabamise automaatne teravustamine kiire liikumise jaoks ja kontrastitajuga automaatne teravustamine peente detailide tabamiseks ka puudulikus valguses. Andur lülitab sõltuvalt võttest kiiresti 73 faasi tabamise ja 135 kontrastitajumise teravustamisala vahel, ning kindlustab sellega suurepärased pildid ja videod väga erinevates keskkondades.

Funktsioon Parima hetke tabamine aitab alati jäädvustada parima kaadri. Ühe vajutusega katiku vabastusnupule teeb Nutikas fotovalija kuni 20 suure eraldusvõimega pilti (Nikon 1 S1 kuni 15) ja soovitab neist kuni viit parimat. Aeglane kuva jäädvustab kuni 20 järjestikust võtet (Nikon 1 S1 kuni 15) ja kuvab need korraga aegluubis LCD-ekraanil, nii et saate valida selle hetke, mille soovite alles jätta.

Parem pildikvaliteet

Detailitäpsed fotod ja videod isegi hämaras valguses. Nikon 1 S1 eraldusvõime on 10,1 megapikslit ja valgustundlikkus ISO 100 kuni 6400. Nikon 1 J3 puhul on eraldusvõime tõstetud 14,2 megapikslini ja valgustundlikkus on ISO 160 kuni 6400.

Nikoni CX-formaadis CMOS andurit iseloomustab täiuslik tasakaal süsteemi suuruse, kiiruse, ja pildikvaliteedi vahel, mis võimaldab teha kvaliteetseid pilte ja videoid, ilma et tuleks teha järeleandmisi kaasaskantavuses. Kõrgete ISO väärtustega pildistamise võimalus tähendab, et pildistades isegi kuni 60 kaadrit sekundis on tagatud piisav valgustatus.

Kogu 1 NIKKOR objektiivide seeriat iseloomustab tipptasemel optika, millega olete Nikoni puhul harjunud. Nende kompaktsus ja kerge kaal aitavad säilitada Nikon 1 süsteemi mugavat kaasaskantavust, ilma et tuleks teha kompromisse pildikvaliteedis. Nikoni klaasiga pildistades võite kindel olla, et pildid tulevad hämmastavalt teravad, värvid erksad ja kontrastsus sügav.

Filmimaagia

Nikon 1 süsteemi kaamerad on optimeeritud kvaliteetse video salvestamiseks – vahetatavad 1 NIKKOR objektiivid, faasi tabamisega automaatse teravustamise süsteem, mis fookustab kiiresti ja täpselt liikuvatele objektidele, ja sujuvalt ning vaikselt liikuv automaatne teravustamine garanteerivad, et video näeb välja loomulik ja heli on suurepärane.

Nii Nikon 1 J3 kui ka Nikon 1 S1 suudavad salvestada täis-HD videot 60 või 30 kaadrit sekundis, kaadrikiirusega 60i, 60p või 30p, ja filmimise ajal ka täiseraldusvõimega pilte teha.7 Kui salvestate täiustatud videorežiimil ja kasutate PSAM-juhtnuppe, on teil täielik kontroll säriaja ja ava üle, automaatne teravustamine toimib sujuvalt ja heli on kristallselge. Kuna salvestamiskiirus on kuni 1200 kaadrit sekundis, võite kasutada ka äärmusliku aegluubi dramaatilist efekti.8

Kompaktne, ihaldusväärne disain

Nikon 1 J3-e kätte võttes imestad, kui tugev ja vastupidav see tundub. Kergest ja kvaliteetsest alumiiniumist hoolikalt viimistletud korpus näeb atraktiivne välja ja on väikseim maailmas1, saadaval valge, musta, hõbedase, punase või beežina koos kokkusobiva komplektobjektiiviga.

Väike, stiilne ja lihtne Nikon 1 S1 näeb välja puhas ja minimalistlik, juhtnupud on lihtsustatud, digitaalsed menüüd selged ja nende abil kaamera juhtimine intuitiivne. See kaamera on saadaval valge, musta, roosa, punase või khakivärvi versioonina koos kokkusobivate komplektobjektiividega.

Mõlemal mudelil on olemas sisseehitatud välguseade, mis hüppab automaatselt välja, et tagada vajadusel täiendav valgus.

Lihtsalt loov

Funktsioon Pildi juhtimine reaalajas on kiire ja lihtne viis oma fotosid ilustada enne nende tegemist, näiteks liikumise külmutamise, valguse reguleerimise või tausta hägustamise abil – tulemuse eelvaade on eredal, kõrge eraldusvõimega LCD ekraanil9 saadaval reaalajas enne võtte tegemist.

Loomingulises režiimis saate liikumatutele piltidele enne nende tegemist rakendada filtreid ja efekte. Looge õige meeleolu pehme filtriga, nautige täiuslikult valgustatud maailma öise portree režiimi abil ja jäädvustage avaraid vaateid Easy Panorama funktsiooniga.10 Funktsioon Liikuv foto on suurepärane viis rohkem kui ühe hetke salvestamiseks peatatud ajas. Piisab ühest nupulevajutusest, et kaamera looks “elava pildi“, s.t salvestaks lühikese aegluubis videolõigu, mis lõppeb foto endaga. Liikuvaid fotosid saab salvestada ühe .mov failina, mis muudab nende jagamise lihtsaks.

Kui tahate, et juhtnupp salvestaks võtte täpselt teie soovi kohaselt, on mõlemal kaameral olemas kiire ja lihtne ligipääs P,S,A,M särituse juhtfunktsioonidele. Lihtsalt pöörake režiiminupp Loovale režiimile ja valige P,S,A,M, et täielikult juhtida säritust, katiku prioriteeti, ava prioriteeti ja käsisäritust.

Juhtmevaba adapter

Nikoni väike mobiili juhtmevaba ühenduse adapter WU-1b muudab kvaliteetsete fotode saatmise kaamerast otse nutitelefoni või tahvelarvutisse lihtsaks.11 Hetkede jagamine sõprade või perega, fotode üleslaadimine lemmiksotsiaalvõrgustikku või piltide eelvaatamine suurel ekraanil on imelihtne. Adapteri abiga saate oma nutiseadet kasutada isegi kaamera kaugjuhtimispuldina.

Laiendatav süsteem

Nikon 1 kaamerate kaasaskantavuse, võimsuse ja kiiruse ühendamine kasvava 1 NIKKOR objektiivivaliku ja valikuliste süsteemitarvikutega aitab teil pildistamisel maksimaalseid tulemusi saavutada ja avab uusi võimalusi. Proovige uut 1 NIKKOR VR 6.7–13mm ülilainurk-suumobjektiivi ja 1 NIKKOR VR 10–100mm kompaktset 10-kordse suumiga objektiivi. Et kaamerat kindlalt ja mugavalt käes hoida, kasutage pidet GR-N2100 ja veealuse elu jäädvustamiseks kompaktset ning stiilset veekindlast kaitseümbrist WP-N2.

_________________________________________________________________________________________________________________

1Maailma väikseim korpus: 2012. aasta 20. detsembri seisuga, vahetatava objektiivi ja CX-formaadis või suurema pildianduriga digitaalkaamerate seas.

2Maailma lühim katiku vabastusaja viivitus: 2012. aasta 29. novembri seisuga saadaolevate vahetatava objektiiviga digitaalkaamerate seas, Nikoni soorituskatsetuste andmetel, milles kasutati ühe punkti automaatse teravustamise režiimi ja 1 NIKKOR VR 10-30mm f/3.5-5.6 objektiivi väikseimat fookuskaugust.

3Maailma kiireim sarivõttega pildistamine kiirusega umbes 15 kaadrit sekundis automaatse teravustamisega: 2012. aasta 29. novembri seisuga saadaolevate vahetatava objektiiviga digitaalkaamerate seas, Nikoni uuringute andmeil.

4GfK turu-uuring näitas, et Nikon 1 on enimmüüdud hübriidkaamera Euroopas perioodil 2012. aasta algusest tänaseni.

5Automaatse teravustamisega täismõõtudes pilte suudab J3 pildistada kiirusel umbes 15 kaadrit sekundis kuni 22 kaadrit ja S1 kiirusel umbes 15 kaadrit sekundis kuni 15 kaadrit.

6Täismõõtudes pilte suudab J3 pildistada kiirusel umbes 60 kaadrit sekundis kuni 20 kaadrit ja S1 kiirusel umbes 60 kaadrit sekundis kuni 15 kaadrit. Teravustamisrežiim on AF-S, esimese kaadri fookus ja säriaeg on fikseeritud.

7Täiseraldusvõimega fotode pildistamine täiustatud videorežiimil, ilma videosalvestust katkestamata: Nikon 1 J3 suudab salvestada 14,2-megapikslise foto (kuvasuhtega 3:2). Nikon 1 S1 suudab jäädvustada 8-megapikslise foto (kuvasuhtega 16:9). See foto ei ole üks videost salvestatud kaader.

8 Salvestamiskiirused täiustatud videorežiimil: 400 kaadrit sekundis suurusega 640×240 või 1200 kaadrit sekundis suurusega 320×120. Maksimaalne salvestamisaeg 5 sekundit.

9Suure eraldusvõimega LCD-ekraan: Nikon 1 J3: 921 kilopunktine, 7,5 cm (3-tolline) LCD ekraan; Nikon 1 S1-l 460 kilopunktine, 7,5 cm (3-tolline) LCD-ekraan.

10Easy Panorama on saadaval ainult Nikon 1 J3-l.

11Ühildub nutiseadmetega, mis kasutavad Android™-i või iOS operatsioonisüsteeme. Enne kasutamist peab nutiseadmesse olema installitud mobiili juhtmevaba ühenduse adapteri utiliit, mille saab tasuta alla laadida Google Play™-i keskkonnast või iTunes®-ist

Android, Google, Google Play, YouTube jt on ettevõtte Google Inc. kaubamärgid.

54321
(0 votes. Average 0 of 5)
Leave a reply