Nüüd eraldi tellitav NIKKOR Z 28mm f/2.8 SE

By in
297
Nüüd eraldi tellitav NIKKOR Z 28mm f/2.8 SE

Nikon Z fc kaamera jaoks eriväljaandena loodud Z-seeria objektiiv, ühendab endas uusima optilise disaini ja klassikalise välimuse. Poolkaader Nikon Z kaamera ees muutub see 42 mm objektiiviks ja sobib ideaalselt avameelsete portreede ja erksate vlogide jaoks. Kasutades täiskaader Nikon Z kaameraga saad 28 mm lainurkvaate.

NIKKOR Z 28mm f/2.8 (SE) on täiskaader (FX) objektiiv Nikkor Z kaamerale. Tegemist on väga hea valikuga nii päeval kui öösel kasutamiseks. Siseruumides või õues. Pildid või video. Teravad ja rikkalikult üksikasjalikud pildid on tagatud.

NIKKOR Z 28mm f/2.8 (SE) nime kirjutamisel kasutatakse sama fonti, mis oli kasutusel AI Nikkor objektiividel. See on siis ajast, mil pildistati peegelkaameraga filmile.

Objektiivi juhtrõnga tekstuur on loodud meenutama Nikoni legendaarsete peegelkaamera objektiivide tunnet.

Nikon Z teravustamise süsteem on kiire, sujuv, täpne ja vaikne. Kõrvalekalded on järsult vähenenud, mis aitab teie objektiivil kiiresti teravustada – isegi lähivõtteid pildistades. Vaikus on ideaalne video salvestamisel.

Fotod või filmid. Vlogid või otseülekanded. See objektiiv võimaldab sul objekti ilusti häguse taustaga teravustada. Lai Z-kinnitus ja f/2,8 ümardatud 7-teraga ava annavad teile uskumatult kreemja, ümardatud bokeh-efekti.

Esimesed objektiivid tarnitakse novembris 2021 ja ja see on imeline jõulukingitus Nikon Z kaamera omanikule. Objektiivi hind on 339 EUR ja soovituslik on tellida kohe.

54321
(0 votes. Average 0 of 5)