Labpano andis välja uuendatud v2.0 kaugjuhtimissüsteemi – haldussüsteemi Hawkeyes

By in
410
Labpano andis välja uuendatud v2.0 kaugjuhtimissüsteemi – haldussüsteemi Hawkeyes

5G + tööstuslike internetirakenduste kiireneva laienemise ja läbimurretega panoraamtehnoloogias on suure jõudlusega reaalaja voogülekande panoraamkaamerat hakatud turvaseire valdkonnas laialdaselt kasutama. Kõige elementaarsema kiire panoraamvaate reaalaja kaamera olemasolu 360-kraadises turvaseires on kõigest esimene samm. Valdkonna peamine probleem seisneb selles, kuidas integreerida terviklik haldusplatvorm, sealhulgas mitmetasandiline volituste haldamine erinevate kasutajate jaoks; seadmete parameetrite kaugreguleerimine ja ajastatud voogedastus; videosalvestusseadmete ühtne haldamine hajutatud asukohtades suuremahulistes võrgukeskkondades jne.

Uuendatud haldussüsteem v2.0 Hawkeyes

Hawkeyes-Management-System

Labpano enda väljatöötatud uuendatud v2.0 kaugjuhtimissüsteem – haldussüsteem Hawkeyes on võimas ja hõlpsasti kasutatav, valdkonnas ennenägematu intelligentne haldusplatvorm. See toetab siseruumide reaalajas voogedastuse kaamerat Pilot Insight IP65 360° ja välist reaalajas voogedastuse kaamerat Pilot Lock IP67, integreeritud mitmetasandilist volituste haldust, mitme kaamera reaalajas voogedastuse ajastamist, ühe klõpsuga 360° jälgimisekraani ja muid võimsaid funktsioone, tagades klientidele madalamad töö- ja hoolduskulud ning pakkudes tõhusamat haldust.

Funktsioonid
Uuendatud haldussüsteem v2.0 Hawkeyes tagab mitmetasandilise volituste haldamise. See võimaldab süsteemiadministraatoritel seadistada mitmeid administraatorikontosid (ka projektide ja piirkondade tarbeks) ning luua hierarhilise haldusbaasi jaoks erinevaid alamadministraatoreid. Lisaks saavad projekti administraatorid hallata ka kaameraid ja reaalajas seiret v2.0 kaugjuhtimissüsteemis.

Hawkeyes-Management-System

Uuendatud haldussüsteem v2.0 Hawkeyes, mis põhineb IP-võrgu ülesehitusel, võimaldab ühtselt hallata kaameraid Pilot Insight ja suure jõudlusega reaalajas voogedastuse kaameraid Pilot Lock, mis asuvad erinevates piirkondades suurte võrkude all. Klientidele tagatakse kõigil süsteemi tasanditel toimivate kontode kaudu vastavalt oma volitustele 360° reaalajas jälgimine ja valve.

Hawkeyes-Management-System

Konto administraatorid saavad uuendatud haldussüsteemi v2.0 Hawkeyes kaudu teostada paindlikku jälgimist vastavalt äritegevuse vajadustele ja planeerida igal ajal 360-kraadist reaalajas voogedastust mitme kaameraga.

Pilot-Lock-360°-reaalajas voogedastus-Mount-Everesti-baaslaagris

Pilot Lock 360° reaalajas voogedastus 30 päeva järjest Mount Everesti baaslaagris 6500 m kõrgusel.

Konto administraatorid saavad kaugjuhtimisega äratada rakenduse PiPlayer arvutis reaalajas vaatamiseks ja vaadata panoraamjälgimispilti uuendatud haldussüsteemi v2.0 Hawkeyes kaudu.

Hawkeyes-Management-System

Parameetrite ja tingimuste kaugkonfigureerimine
Uuendatud haldussüsteem v2.0 Hawkeyes toetab partii seadistust ning EV, ISO, fookuse ja muude parameetrite konfigureerimist, kaamerate reaalajas voogedastuse ajal partii taaskäivitamist ja alumise logo vahetamist, et tagada parim 360-kraadine reaalajas efekt.

Hawkeyes-Management-System

Uuendatud haldussüsteem v2.0 Hawkeyes pakub professionaalseid kaugseireteenuseid, toetab 24/7 kaamerate tööoleku jälgimist erinevates asukohtades ja videokvaliteedi diagnostikat. Kui kaamerad seisavad silmitsi ootamatute olukordadega, näiteks elektrikatkestustega, varundab süsteem andmed automaatselt.

Andmete turvalisuse haldamine

Uuendatud haldussüsteem v2.0 Hawkeyes tagab andmete turvalisuse, sealhulgas kasutajatunnuse ja eeskomponendi salvestusseadmete autentimise, võrguülekande turvalisuse, samuti jälgimiskeskuse ligipääsu turvalisuse ja nii edasi.

Hawkeyes-Management-System

Suure jõudlusega reaalajas voogedastuse kaamerad Pilot Insight ja Pilot Lock suudavad kohalikus veebikonsoolis realiseerida kohtvõrgu haldusrežiimi. Kasutajad saavad brauseris konfigureerida resolutsiooni ja bitikiirust ning pääseda otse ligi panoraamjälgimispildile.

OTA värskendused

Uuendatud haldussüsteemi v2.0 Hawkeyes koos arenenud tehnoloogiatega saab pidevalt uuendada uute funktsioonide ja uusimate turvapaikadega. Selles etapis pääsete kõikidele funktsioonidele ligi ilma tellimuseta.

Kasutusvaldkonnad

Turism, jaemüük, koolid, valitsusasutused, tehased, lennujaamad, kontorid, laod

Turism, jaemüük, koolid, valitsusasutused
Tehased, Lennujaamad, Kontorid, Laod

Võimendage oma äritegevust Labpano Piloti kaamerate abil

Article in English

54321
(0 votes. Average 0 of 5)