Labpano esitles siseruumides kasutamiseks mõeldud voogedastuse panoraamkaamerat Pilot Insight IP65

By in
419
Labpano esitles siseruumides kasutamiseks mõeldud voogedastuse panoraamkaamerat Pilot Insight IP65

Pilot Insight IP65-klassi 360° sisekaamera

Pilot-Insight-IP65

Automaatne 24/7 voogedastus

Pilot Insight tagab 24/7 katkematu reaalajas voogedastuse ainult ühe seadistusega. Kui reaalajas voogedastus ootamatu süsteemi kokkukukkumise või katkestuse tõttu äkki toimimast lakkab, pole vaja tüütut käsitsi tegevust ja konfigureerimist. Kaamera on konstrueeritud nii, et pärast toite taastumist see taaskäivitub automaatselt uuesti, ühendub võrku ning siseneb viimasesse automaatse salvestamise olekusse.

Reaalaja panoraamkaamera Pilot Insight

8K Ultra HD fotokvaliteet

Nelja komplekti esmaklassiliste Sony CMOS-andurite ja nelja 185-kraadise ülitäpse optilise objektiivikomplektiga koos reaalajas ühendamisalgoritmidega suudab Pilot Insight voogedastada ühe klõpsuga kuni 8K panoraamvideoid, et tuua teieni üliteravad detailid igas kaadris. Lisaks saate seadistada kaugteel säritust, tundlikkust ja muid parameetreid.

Kaamerasisene reaalajas ühendamine

Pilot Insight on varustatud Labpano patenteeritud ühendamisalgoritmiga, mis ühendab automaatselt kaamera sees oleva nelja objektiivi pildid ja väljastab otse 360° panoraampildid ilma järgneva töötlemiseta.

IP65-kaitseklass

IP65-kaitseklass, veekindel, tolmukindel ja korrosioonivastane pihustatud kiht. Alumiiniumisulamist metallümbrise stiilne ja vastupidav konstruktsioon muudab üldilme elegantseks ja viimistletuks.

Ümbritsev töötemperatuur -20 kuni 45 °C

Tuginedes riistvara struktuurile ja ainulaadsele soojuse hajutamise tehnoloogiale, suudab Pilot Insight stabiilselt töötada ülimadalal temperatuuril miinus 20 °C ja äärmisel kuumusel 45 °C.

Pilot-Insight-IP65

Mitmete haldusplatvormide tugi

Labpano enda välja töötatud uuendatud haldussüsteemi Hawkeyes v2.0 kaudu või kaamerate ühendamisega läbi GB/T28181 protokolli saate korraga ligi pääseda mitmele kaamerale, samuti ühtselt jälgida Pilot Insighti kaamerate olekut ja isegi kaamera parameetreid seadistada (sealhulgas video resolutsioon, bitikiirus, säritus ja tundlikkus), et saavutada oodatud jälgimisefekt.

Lennupistik ja PoE-toide

Pilot Insight integreerib võimsad lennuliidesed, et realiseerida ühe liini topeltkasutus, mis ühildub PoE-toite ja andmeedastusega, vähendades kaabli tõhususe kadu ja hoolduskulusid. Üsna lihtne ja valutu juhtmestik ning paigaldus, kohe kasutusvalmis.

Reaalaja protokoll

Pilot Insight toetab muu hulgas nii GB28281 juhtimisprotokolli kui ka RTSP-d, RTMP-d ning videot saab esitada pilves ja mitmes seadmes.

WiFi-/juhtmega võrk

WiFi- ja juhtmega võrgu tugi. Ainulaadne ja täiustatud antenn tagab kiirema ja stabiilsema signaali vastuvõtmise kogu päeva jooksul.

Uuendatud haldussüsteem v2.0 Hawkeyes

Upgraded-v2.0-Hawkeyes-Management-System

Mitmetasandiline volituste haldus

Uuendatud haldussüsteem Hawkeyes v2.0 – pilvepõhine kaugjuhtimissüsteem – on mõeldud mitmetasandilise volituste haldamise ja ressursside juhtimise tagamiseks. Peakonto kaudu saab luua erineva tasemega alamkontosid ja anda erinevate tasemete alamkontodele tegevusvolitusi vastavalt piirkondadele, vastutusaladele jne. Peakonto kaudu saab hallata kõigi operaatorite tegevuslogisid ja paroole, et vältida volitamata kasutamist teiste töötajate poolt.

Ühtne halduskeskus mitmetele seadmetesse

Uuendatud haldussüsteem Hawkeyes v2.0 põhineb IP-võrgu ülesehitusel ja teostab ligipääsu erinevates piirkondades jälgivatele kaameratele. Reaalajas kaugseire ja -valve saavutamiseks on kõigil tasanditel ainult üks süsteemikonto.

24/7 tegevused ja jälgimine

Haldussüsteem Hawkeyes pakub professionaalseid seireteenuseid, toetades 24/7 jälgimist ja kaamerate tööoleku haldamist ning reaalajas video diagnostikat. Kui eesmine salvestuskaamera satub ootamatutesse olukordadesse, näiteks voolukatkestusse, varundab süsteem andmed automaatselt.

Seadme parameetrite reaalajas seadistamine

Kasutajad saavad uuendatud haldussüsteemis Hawkeyes v2.0 hankida ja konfigureerida eesmise salvestuskaamera ISO, EV ja muid andmeid ning pärast parameetrite seadistamist kaugjuhtimissüsteemi Hawkeyes kaudu reaalajas videot vaadata.

Süsteemi andmete turvalisuse haldamine

Uuendatud haldussüsteem Hawkeyes v2.0 tagab andmete turvalisuse, sealhulgas kasutajatunnuse tuvastamise ja eeskomponendi seadmete autentimise, võrguülekande turvalisuse, samuti jälgimiskeskuse ligipääsu turvalisuse jne.

Kohalik veebiseire platvorm

Pilot Insight 360° reaalaja kaamera toetab kohaliku veebiseire platvormi LAN-i haldusrežiimi, kliendid saavad sisestada aadressi http://camera IP:9035, konfigureerida reaalajas voogedastuse resolutsiooni ja bitikiirust jne, samuti siseneda otse panoraamseireekraanile. Loe Hawkeyes v2.0 kohta lisaks siit.

Turvaline ja nutikas panoraamvalve lahendus

5G+ tööstusliku internetiajastu taustal põhinev Pilot Insighti turvaline ja nutikas panoraamvalve lahendus on tarkvarasse ja riistvarasse integreeritud panoraamkäskude ja -seire lahendus, mille Labpano on välja töötanud videovalvesektori uuendamise edendamiseks. Suure jõudlusega reaalajas voogedastuse panoraamkaamera Pilot Insight toel, koos uuendatud haldussüsteemiga Hawkeyes v2.0, aitab see kaasa andmete kogumisele, salvestamisele, pilveandmetöötlusele ja analüüsile ning vastab nutikate, digitaalsete ja võrgustatud uuenduste vajadustele turvaseiretööstuses. Seda saab laialdaselt kasutada muu hulgas valitsusasutustes, ettevõtetes, haiglates, koolides, metroos, kogukondades.

Pilot-Insight-IP65

Läbimurdeline panoraamtehnoloogia

Turvavalve laialdase rakendamisega erinevates turusegmentides ei suuda traditsioonilised PTZ-kaamerad enam rahuldada kõrgema kvaliteediga valve vajadusi. Labpano reaalaja panoraamkaamera Pilot Insight on varustatud nelja ülitäpsete optiliste objektiivide komplekti ja kvaliteetsete Sony CMOS-anduritega koos Labpano patenteeritud ühendamisalgoritmiga. Eesmärk on saavutada tuumtehnoloogiad, nagu pilditöötlus, piltide ühendamine ja tihenduskodeerimine kaameras, et luua 40 megapiksline ülikõrgresolutsiooniga pidev reaalajas videovalve. Võrreldes traditsiooniliste monokulaarse kalasilm-kaamera lahendustega on Pilot Insighti mitme objektiiviga pildi resolutsioon ühtlane ning kogu vaateväli on selge ja moonutustevaba, tagades suurepärase pildikvaliteedi ning soodustades selliseid rakendusi nagu tehisintellekti algoritmiga tuvastus.

Traditsioonilise seire nõrkused

Traditsioonilised seirelahendused nõuavad mitmete eesmiste video jäädvustamisseadmete paigaldamist, mis asetab seirekeskuse töötajad suuremahulisse seiresüsteemi paigaldatud paljude seadmete tõttu silmitsi teabetulvaga. Pealegi on traditsiooniliste jäädvustamisvahendite abil saadud pildi resolutsioon puuduliku teravusega ja näotuvastuse täpsus on detailse teabe kadude tõttu madal; traditsiooniline PTZ-seiresüsteem seisab silmitsi ka praktiliste raskustega mitmetasandilise volituste haldamise, süsteemi laiendamise, sekundaarse arendamise, kasutamise jne osas.

Tööstusliku internetirakenduse arendamine

2021. aastal andis tööstus- ja infotehnoloogiaministeerium välja „Tööstusliku interneti uuendamise ja arendamise tegevuskava (2021–2023)“, millest ilmnes tööstusliku interneti süvendamise vajadus. Tööstuslik internet on uus tööstuslik ökoloogia, põhiline infrastruktuur ja uus rakenduserežiim, mis lõimib tugevalt omavahel kokku uue põlvkonna info- ja kommunikatsioonitehnoloogia ning tööstusmajanduse. Väga oluline on toetada tootmisvõimsuse ja võrguvõimsuse väljaarendamist, tõsta tööstusahela moderniseerimise taset, edendada kvaliteetset majandusarengut ja ehitada üles uus arengumudel.

Kiirendatud 5G kommertskasutus

Hiina on saavutanud 5G ehituses häid tulemusi. 2020. aasta ülemaailmse 5G konverentsi avatseremoonial teatas tööstuse ja infotehnoloogia aseminister Liu Liehong, et Hiina sõltumatu 5G võrk on saavutanud esialgse suuremahulise kaubandusliku kasutamise. Ministeerium edendab aktiivselt ühisehitust ja teabevahetust ning ergutab kiire, mobiilse, turvalise ja üldlevinud uue põlvkonna taristu loomist, et toetada traditsioonilise taristu digitaalset uuendamist ja kiirendada 5G nutiterminalitoodete väljatöötamist. Ministeeriumi poolt välja antud teatises „5G kiirendatud arengu edendamise kohta“ nõutakse selliste rakenduste nagu 5G+VR/AR (täiendatud reaalsus) edasist edendamist.

PTZ-kaamera-vs-panoraam-kaamera

Reaalaja panoraamkaamera Pilot Insight saab tööstust varustada tehisintellekti algoritmide ja pilveanalüüsi võimalustega, et realiseerida selliseid rakendusi nagu näo ja sõiduki tuvastamine ning inimeste liikumise nutikas statistika. Tänu mitmekordsele kõrgresolutsioonile ja suurepärastele moonutusteta piltidele on tuvastamiskaugus ja -täpsus tavapärasest PTZ-kaamerast suuremad, võimaldades reaalajas ümbritsevate objektide 360-kraadist üksikasjalikku tuvastamist.

Panoraamkäskude ja -jälgimise pilvelahendus

Reaalajas voogedastuse panoraamkaamera Pilot Insight väljastab otse 4K/8K 360° panoraampildid ning kasutab vaatamispunkti edastamiseks kohalikke kohtvõrke, 4G, 5G ja muid võrke. Kasutajad saavad kasutada volituste haldamise uuendatud haldussüsteemi Hawkeyes v2.0, et jälgida reaalajas mitme kaamera tööolekut erinevates kohtades ja kaamera parameetreid kaugteel seadistada.

Panoraamkäskude ja -jälgimise kohtvõrgulahendus

Reaalajas voogedastuse panoraamkaamera Pilot Insight väljastab otse 4K/8K 360° panoraampildid ning kasutab vaatamispunkti edastamiseks kohalikku kohtvõrku. Kasutajad saavad reaalajas jälgida mitme sama kohtvõrgu kaamera tööolekut ja veebiseire konsooli abil kaamera parameetreid kaugteel seadistada.

Reaalajas-voogedastuse-panoraamkaamera-Pilot-Insight

Eelised

Lihtne haldamine

Siseruumides saab Pilot Insight 360° voogedastust hallata keskse Hawkeyesi haldussüsteemi täiustatud versiooni 2.0 abil ja juurdepääsu kaudu protokollile GB28181. Kliendid saavad valida lahenduse vastavalt tegelikule kasutusvaldkonnale.

Laialdaselt saadaval

Kui reaalaja panoraamkaamera Pilot Insight puutub kokku ootamatute olukordadega, nagu voolukatkestus, teeb süsteem automaatselt andmete varundamise ja kaamera taaskäivitab võrgu pärast toiteallika taastamist.

Privaatne rakendamine

Pilot Insight toetab erinevaid voogedastuse ja turvavalve protokolle, nagu RTMP, RTSP, GB28281, ning pakub muu hulgas hulgaliselt ligipääsulahendusi meedia voogedastuseks/turvavalveks.

Suurepärane töökindlus

Reaalaja panoraamkaamerat Pilot Insight iseloomustab IP65-kaitseklass – see on veekindel, tolmukindel ja viimistletud korrosioonivastase pihustatud kattega, see võib stabiilselt ilma tõrgeteta töötada ülimadalal temperatuuril -20 °C ja äärmiselt kuumas keskkonnas 45 °C. Uuendatud haldussüsteem Hawkeyes v2.0 pakub professionaalseid kaugseireteenuseid ja 24/7 erinevatesse asukohtadesse paigutatud kaamerate tööoleku jälgimist, videodiagnostikat jne.

Suur jõudlus

360° kaamera Pilot Insight toetab 8K ülikõrgresolutsiooniga pikaajalist reaalajas panoraamset voogedastust koos kaamerasisese tehisintellekti töötlusvõimsusega ja esmaklassiliste tehisintellekti võimalustega koos suurandmete pilveanalüüsi funktsioonidega ning võimaldab realiseerida selliseid rakendusi nagu näotuvastus, sõiduki tuvastamine ja inimeste liikumise nutikas statistika. 

Hõlpsalt paigaldatav

Reaalajas voogedastuse panoraamkaamera Pilot Insight põhineb kõik-ühes-konstruktsioonil ja kasutab PoE-toidet. See on kiiresti kasutusvalmis, ilma et oleks vaja tülikaid serveriseadmeid ja keerulist juhtmestikku.

Kasutusvaldkonnad

Üks panoraamkaamera tagab esmaklassilise jõudluse, suurendades samal ajal üldist turvalisust ja vähendades paigaldamis-/hoolduskulusid. Seda saab kasutada ka olemasolevate turvakaamerate täiendamiseks, et jäädvustada konkreetseid piirkondi alal. Sel viisil saab klient täpsemaid vaateid ja lisaks sellele ülevaate kogu jälgitavast alast. Kaamerad Labpano Pilot Insight ja Pilot Lock sobivad ideaalselt jae-, äri- ning tööstuskeskkondadesse. Pilot Lock sobib kasutamiseks välistingimustes, kus on vaja tagada järelevalve suurel alal, näiteks vaatamisväärsused, staadionid, parklad. Pilot Insight on praktilisem siseruumides, näiteks tehastes, koolides ja kontorites.

Turism
Valitsus

Võimendage oma äritegevust Labpano Piloti kaamerate abil

Article in English.