Vaata oma ehitusplatsi 360° ulatuses

By in
489
Vaata oma ehitusplatsi 360° ulatuses

Avatud süsteemiga kõik-ühes 8K 360° kaamera.

Ehitusplatsi töö edenemist dokumenteeritakse tavaliselt fotodega erinevatest muudetud aladest, mis on väga aeglane ja ebatõhus protsess. Kui turule jõudsid peavoolu 360º kaamerad, peletasid need paljud eemale oma tülikate toimingute ja madala pildikvaliteediga.

Uus Labpano Pilot One (EE) kõik-ühes 8K 360° kaamera muudab aga mängureegleid. Maailma väikseim 8K kaamera, millel on integreeritud puuteekraan ja sisseehitatud Android-põhine operatsioonisüsteem Pilot One (EE), suudab jäädvustada reaalajas 8K panoraamfotosid ja -videoid ning võimaldab kaamerasisese virtuaalse ringkäigu loomist. Tänu ennenägematule Pilot avatud süsteemile saavad arendajad luua oma rakendusi ja integreerida neid sujuvalt kaameras olevate ehitusjuhtimise tööriistadega. Pilot One (EE) on saamas ehitusprotsessi dokumenteerimisel veelgi konkurentsivõimelisemaks seadmeks.

LabPano-Pilot-One-EE

8K videote ja fotode kaamerasisene ühendamine

Pilot One (EE) kasutab tipptasemel riistvara ja hoolikalt optimeeritud kaamerasiseseid ühendusalgoritme, mis ei vaja järeltöötlust. Kaamera jäädvustab ühe hetkega kuni 8K resolutsiooniga panoraamvideoid ja fotosid ning toetab ühe klõpsuga üleslaadimist Teie kohandatud platvormidele, Google Drive’i või Dropboxi. Lisaks on EV, ISO, ühenduskaugus ja muud parameetrid käsitsi reguleeritavad, kuid lihtsal viisil paremate tulemuste saavutamiseks võib kasutada ka HDR-režiimi.

LabPano-Pilot-One-EE-HDR

Iseseisev 8K ja 4K reaalajas voogedastus Wi-Fi/Etherneti kaudu

Pilot One (EE) suudab nii traadiga Etherneti kui ka traadita Wi-Fi ühenduse abil sisseehitatud serveri või kohandatud serveri kaudu edastada kuni 8K panoraamsisu ilma ühegi arvutita. 
 Logige oma kaamera kontole sisse ning saatke voogedastus ühe klõpsuga oma kohandatud platvormidele/Facebooki/YouTube’i ning jagage reaalajas ehitusplatsi otseülekannet oma meeskonnaga. Loomulikult on võimalik üheaegne reaalajas voogedastus ja salvestamine.

LabPano-Pilot-One-EE-Google-Street-View-GSV

PilotTour Indoor 360° virtuaalse ringkäigu loomine siseruumides

Võimsa V-SLAM-algoritmi ja mitme visuaalse anduri abil suudab Pilot One (EE) siseruumides asukohti määrata sentimeetri täpsusega. Pilot One (EE) loob automaatselt teie ehitusplatsi hästi korraldatud virtuaalse ringkäigu, mis sarnaneb Google Street View’le. Pilot One (EE) poolt genereeritud andmed kogunevad aja jooksul ja see võimaldab vaadata ehitusobjekti päevade, nädalate või aastate kaupa. Andmed saab alla laadida või integreerida ka oma süsteemi.

LabPano-Pilot-Tour

Teie ettevõtte jaoks kohandatud Piloti avatud süsteem

Kaameras Pilot One (EE) on kasutusel meie kohandatud avatud Androidi operatsioonisüsteem. Pilot Open System võimaldab teil kaameras välja töötada ja kohandada mitmeid funktsioone, mis vastavad teie vajadustele. Paigaldada on võimalik ka Androidi rakendusi, et need sujuvalt integreerida ehitusjuhtimise tööriistadega ning sel viisil saada või pakkuda paremat ärikogemust. Koos suuremate ressursside ja avatud süsteemiga liituvate äriklientide kasvuga on Pilot One (EE) muutumas veelgi tõhusamaks ehitusprotsessi dokumenteerimise tööriistaks.

LabPano-Pilot-One-EE

Arenev ja uuendatav

Pilot One (EE) on arenev 360° kaamera. Saate juhtmevabalt regulaarselt tarkvara/püsivara uuendusi, mis tagavad parema tulemuse ja võimaldavad aeg-ajalt isegi uusi funktsioone. Lisaks on teil võimalik kasutada täisfunktsionaalsete USB-C-liideste kaudu erinevaid välisseadmeid, nagu kuvarid, mikrofonid ja akupangad.

LabPano-Pilot-Os

Vahetu eelvaate ja lihtsa juhtimisega suur puuteekraan 

Ehkki seadet on võimalik veel Pilot Go rakendusega juhtida, võite katsetada ka integreeritud kõrglahutusega puuteekraani, et raskusteta kõiki võimalusi ja parameetreid proovida. Tundlik ja täpne puuteekraan muudab kõik – nii ühendamise, eelvaate, avaldamise kui ka seadistuste reguleerimise – palju lihtsamaks.

Pilot Go: kaamera seadistuste, nagu resolutsioon, kaadrid sekundis ja muu, kaugjuhtimine. PiPlayer: kuvage 8K 360° videoid ja fotosid erinevates stiilides, nagu „tiny planet“, „crystal ball“, loomulik vaade, vaikimisi vaade või lame vaade.

LabPano-PiPlayer

9-teljelise stabiliseerimisega PilotSteady™ 

Pilot One (EE) on maailma esimene 360° kaamera, mis stabiliseerib 360° VR voogedastuse ajal. Patenteeritud PilotSteady™ stabiliseerimine meie nutika värinakompenseerimise algoritmi ja sisseehitatud 9-teljelise güroskoobiga tagab reaalajas korrigeerimise ja videopiltide automaatse kompenseerimise.

LabPano-PilotSteady

512GB/128GB UFS salvestusruum & 3400mAh aku

Pilot One (EE), mis on varustatud 512GB UFS 2.0 ülikiire salvestusruumiga, jäädvustab hõlpsasti üle 6,5 tunni 8K-videoid või 26 000 panoraamfotot. Taaslaetava 3400mAh akuga Pilot One (EE) suudab filmida kuni 2 tundi 8K videoid. Toetab samaaegselt laadimist ja salvestamist. Rekordiline voogedastus on olnud otseülekandes 700 tundi ja see kasvab.

LabPano-Pilot-One-EE

Suhelge kaamera Pilot One (EE) abil oma meeskonnaga reaalajas 

Käivitage Pilot One (EE) abil sellesse sisseehitatud serveri või kohandatud serveri kaudu reaalajas 8K/4K voogedastus. Teie meeskond saab kaugteel VR-peakomplekti abil läbida kogu keskkonna 360° ulatuses, mis pakub kõikehaaravat kogemust.

LabPano-Virtual-Reality

Kuidas kaamera Pilot One (EE) abil ehitusplatsi dokumenteerida

Salvestage 360° fotod & videod Laadige salvestisd üles ehituse haldamise platvormile
Jäädvustage 360° fotosid või videoid
ehitusplatsil Pilot One (EE) kaameraga.
Laadige 360° fotod või videod üles kolmanda
osapoole ehituse haldusdokumentatsiooni-
platvormile või teie enda süsteemi läbi kaamerasse
integreeritud rakenduste; või ühe klõpsuga jagage materjal
Google Drive / Dropbox’i ja laadige seejärel
veebiportaalidesse üles.
LabPano-PilotTour
Salvestage 2D/3D
virtuaalne ringkäik
Platvorm PilotTourEksportide ringkäigu projekt
Looge kaameraga Pilot One (EE) virtuaalne ringkäik.
Kaamera on kiire ning hõlpsasti kasutatav! Liikuge fotode tegemiseks läbi kõikide ruumide ning seejärel laadige andmed platvormile PilotTour, et kohe virtuaalne ringkäik luua.
Platvormil PilotTour genereeritakse automaatselt pärast ringkäigu andmete saamist hästi korraldatud virtuaalne ringkäik ja korruseplaan. Võite lisada funktsioone, nagu olulised paigad, helikirjeldused või tekst, et pakkuda vaatajale veelgi paremat kogemust. Jagage virtuaalset ringkäiku kohe oma meeskonnaga või kuvage seda oma veebisaidil.Saate oma ringkäigu projekti eksportida/alla laadida (sisaldab kõiki fotosid ja lähtekoodi ringkäigu käivitamiseks) ning selle enda serverisse üles laadida.

54321
(0 votes. Average 0 of 5)