NIKON LISAB OMA NIKKOR Z VALIKULE MITMEKÜLGSE DX ZOOM-OBJEKTIIVI

By in
526
NIKON LISAB OMA NIKKOR Z VALIKULE MITMEKÜLGSE DX ZOOM-OBJEKTIIVI

London, Ühendkuningriik, 13. oktoober 2021: Nikon tutvustab täna toodet NIKKOR Z DX 18–140 mm f/3,5–6,3 VR, mis pakub suurepärast pildikvaliteeti ja mitmekülgsust neile, kes pildistavad laia, standardse või telefoto fookuskaugusega.

Objektiivi hind: 649 EUR. Esimesed objektiivid tarnitakse novembris 2021. Kuna hetkel on tarnetingimused väga keerulised, siis on soovituslik varakult tellida, et kaup õigeks ajaks kohale jõuaks. Telli juba täna jõulukingid!

Ideaalseks reisikaaslaseks on täiustatud DX-objektiiv, millel on suurepärane optika nii kaugelt pildistamisel kui ka lähivõtete tegemisel, mis tähendab, et seda saab kasutada igas fotograafiastsenaariumis – alates ulatuslikest maastikest kuni keerukate portreedeni.

Ideaalne neile, kes nutitelefoniga pildistamisest edasi liiguvad, hõlpsasti kasutatav objektiiv ei vaja suurt kotti. See kaalub vaid 315 g ja selle 18–140 mm fookuskauguse vahemik tagab optimaalse tasakaalu suurepärase teisaldatavuse jaoks vajaliku kerge kaalu ja tüüpiliste reisistseenide jäädvustamise vahel.

Sisseehitatud vibratsiooni vähendamise süsteem võitleb samal ajal käe või kaamera värisemisega, võimaldades kasutajatel pildistada kuni viie peatuse võrra aeglasema säriajaga. Selle tulemuseks on teravad ja hägusad pildid isegi halva valgusega olukordades, olgu see siis atmosfääriline interjöör või öösel pildistatud linnapildid.

NIKKOR Z DX 18–140 mm f/3.5-6.3 VR toetab lisaks ülivõimsale objektiivile ka teravat ja sujuvat videosalvestust. Selle automaatne teravustamine on kiire ja toimib suurepäraselt koos Z-kaamera silmatuvastusega automaatteravustamisega, et hoida fookust täpselt seal, kus seda on vaja. Selle tulemuseks on ilusad kaadrid reisidest ja seiklustest.

DX-objektiiv on loodud kaitseks väikeste lenduvate osade eest ja sisaldab tõhusat tolmu- ja veepiiskade sulgemist, mis tähendab, et seda saab kasutada enamikus keskkondades. 

NIKKOR Z DX 18–140 mm f/3,5-6,3 VR kui teie täiuslik reisikaaslane: 

  • mitmekülgne DX-formaadis suumobjektiiv koos suurepärase optikaga 
  • kompaktne ja kerge korpus, mis sobib ideaalselt liikvel olekuga 
  • võimas 7,8-kordse suumiga objektiiv, mis viib teid objektile lähemale kui kunagi varem 
  • uskumatu minimaalne fookuskaugus 0,20 m laia fookuspikkusega
  • vibratsiooni vähendamise režiim, mis võimaldab kasutajal pildistada kuni viis sammu aeglasema säriajaga ilma kaamera värisemiseta 
  • elektromagnetiline membraanimehhanism, kasutades kaamera signaale veelgi täpsemaks ava reguleerimiseks ja pidevalt stabiilseks särituse juhtimiseks
  • suurepärane videote ja fotode jaoks, hõlpsasti kasutatavate juhtnuppudega  suletud, et kaitsta tolmu ja tilkade eest

54321
(1 vote. Average 5 of 5)