NIKON ESITLEB TARKVARALAHENDUSI NX TETHER JA NX MOBILEAIR, MIS TOETAVAD PROFIFOTOGRAAFIDE TÖÖVOOGU

By in
555
NIKON ESITLEB TARKVARALAHENDUSI NX TETHER JA NX MOBILEAIR, MIS TOETAVAD PROFIFOTOGRAAFIDE TÖÖVOOGU

London, Ühendkuningriik, 28. oktoober 2021: Nikonil on heameel esitleda rakendust NX MobileAir – nutitelefonis kasutatavat rakendust, mis edastab Nikoni digikaameratega tehtud pildid automaatselt FTP (File Transfer Protocol) serverisse, ilma et peaks kasutama arvutit. Samuti tutvustatakse tarkvara NX Tether – lihtsalt kasutatavat Nikoni digikaameratega ühildatud pildistamise* tarkvara, mis võimaldab reguleerida kaamera seadeid arvutis ning toetab kaugpildistamist. 

Nikon-NX-MobileAir

NX MobileAir on nutitelefonirakendus, mis tagab kiire fotode edastuse otse pildistamiselt ja töökindluse, mis on eriti oluline profifotograafidele. Ühendades Nikoni digikaamera USB-kaabli abil nutitelefoniga, saab fotod kohe pärast pildistamist automaatselt liigutada IPTC (International Press Telecommunications Council) metaandmete teabega nutiseadmesse. 

Töövoogu pildistamisest kuni foto sihtkohta jõudmiseni kiirendab veelgi piltide edastamise toetamine rakenduses eelregistreeritud FTP-serverisse. Lisaks saavad kasutajad vastavalt olukorrale valida kas automaatse või käsitsi edastamise vahel, tõstes pilte redigeerimiseks ja teisaldamiseks, või edastada koos piltidega nutiseadmesse ka audiomärkmeid ning redigeerida nende esitamise ajal IPTC teavet. 

Lisaks toetab rakendus nutiseadmetesse varem salvestatud piltide või ka mitte Nikoni digikaameratega tehtud piltide edastamist FTP-serverisse. Nüüd saavad kasutajad oma nutiseadmetega mugavalt toimetada isegi olukordades, mil arvuti kaasaskandmine on keelatud või selle kasutamine keeruline, parandades seeläbi oma töö efektiivsust.

Nikon-NX-Tether

NX Tether on tarkvara, mis võimaldab fotograafidel ühendada oma Nikoni kaamera arvutiga, USB-kaabliga, juhtmevabalt või kohtvõrgu kaabli abil. Lihtsa paigutuse ja ühildatud pildistamiseks vajalike põhifunktsioonidega kasutajaliidese kaudu saab mõne üksiku toiminguga hõlpsasti reguleerida kaamera seadeid. Juhtpaneeli suurust saab vähendada, võimaldades keskenduda tehtud fotode vaatamisele ilma tähelepanu hajutamata. 

Lisaks saadab tarkvara kasutajatele heli- ja piltteavitusi edastusvigadest ja muudest tõrgetest. See võimaldab fotograafidel muretult keskenduda pildistamisele, isegi kui see tähendab töötamist arvutist eemal. Tarkvara ühildub sujuvalt programmiga Nikon NX Studio, aga ka teiste redigeerimis- ja töötlemisprogrammidega, sealhulgas Lightroomi, Photoshopi ja CaptureOne’iga, võimaldades sujuvat töövoogu ühildatud pildistamiseks. 

Tarkvara NX Tether saab Nikoni keskselt lehelt alla laadida alates 4. novembrist 2021.

Rakendus NX MobileAir on Euroopas saadaval keskkondades Google Play ja App Store aastal 2022.

54321
(0 votes. Average 0 of 5)