Sinu vabaaja veetmise muudab popimaks 8x suurendusega binokkel

By in
234
Sinu vabaaja veetmise muudab popimaks 8x suurendusega binokkel

Kui sulle meeldib kontserte või etendusi külastada, siis üks mugavaim viis esinejat lähedalt näha on vaadata esineja etteastet läbi binokli. See loob tunde, kus esineja näoilmed on samahästi näha kui esireas. Siseruumides on soovituslik kasutada 4–8x suurendusega binokleid, mis aitavad etentust nautida lähivõttena.

Moodne, kerge ja kompaktne korpus, mida saad hõlpsalt kaasas kanda. Binokkel, mis kaalub 195 g on kerge kaasas kanda ilma kaalu pärast muretsemata. See on kompaktne suurus, mida on mugav kaasa võtta mitte ainult live- ja kontserdipaikades, vaid ka teatrites ja staadionidel.

Binokkel kontserdile

Kuna binokkel on ereda vaateväljaga soovitame seda julgelt kasutada kontserdisaalides, teatrites ja sisehallides, kus valgust on vähe ja vaateväli on raskesti nähtav. Nikon Acculon T02 kasutab mitmekihilist katet, mis suurendab valguse läbilaskvust. See on kasulik mitte ainult siseruumides, vaid ka erinevates situatsioonides, näiteks pilves ilmaga välistaadionid ja öised välikontserdid.

Binokkel reisile, spordivõistlusele, kontserdile, teatrisse
54321
(0 votes. Average 0 of 5)