Nikon Z 5 on parima hinna ja kvaliteedi suhtega täiskaader peeglita kaamera

By in
537
Nikon Z 5 on parima hinna ja kvaliteedi suhtega täiskaader peeglita kaamera

Tänu pühadepakkumistele on hinnad soodsad ning Nikon Z 5 on vaieldamatult praegu turul olevatest täiskaader-peeglita kaameratest parima hinna ja kvaliteedi suhtega.

2020. aasta juulis 1399 euroga turule toodud Z 5 ei jää oma hinnalt kallimale sugulasele Z 6-le oluliselt alla ning on hooajalise allahindlusega Fotoakadeemias saadaval 1199 euroga.

Teine kandidaat parima hinna ja kvaliteedi suhte tiitlile on Canon EOS RP, 1199 eurot maksev algtaseme täiskaader-peeglita kaamera. RP on pisut väiksem, märgatavalt kergem ja pakub veidi rohkem megapiksleid. Z 5-l on siiski mõned olulised eelised. Esiteks ilmastikukindel korpus, mis võimaldab pildistada ka rasketes tingimustes ja mille üle tunneb Nikon uhkust. Teiseks kaks kaardipesa, mis tähendab, et pildistamisel ja filmimisel on olemas varu, päästmaks sinu andmed kaardi rikke korral; minul võimaldab see pildistada ka neil päevadel, kui lähen välja, ilma et oleksin SD-kaardi kaamerasse tagasi pannud. Kolmandaks korpusesisene stabilisaator, mis tagab sujuvama käes pildistamise ja võimaldab statiivita pildistamisel aeglasemaid säriaegu.

Raksts latviešu valodā.

54321
(0 votes. Average 0 of 5)