Robbie Williams toetab uusimat Nikoni kampaaniat

By in
531

Maailmakuulsad tähed toetavad maailmatasemel Nikon COOLPIX reklaamikampaaniat.

Amsterdam, Holland, 8. märts 2010.a. – Täna esitleb Nikon Europe oma uut reklaamikampaaniat, millele on oma toetuse andnud ka maailmakuulus laulja Robbie Williams. Täna toimus Prantsusmaal kampaania „MINA OLEN Nikon“ esilinastus, mille tähtsaimaks aktsendiks on uus Nikon COOLPIX kaamera. Telereklaami eesmärgiks on laiemale auditooriumile Nikoni professionaalsuse ja uuenduste tutvustamine. Usume, et see võiks innustada kõiki fotograafe.

Reklaamis on kujutatud popkultuuri ja ajaloo erinevaid momente, näiteks väikelapse esimesi samme kodus või astronautide esimesi samme kuu pinnal. Sellised momendid on väga tähendusrikkad ja need tuleb jäädvustada. Kampaania teises osas pöördub Robbie Williams kontserdil oma fännide poole ning edastab neile sõnumi „MINA OLEN elus“.

Kampaaniat näidatakse koos Nikoni hüüdlausega „Kujutise hing”, mis naelutab pilgud ekraanile ja sunnib kliente iseendalt küsima: „Kas olete koos Nikoniga?“ Edasi näidatakse kaadreid elust, kus eurooplased vastavad küsimusele. Reklaam on filmitud Lõuna-Aafrikas, Egiptuses, Hispaanias ja Saksamaal.

Reklaamikampaanias on ka muid sõnumeid ning kaadreid. Näiteks, „MINA OLEN valge nagu lumi“, mis on filmitud Hispaanias. Selles lõigus näidatakse pulmarõivastuses pruuti, kes valmistus oma pulmadeks ja nõustus osalema reklaamfilmis. Või siis – „MINA OLEN siin“, milles näidatakse turiste, kes külastavad Egiptuse püramiide või „MINA OLEN osa maailmast“, milles kogu maailma inimesed suhtlevad interneti ja Nikon kaamerate abil.

USA muusik Benjamin Cooper on laulu „Tere tulemast koju“ autor ning see laul täidab reklaamikampaania muusikalist osa.

Reklaamikampaaniat kommenteerides ütles Birgitta Olson, turundusosakonna peadirektor: „Usun, et see kampaania räägib sellest, mida tähendab olla Nikoni fotograaf. Kasutades reaalseid inimesi reaalsetes situatsioonides – olenemata nende fotograafiakogemusest, etnilisest grupist, asjaoludest või geograafilisest asukohast – püüame oma auditooriumile meenutada, et nad on “kujutise hinge” vallas.“

Olson jätkas: „Loodame, et kampaania „MINA OLEN“ innustab ka meie kliente ja aitab Nikonil võita laiema auditooriumi tähelepanu – olenemata igaühe pildistamise kogemusest.“

Vaadake kampaaniat, mida näidatakse kogu Euroopas nii televisioonis kui kinodes. Samuti avaldatakse see ka tava- ja digimeedias. Rohkem informatsiooni leiate internetist aadressil: www.iamnikon.ee.

VIDEO

54321
(0 votes. Average 0 of 5)
Leave a reply