Nikoni COOLPIX S220 on Euroopa müügiedetabelite tipus

By in
536

Uuring näitab, et 2009. aastal oli Euroopa enimmüüdud digitaalkaamera Nikoni COOLPIX S220.

Amsterdam, 20. veebruar 2010 — Nikon Europe’il on hea meel teatada, et 31. detsembri seisuga oli COOLPIX S220 enimmüüdud digitaalkaamera Euroopas aastal 2009.

GfK läbi viidud uuringu kohaselt ostsid tarbijad 2009. aastal Euroopas üle 740 000 digitaalkaamera COOLPIX S220. COOLPIX S220 kuulub populaarsesse S-seeriasse ja toodi esmakordselt turule 2009. aasta veebruaris. See digitaalkaamera sisaldab mitmesuguseid funktsioone, sh 3x optilist suumi, 10-megapikslilist pildisensorit ja elektroonilise vibratsiooni vähendamisega pildistabilisaatorit, mis kõik on mahutatud kergesse kompaktsesse kaamerasse.

Uuringu viis läbi Saksamaa uuringuagentuur GfK, mis uuris digitaalkaamerate müüki kõikidel Euroopa turgudel, tuginedes sealjuures Euroopa jaemüüjate poolt vahemikus jaanuar kuni detsember 2009 müüdud üksuste arvule.

Mark Pekelharing, Nikoni tarbijatoodete tootejuht, kommenteeris tulemusi järgmiselt: „COOLPIX S220 turule tuues oli meie eesmärk pakkuda lihtsat, kuid funktsionaalset digitaalkaamerat, mis oleks piisavalt väike selleks, et seda saaks igale poole kaasa võtta, ja mis sobiks kõigile. Need arvud näitavad, et oleme oma eesmärgi täitnud. Kaamera hea hind ja suurepärased värvid, disain ja talitlus meeldivad meie klientidele ning ootame rõõmuga võimalust tutvustada neile COOLPIX-kaamerate uut valikut, sh ajakohastatud mudelit COOLPIX S3000.“

Teave S3000 kohta

COOLPIX S3000 on S220 ajakohastatud mudel, mis muudab ajast ja kohast sõltumata piltide tegemise veel lihtsamaks ja lõbusamaks. Üliõhuke 19 mm paksune korpus sisaldab 12-megapikslilist pildisensorit, 4x suumiga NIKKOR-i lainurkobjektiivi — mis sobib ideaalselt juhtudeks, kui tahate kõiki oma sõpru ühele pildile mahutada või midagi täpsemalt vaadata — ja 6,7 cm (2,7-tollist) ekraani, tänu millele muutub piltide vaatamine veelgi lihtsamaks. Kui aga olete rannas, suusamäel või linnas jalutamas, siis valib stseeni automaatne valija automaatselt kõige sobivama stseeni ja muudab ilusate piltide jäädvustamise kiiremaks ja lihtsamaks.

Värvid: must, šampanja-hõbedane, punane, sinine, oranž, fuksiaroosa ja roheline.

54321
(0 votes. Average 0 of 5)
Leave a reply