Nikoni tooted said „Red Dot Award: Product Design 2021“ auhinna

By in
458
Nikoni tooted said „Red Dot Award: Product Design 2021“ auhinna

TOKYO – Nikon Corporation (Nikon) annab uhkusega teada, et mitmed Nikon tooted said „Red Dot Award: Product Design 2021“ auhinna, mida sponsib Germany’s Design Zentrum Nordrhein Westfalen.

„Red Dot Design Award“ on maailmatasemel disainikonkurss, millel on umbes 65 aastane ajalugu. „Red Dot Award:Product Design 2021“ konkursile esitati tooteid ligikaudu 60 riigist ja piirkonnast ja neid hindas kogu maailma tunnustatud disainispetsialistide paneel, lähtudes sellistest aspektidest nagu innovatsioon, funktsionaalsus, ergonoomika ja vastupidavus. Võidutooteid esitletakse veebinäitusel, mis avatakse 21. juunil 2021, ja erinäitusel „Design on Stage“, mis avatakse 22. juunil 2021 Red Doti disainimuuseumis Essenis, Saksamaal.

Lisateavet Red Dot Design Awardsi kohta leiate veebiaadressilt.

„Red Dot Award: Product Design 2021“ võidutooted

„Nikon D6“ täiskaader-digitaalne SLR-kaamera

Nikon-D6

D6 on Nikoni SLR-digikaamera lipulaev. See pakub professionaalsetele spordifotograafidele ja fotoajakirjanikele vajalikku tuge parimal viisil töötamiseks ning on varustatud Nikoni ajaloo kõige võimsama AF-süsteemiga. Lisaks suudavad fotograafid tänu NIKKOR F-objektiivide rikkalikule valikule jäädvustada otsustavaid, kord elus tehtavaid võtteid suurema täpsusega.

„Nikon Z 7II“ ja „Nikon Z 6II“ täiskaader-peeglita kaamerad, „MB-N11 Power Battery Pack“

Nikon-Z_7II

Z 7II ja Z 6II on teise põlvkonna peeglita kaamerad, mis järgnevad Z 7 ja Z 6 kaameratele, mille jaoks võeti kasutusele suure läbimõõduga Z kinnitus. Töökindlust ja kasutatavust on parandatud Dual EXPEED 6 kasutuselevõtuga, mis suurendab kaadrite arvu ühe sarivõttes ning millesse on integreeritud kahte kaardipesa, rahuldades sellega kasutajate vajadusi. Lisaks suurendab vertikaalseks pildistamiseks ideaalselt sobiv akutald MB-N11 võimalike kaadrite arvu, võimaldades samal ajal kindlat ja mugavat käeshoidmist. MB-N11 akutald toetab kiirvahetussüsteemi ja sobib hästi pikemaajaliseks kasutamiseks, näiteks videote salvestamiseks või aeglustatud videote jaoks kaadrite salvestamiseks.

„NIKKOR Z f/2.8 Zoom Lens Series“ peeglita kaameratele

Nikon-Nikkor-Z-Zoom-Lens

NIKKOR Z 14–24 mm f2.8 S, NIKKOR Z 24–70 mm f/2.8 S ja NIKKOR Z 70–200 mm f/2.8 VR S on suumobjektiivid, mis säilitavad f/2,8 konstantselt kiire maksimaalse ava kogu suumi ulatuses. Suure läbimõõduga kinnituse kasutusele võtmine on võimaldanud objektiivi kujundamisel suurt paindlikkust, parandades oluliselt optilist jõudlust. Need objektiivid hõlmavad laia valikut fookuskaugusi – 14 mm kuni 200 mm.

„10×25 STABILIZED“ binoklid

Nikon-10x25-STABILIZED-binoklid

10×25 STABILIZED on Nikoni esimene kompaktne binokkel, mis on varustatud funktsiooniga STABILIZED. Kompaktne ja kergekaaluline kahekordse hingega kokkupandav korpus võimaldab pikaajalist ja ka ühe käega kasutamist.

„ECLIPSE Ei“ õppemikroskoop

Nikon-ECLIPSE-Ei-õppemikroskoop

Õppemikroskoop ECLIPSE Ei on loodud intuitiivseks tööks ja paremaks õppimiskogemuseks. Selle veebijuhend võimaldab kiiret ja lihtsat juurdepääsu õpetustele, mis annab õpilastele võimaluse iseseisvalt õppida. Samuti lühendab selle kaasaskantav ja hoiustatav disain ettevalmistamiseks ning puhastamiseks kuluvat aega, tagades tõhusa töövoo.

Article in English.

54321
(0 votes. Average 0 of 5)