Uued Nikon Prostaff seeria binoklid

By in
491
Uued Nikon Prostaff seeria binoklid

Tutvustame Nikon PROSTAFF binokli perekonna kahte uut mudelit: PROSTAFF P7 ja PROSTAFF P3. Mõlemad mudelid sobivad suurepäraselt paljude hobidega, sealhulgas linnuvaatluse ja metsloomade vaatlemisega. PROSTAFF P7 pakub kasutajatele suurepärase eraldusvõime ja suure kontrastsusega vaateid. Väiksemad PROSTAFF P3 mudelid on sama atraktiivsed ja vastupidavad kui nende suuremad õed-vennad ning neid on äärmiselt lihtne kasutada – see teeb neist ideaalse valiku alustavatele kasutajatele.

Tuginedes oma eelkäija (PROSTAFF 7S) niigi suurepärasele mainele, pakuvad PROSTAFF P7 binoklid optilist jõudlust, mis ületab selle hinnaklassi puhul mitmeid ootusi. Kasutajad saavad nautida hiilgavalt heledat ja teravat pilti isegi hämaras. PROSTAFF P7-l on ka lukustusdioptrisüsteem, mis võimaldab kasutajatel teravustada usaldusväärselt.

Binokkel PROSTAFF P3 asendab hinnatud PROSTAFF 3S-i, pakkudes kasutajatele kvaliteetse optika lihtsat tutvustust. Läätsedele kantud mitmekihilise kattega ja prismade peegelpindadel kõrgpeegelduva hõbedasulami kattega annab PROSTAFF P3 särava ja ereda pildi, mida saavad nautida kõik.

Kummagi mudeli kasutajad naudivad kompaktset binokli korpust ja laia nähtavat vaatevälja, mis teeb kiiresti või ebaühtlaselt liikuvate objektide leidmise ja jälgimise lihtsaks. Mõlemad mudelid on veekindlad ja valmis seiklusteks.

Võime lühidalt ütelda, et kahest uuest PROSTAFFi mudelist üks on mõeldud tõsisele harrastajale ja teine binokkel esmakasutajale. Mõlemad mudelid on kompaktsed, kerged ja vastupidavad, mis on suurepärane, kuna neid saab hõlpsasti nii kotis kanda, kui ka kasutajale muretult kaela riputada. Kummagi mudeli puhul on huvilisel võimalik valida nelja erineva versiooni vahel, et ikka leida oma vajadustele sobiv suurendus ja objektiivi läbimõõt.

Nikon-PROSTAFF-P7-8x42

PROSTAFF P7

Saadaval suurustest: 8×42, 10×42, 8×30 ja 10×30.
Lai nähtav vaateväli: PROSTAFF P7 8×30 binoklid pakuvad äärmiselt laia 62,6° nähtavat vaatevälja, PROSTAFF P7 10×42 aga veelgi laiemat 62,9° nähtavat vaatevälja.
Täiuslik teravustamine: parempoolsel silindril olev dioptriregulaator võimaldab teil kalibreerida fookust iga silma nägemise erinevuse järgi. Kui olete dioptri määranud, saate tahtmatu reguleerimise vältimiseks reguleerija oma kohale lukustada. Vastupidav: veekindlus (kuni 1 m kuni 10 minutiks) ja uduvaba disain hoiavad vaate selge, olenemata ilmast. Kummist soomuskaitse kaitseb binoklit löökide ja põrutuste eest.
Äärmiselt mugav: igal PROSTAFF P7 mudelil on pikk silmade reljeef (15 mm või rohkem), mistõttu need binoklid sobivad ideaalselt prillide kandjatele. Mitme klõpsuga keeratavad ja libistatavad kummist silmaklapid muudavad silmade õige asendi määramise lihtsaks, kui te prille ei kanna.
Lihtne puhastada: objektiivil ja okulaaridel olev õli- ja vetthülgav kate võimaldab teil kiiresti niiskuse, sõrmejäljed ja plekid pühkida.

Nikon-Prostaff-P3-8x42

PROSTAFF P3

Saadaval suurustes: 8×42, 10×42, 8×30 ja 10×30.
Lai nähtav vaateväli: PROSTAFF P3 8×30 binoklid pakuvad äärmiselt laia 62,6° nähtavat vaatevälja, PROSTAFF P3 10×42 aga veelgi laiemat 62,9° nähtavat vaatevälja.
Vastupidav: veekindlus (kuni 1 m kuni 10 minutiks) ja uduvaba disain hoiavad vaate selge, olenemata ilmast. Kummist soomuskaitse kaitseb binoklit löökide ja põrutuste eest.
Äärmiselt mugav: igal PROSTAFF P3 mudelil on pikk silmade reljeef (15 mm või rohkem), mistõttu on need binoklid ideaalsed prillide kandjatele. Mitme klõpsuga keeratavad ja libistatavad kummist silmaklapid muudavad silmade õige asendi määramise lihtsaks, kui te prille ei kanna.

54321
(0 votes. Average 0 of 5)