Ilusad Nomatic kotid saabusid Euroopasse

By in
825
Ilusad Nomatic kotid saabusid Euroopasse

Kuigi Nomatic asutati 2014. aastal ja ettevõte on oma paljude fotokottidega USA -s tohutult edukalt toime tulnud, ei ole me saanud kotte siin kodu Eestis osta – siiani.

Fotokotte brändilt Nomatic on juba ammu peetud absoluutses tippklassis fotokottideks, kuid siin kodus pole meil õnnestunud neid osta.

Sellega on nüüd lõpp, sest kogu kottide sortiment jõudis Euroopas turule augustis – kuid nime all Gomatic. Esimesed tooted on FOTOakadeemia salongis juba saadaval, tutvu Gomatic toodetega lähemalt

Kotivalik hõlmab täielikku valikut kaamerakotte, arvutikotte, reisikotte, igapäevaseks kasutamiseks mõeldud kotte ja kohvreid ning hügeenitarvete kotte. Tootevalikust ei puudu ka moodsad vöökott ja õlakott. Lisaks on Gomatic loonud ka kuulsa YouTuberi ja fotograafi Peter McKinnon disainitud kaamerakottide seeria.

Muuhulgas võite oodata selliseid kotte

Gomatici sõnul on Gomatic Peter McKinnon Camera Pack Travel ülim kaamera seljakott kõigi seikluste jaoks. Vastupidav, veekindla seljakoti on kujundanud Peter McKinnon.

Kotil on muu hulgas oma sahtlid nii kaameravarustusele kui ka riietele kolme kuni viiepäevaseks reisiks.

Lisaks võimaldavad eemaldatavad, kokkupandavad sektsiooni vaheseinad seljakotti laiendada. Seal on ruumi sülearvutile ja tahvelarvutile ning sellel on palju võrgutaskuid väiksemate asjade jaoks, nagu mälukaardid, kaablid, objektiivikatted jne.

Gomatic-Peter-McKinnon-Camera-Pack-Travel-35L-PhotoPack