Insta360 ONE R-i funktsioonide suur uuendus: uus horisondilukustus, ülesalvestav pidevjäädvustamine ja palju muud

By in
404
Insta360 ONE R-i funktsioonide suur uuendus: uus horisondilukustus, ülesalvestav pidevjäädvustamine ja palju muud

Insta360 avalikustas täna oma esiktoote, vahetatava objektiiviga tegevuskaamera Insta360 ONE R-i olulised uuendused. Uuendused, mis toovad kaasa pildikvaliteedi täiustusi, tehisintellekti toega töötlusvalikuid, uue kaugjuhtimispuldi ja palju muud, näitavad Insta360 jätkuvat pühendumust ONE R-i kasutuskogemuse parandamisele sisuloojate jaoks.

Uuendused on nüüd saadaval ONE R-i püsivara, Insta360 rakenduse (iOS ja Android) ja Studio arvutitarkvara (Windows ja Mac) kaudu.

Horisondilukustus Horizon Lock 4K mudeli ja 1-tollise mudeli jaoks

Veelgi stabiilsema pildi tagamiseks on horisondi paikapanemine nüüd saadaval 4K mudeli ja 1-tollise mudeli jaoks. See on eriti kasulik, kui filmida aktiivset tegevust, või siis, kui kaamerat on raske paigal hoida. Horisondilukustus hoiab Pro videorežiimis (sujuva stabilisatsiooniga FlowState Stabilization) 30 kaadrit sekundis filmides püstiasendis ja tasase pildi.

360° horisondilukustusega on sisuloojatel võimalus kasutada horisondi paikapanemist, mis võimaldab kaamerat täielikult ringi pöörata nii, et horisont jääb paigale.

Insta360-horizon-leveling

Ülesalvestav pidevjäädvustamine Loop Recording

Ülesalvestav pidevjäädvustamine on uus funktsioon, mis võimaldab pidevat videosalvestust, mille puhul varem salvestatud kaadrid kustutatakse, et võimaldada uue materjali jäädvustamist. Mis tahes objektiiviga ONE R-i saab nüüd kasutada pardakaamerana, mille maksimaalne videopikkus on 30 minutit. 

Sisuloojad saavad ülesalvestavat pidevjäädvustamist kasutada ka selleks, et filmida pidevalt, kuni nende oodatud hetk kätte jõuab. Kujutage näiteks ette, et ootate sõbra saabumist üllatuspeole. Saate kaamera lihtsalt valmis seada, oodata, kuni ta saabub, ja kui olete üllatushetke jäädvustanud, saate filmimise lõpetada. Ainult hetkele eelnevad minutid salvestatakse, vabastades mälukaardil oluliselt ruumi.

Insta360-Vivid-color

Uue taseme pildikvaliteet

Võimsate tegevushetkede jäädvustamiseks on 4K mudelil ja 1-tollisel mudelil nüüd Pro videorežiimis filmides uus kaadrisageduse valik: 4K 50 kaadrit sekundis. See on teretulnud täiendus nende jaoks, kes tavaliselt filmivad 24 või 25 kaadrit sekundis.

1-tollise mudeli erksate värvide profiil (Vivid Color Profile) on läbinud täieliku muutuse, mis aitab sisuloojatel saavutada ainult kaamerapildi abil paremaid ja erksamaid värve.

Lisaks on nüüd kõigi ONE R-i mudelite jaoks saadaval neli erinevat pilditeravuse valikut. Teravust saab reguleerida kaameras ja see pakub sisuloojatele rohkem võimalusi pildikvaliteedi kohandamiseks isiklikest eelistustest, keskkonnast ja muudest teguritest lähtudes.

Uued töötlusfunktsioonid ja täiustused

See uuendus pakub nüüd ka kahte uut Shot Labi malli, laiendades Insta360 rakenduse pidevalt kasvavat nutikate töötlusmallide valikut. Futuristliku efekti saavutamiseks peegeldab mall „Horizon Flip“ automaatselt taevast.

Insta360-horizon-flip

Mall „Overtaker“ on ideaalne mootorratturitele, sest lisab videole mööduvate autode arvu, nagu oleksite videomängus.

Insta360-overtaker

Lisaks sellele saavad sisuloojad nüüd oma kaadritele rakendada veealuse värviparanduse algoritmi AquaVision 2.0, mida on täiustatud, et muuta värvid erksamaks ja realistlikumaks. AquaVision 2.0 on nüüd saadaval kõigi ONE R-i mudelite jaoks, kaasa arvatud 360.

Insta360-AquaVision-2.0

Veel üks toretöötlusfunktsioon on Car MultiView, mis poolitab ekraani, kuvades ühel poolel eesolevat teed ja teisel autosalongi. Kui ONE R 360 mudeli kaamera on kinnitatud esiklaasile või armatuurile, jäädvustab see täieliku lainurkvaate mõlemas suunas. Suurepärane valik videoblogijatele, autoga reisijatele ja isegi neile, kellele meeldib autos oma karaokelaule salvestada.

ONE R-i kasutuskogemuse täiustamine

Uuendused toovad ONE R-i kasutavatele sisuloojatele kaasa ka mitmeid kasutuskogemuse täiustusi, sealhulgas:

  • TimeShifti videoid kiirendatakse nüüd enne salvestamist automaatselt kuni kuus korda, nii et need võtavad SD-kaardil palju vähem ruumi; 
  • täiustasime ONE R-i välismikrofoniga salvestatud heli;
  • nüüd on saadaval uus lisaseade Roadie Remote ehk juhtmeta Bluetooth-pult, mis kinnitub autorooli külge, et saaksite kaamerat sõidu ajal turvaliselt juhtida.
Insta360-kaugjuhtimispult

Shot Labi, AquaVision 2.0 ja Car MultiView uuendused lisatakse ka mudelile Insta360 ONE X2.

Insta360 ONE R on nüüd saadaval FOTOakadeemia kaupluses, Tartu mnt. 84a, Tallinn. 

54321
(0 votes. Average 0 of 5)