Zhiyun Smooth Q3 – uus stabilisaator toob uued võimalused

By in
689
Zhiyun Smooth Q3 – uus stabilisaator toob uued võimalused

Uus kolme telje stabilisaator nutitelefonidele pakatab uudsetest lahendustest. Lisaks kompaktsusele ja kergusele on nüüd valgusti kohe stabilisaatori küljes, kasutusmugavuse suurendamiseks on muudetud nuppude asetust ning nutikad disainimallid toetavad teie isikupära loominguliste videote jäädvustamisel. Kõik see on juba müügil väga konkurentsivõimelise hinnaga.

ZHIYUN SMOOTH Q3 hind 89 Eur
ZHIYUN SMOOTH Q3 COMBO hind 109 Eur

ZHIYUN-Smooth-Q3

Hoolimata sellest, et uus Smooth Q3 on eelkäijast kergem, suudab see stabiliseerida suuremat koormust – kuni 280 grammi. Kasutatava telefoni laius võib olla kuni 90 mm ning nende numbritega on kaetud kõik enamlevinud telefonimudelid.

Uus intuitiivselt leitav nuppude asetus aitab kaasa sujuvamale käsitsemisele. Kolm järjestikkust vajutust päästikunupule pöörab telefoni hetkega portreeasendist maastikuasendisse või vastupidi. Telefonikinnituse pealt leiate 180 kraadi ulatuses pööratava valgusti, millega saate lisada valgust enda või teiste näole, kui peaksite videotervitust või vlogi salvestama näiteks õhtusel tänaval. Puutetundliku nupu abil saate valida kolme ereduse seast sobivaima. 

ZHIYUN-Smooth-Q3

Tarkvaralistest võimalustest toome esile 17 SmartMode salvestusmalli enamlevinud videojäädvustuste kiireks loomiseks. ZY Cami Editor´iga saate enda klippidele lisada muusikat, eriefekte ja filtreid. Käemärkidega juhtimine, SmartFollow 3.0 objekti jälgimine, hetkega käivitatav Dolly Zoom või MagicClone Pano, et näiteks ennast mitmes kohas samale pildile sättida – see kõik on nüüd võimalik!

Zhiyun Smooth Q3´ga samaaegselt tutvustab Zhiyun uut teenust ZY Prime, mille tellimisel avatakse teile ligipääs laiemale valikule salvestusmallidele ja ZY Remo kaugjuhtimisrakendusele, mis võimaldab teil distantsilt juhtida stabilisaatoril oleva ning salvestava telefoni liikumist.

Olulisimad omadused

  • Uus kompaktse disaini lahendus.
  • Mugavam käepide ja nuppude asetus ühe käega kasutamiseks.
  • Valgusti.
  • Kandevõime kuni 280 grammi.
  • Lai valik eelseadistatud salvestusmalle.
  • SmartFollow 3.0, Dolly Zoom, MagicClone Pano, käemärkidega juhtimine.
  • Kaalub vaid 340 grammi.
54321
(0 votes. Average 0 of 5)