Polaroid Go: maailma väikseim analoog-kiirpildikaamera

By in
382
Polaroid Go: maailma väikseim analoog-kiirpildikaamera

Polaroid Go on teiega kaasas kõikjal, kuhu loovus teid viib – kompaktse ja stiilsena. „Oleme naasnud Polaroidi algse DNA juurde, mille kohaselt on tegemist tööriista ja meediumiga, millega loojad saavad kultuuri suunata uutele radadele“, ütleb Polaroidi tegevdirektor Oskar Smolokowski.

Polaroid-Go

Polaroid Go, mille mõõtmed on vaid 10,5 x 8,3 x 6,1 cm, on maailma kõige väiksem analoog kiirpildikaamera. See loodi kantava loomingulise kaaslasena kasutamiseks klassikalise ruudukujulise filmiformaadi miniversioonina. Uus kaamera ja film on kümnendite olulisimaks ning põnevaimaks muutuseks Polaroidi pildiformaadis.

Polaroid kirjeldab kaamera sisemiste komponentide paigutust kui kolmemõõtmelist tetrist, mille hoolikalt läbi mõeldud disain avaldub lihtsa ja sundimatu välimusena ning tagab väikseima võimaliku suurusega analoog kiirpildikaamera.

Polaroid Go kaamera tuleb müügile klassikalise valge korpusega ning toetub Polaroidi disaini ikoonilisele pärandile, luues samas uue kiirpildikaamera formaadi. Hoolimata kompaktsusest on kaameral olemas kõik, mida ühelt klassikaliselt kiirpildikaameralt soovime – selfipeegel, aegrelee, kauakestev aku, dünaamiline välklamp, topeltsäritus ja tarvikud reisile kaasa võtmiseks.  

Polaroid Go kaameraga samaaegselt tuuakse välja spetsiaalselt selle kaamera jaoks loodud uute mõõtmetega Go film – kõige väiksem analoogfilm, mida polaroid on eales tootnud. Fotopaberi mõõtmed on 66,6 x 53,9 mm ja kujutise suurus sellel 47 x 46 mm.

Hind ja tarne

Uus Polaroid Go kaamera tuleb müügile 2021. aasta juunis soovitusliku letihinnaga 122,90 € ning kahe filmikassetiga fotopaberi paki soovituslikuks hinnaks on 19,90 €. Võtame ettetellimusi juba vastu. Kui soovid suve sündmusi uue kaameraga jäädvustada, soovitan kohe tellida.

Peamised omadused

  • Maailma väikseim analoog kiirpildikaamera
  • Klassikaline ruudukujuline formaat
  • Ikooniline disain
  • Kuni 15 filmipakki kestev aku
  • Topeltsäritus ja selfipeegel
Polaroid-Go
54321
(0 votes. Average 0 of 5)