Gomatic – detailideni läbimõeldud kvaliteetsed tippklassi reisikotid

By in
495
Gomatic – detailideni läbimõeldud kvaliteetsed tippklassi reisikotid

Gomatic on Ameerika ettevõte, mis disainib ja toodab tipptasemel kaamera- ja reisikotte, pagasit ja tarvikuid, mille kvaliteet hingab teistele kuklasse. Kui paljud kaubamärgid kipuvad keskenduma suurepäraste funktsioonidega kottide väljatöötamisele, kannatab seetõttu disain ja ilu. Gomaticu puhul see nii ei ole, Gomatic on kõigele mõelnud. Gomaticult ostes saate esmaklassilise koti, millel on geniaalsed funktsioonid ja hämmastav disain.

Teil võib tekkida küsimus, kas meie nimi on valesti kirjutatud? Kas see ei peaks olema Nomatic? Tõepoolest, nii jah kui ka ei. Gomatic ja Nomatic on täpselt sama kaubamärk. Kui Nomatic soovis oma kaubamärki Euroopas turule tuua, valisid nad teise kaubamärginime. Nii et ärge muretsege. Gomaticu kotti ostes saate täpselt sama kvaliteedi ja disaini, kuid N-i asemel G-tähega.

Kaamerakotid

Lugu Gomaticu kaamerakottidest on üsna huvitav. Esialgu nad ei valmistanud spetsiaalselt kaamerate jaoks mõeldud kotte, kuigi neid võis sel eesmärgil kasutada. Kuulus videograaf ja youtuber Peter McKinnon oli tol ajal ettevõtte lojaalne klient ja ta tuli välja ideega teha Gomaticuga koostööd eesmärgiga luua ilma kompromissideta „oma“ kaamerakott.

Nende koostöö tulemusena sündis fantastiline kaamerakottide sari, mille nad nimetasid ka Peter McKinnoni järgi: MCKINNON Camera Pack. Võite endalt küsida, mida ma saan, kui ostan ühe neist MCKINNONi kaamera-seljakottidest? Te saate kaamerakoti koos kõigi fotograafi/videograafi/sisulooja jaoks vajalike funktsioonidega, suurepärased ergonoomilised rihmad, mis on õlgadel pehmed ja õrnad, täiuslikud kiired külgpöörduspunktid koos puhta ja esmaklassilise disainiga, millel on Peter McKinnoni Pirate Life logo.

Reisikotid

Gomaticu reisikotid sobivad teile ideaalselt, kui otsite kaasaegset hea disainiga reisikotti. Need sobivad suurepäraselt kõigile, kellele meeldib reisil hästi läbimõeldud disain, tõhusus ja korraldus. Gomatic pakub laias valikus erinevates mudelites ja suurustes reisikotte. Valige kompaktne ja nägus kott või kasutage suuremat hästi disainitud seljakotti, et saada rohkem funktsioone ja pakkimisvõimalusi. Kõik reisikotid on valmistatud ühte ülesannet silmas pidades ja see on parima funktsionaalse, kvaliteetse ja kauni disainiga reisikoti loomine.

Lennupagas

Gomaticu pagasikottide valikust leiate erinevaid kotitüüpe, mis sobivad ideaalselt lennureisidele. Pakutakse rullkotte, suuremaid seljakotte ja muid ümbriseid, mis võimaldavad teil kõik vajaliku turvaliselt kokku pakkida. Kui reisite kergpagasiga, on valikus olemas väiksemad pagasikotid, mis on käsipagasina heaks kiidetud. Kui plaanite pikaajalisemat reisi, pakub Gomatic suuremaid pagasisse antavaid kotte, mis katavad enamiku vajadustest.

Tarvikud

Lisaks Gomaticu laiale reisi-, kaamera- ja pagasikottide valikule pakutakse laias valikus tasuta tarvikuid, mis aitavad teil hoida organiseeritult kõike, mida reisile kaasa võtate. Gomaticu valikusse kuuluvad tualett-, vaakum-, pesu-, kingakotid, särgikorraldajad ja palju muud, mis võimaldab teil struktureeritumalt reisida.

Gomaticu kohta

Jon Richards ja Jacob Durham asutasid firma Nomatic/Gomatic 2014. aastal, nende teekond ettevõttena algas Kickstarteri kampaania vormis. Algstaadiumis lootsid nad saada umbes 50 tellimust, kuid üle 6000 inimese toetas kampaaniat, mis oli nende jaoks millegi suure algus. Nüüd, mõned aastad hiljem on nad saanud tuntud tootjaks, kes pakub esmaklassilisi reisikotte ja tarvikuid inimestele, kes soovivad kotti, mis on parem kui täiuslik.

FOTOakadeemia müüb Gomatic tooteid ja nendega saab tutvuda e-poes või Tallinna salongis (Tartu mnt. 84a). Lugega meie blogist ka teist Gomatic teemalist artiklit.

Leave a reply