Telefonistabilisaator sisuloojatele

By in
471
Telefonistabilisaator sisuloojatele

Juuni lõpus jõuab kauplustesse uus telefonisabilisaator, mis loodud sisuloojatele. Sotsiaalmeedia sisu luuakse täna järjest enam telefonidega ning teisalt on järjest olulisem enda loomingu ja postitustega ülejäänud massist eristuda, et teie sõnumid sihtgrupile kohale jõuaksid.

Teil võib küll olla suurepärane idee, aga kui pilt on hüplev ja värisev, ei ole seda meeldiv vaadata ei endal ega teistel. Mõistetav – telefoni ongi ju keeruline ühe käega stabiilselt paigal hoida, ise samal ajal liikudes. Siin tulebki appi uus nutitelefonide stabilisaator Zhiyun Smooth Q4.

Uus 3-telje stabilisaator on loodud kiirelt muutuvaid olukordi silmas pidades – elustiili videod, moeklipid, otseülekanded tänavalt ning suunamudijate postitused saavad professionaalsema vormi.

ZHIYUN-Smooth-Q4-Combo

Silmapaistvaimad uuendused on Smooth Q4 pikendatav vars, muudetud kujuga käepide, võimsam valgusti ning kiire tööasendisse seadmine. Tänu multifunktsionaalsele juhtrattale ning ergonoomiliselt paigutatud nuppudele saate stabilisaatorit juhtida ühe käega. Ühe nupuvajutusega saate vahetada portreerežiimist maastikuvaatesse, suumida, muuta valgusti eredust jpt. Tänu hästi kujundatud juhtpaneelile ja olekuindikaatoritele ei ole valikute tegemine ja võtterežiimi vahetamine olnud kunagi varem nii lihtne.

Väljatõmmatuna 215 mm pikkusega vars võimaldab oluliselt vabamalt valida võttenurka ning saada enda filmimisel pildile oluliselt suurema osa taustast.

Smooth Q4 ´ga koos tutvustame võimsamat magnetkinnitusega täitevalgustit, millel on päevavalgusele lähedane 5500 K valgustemperatuur, neljaastmeline heleduse reguleerimise võimalus ning maksimaalne valgusvoog 520 luumenit. Hämaras filmimisel annab isegi vähene täitevalgus teie videole sootuks professionaalsema väljanägemise.

Kasutades Smooth Q4 koos ZY CAMI nutirakendusega, lisandub valikusse lisaks juba populaarseteks saanud filtritele ja eriefektidele nüüdsest SMART Templates BTS (Behind the Scenes). See võimaldab kasutajatel valida sobivaima kaadritaguse liikumise abilise, mis juhendab kasutajat, kuidas liigutada kaamerat selliselt, et saavutada nauditavaim tulemus. Peale video salvestamist on võimalik seda ekraanil vaadata kõrvuti BTS juhendvideoga.

Zhiyun Smooth Q4 on meil müügil Combo versioonina, mille pakend sisaldab: stabilisaator, ministatiiv, laadimiskaabel,  lühijuhend, valgusti, neli värvifiltrit valgustile, randmerihm, kott ja VIP liikmekaart ligipääsuks täiendavatele funktsioonidele.

ZHIYUN-Smooth-Q4-Combo

Olulisimad omadused

  • Saab kasutada kuni 280 g kaaluvate telefonidega.
  • Magnetkinnitusega valgusti 2W / 520 lm.
  • Transpordiasendis eriti kompaktne: 182x108x56 mm.
  • 215 mm väljatõmmatav pikendus.
  • Kiire ümberlülitus portreeformaadilt maastikuvaatele.