Kinnisvara inventeerimistarkvara võimaldab Insta360 ONE X kaamera abil murrangulist 360-aruandlust

By in
674
Kinnisvara inventeerimistarkvara võimaldab Insta360 ONE X kaamera abil murrangulist 360-aruandlust

Kinnisvara inventuuriaruanne on kinnisvarahalduritele ja üürnikele üürilepingu sõlmimise lähtepunkt. Aruanne sisaldab objekti fotosid, kirjeldust ja teavet kõikide seal asuvate esemete olukorra kohta, millele saab vaidluse korral viidata. 

Tavaliselt peab kinnisvarahaldur objektist palju erinevaid pilte tegema ja aruande käsitsi koostama. Nüüd teeb kinnisvara inventeerimistarkvara ja 360-kaamera selle teie eest ära. 

Insta360 ONE X Enterprise Edition kaamera ja Inventory Hive rakendusega saavad kinnisvarahaldurid kogu ruumist 360-kraadise foto teha ja selle vaid ühe liigutusega automaatselt oma aruandesse lisada. 

Inventory Hive on pilvepõhine kinnisvara-inventeerimistarkvara, mille kasutamise saab selgeks vaid mõne minutiga. Tarkvara on nüüd integreeritud ka ONE X-iga, mis pakub üheastmelist lahendust fotode tegemiseks ja aruande loomiseks. Lisaks sõlmis Inventory Hive hiljuti partnerluse The Dispute Service (TDS) teenusega, mis on üks Suurbritannia suurim üürnike tagatisraha fond.

Kinnisvara-inventeerimistarkvara-võimaldab-Insta360-ONE-X-kaamera-abil-murrangulist-360-aruandlust

„Meil on integratsiooni pärast väga hea meel, sest Insta360 ONE X kaamera kvaliteet sobib suurepäraselt meie kinnisvara inventeerimistarkvaraga,“ ütles Richard Abbots, Inventory Hive’i tegevdirektor. 

Millist kasu saavad 360-aruandest kinnisvarahaldurid ja üürnikud

Kinnisvaraaruande 360-fotod on kasulikud nii kinnisvarahalduritele kui ka üürnikele. Kumbki pool näeb 360-kraadisel pildil selgelt ruumi sisustust ja üldist ülevaadet. Inventory Hive tarkvara lubab üürnikel ja kinnisvarahalduritel 360-kraadist pilti suurendada ja vähendada ning ruumis olevaid konkreetseid elemente lähemalt vaadata.

Halduri ja üürniku vahelise vaidluse korral on asja lahendamiseks võimalik kasutada ka 360-kraadiseid fotosid. TDS-i tegevjuht Steve Harriot ütleb: „360-kraadised fotod aitavad vaidluse puhul näidata ruumi üldist paigutust ja selle välimust. Pildid on tekstile hea täiendus ning võimaldavad õigusemõistmisel näha ruumi suurust ja selle detaile. Meie süsteem lubab õigusemõistjal 360° piltidele ligi pääseda ning nendele põhinedes otsuse vastu võtta.“ 

„Tänu Inventory Hive’i 360-kraadiste piltide tegemise võimalusele ei pea kinnisvarahaldurid objektil pikalt viibima.“ RICHARD ABBOTS, INVENTORY HIVE

COVID-19 pandeemia ajal on 360-kaameratest veelgi rohkem kasu. „Tänu Inventory Hive’i 360-kraadiste piltide tegemise võimalusele ei pea kinnisvarahaldurid objektil pikalt viibima.“ Nad saavad 360° fotod kiiresti ära teha ja kohe lahkuda. Aruande võivad nad lõpetada lauaarvuti kaudu oma kodus või kontoris,“ ütles Abbot. See tähendab, et objektil viibimiseks ja inimestega kokku puutumiseks kulub vähem aega, mis omakorda vähendab COVID-19 nakatumise võimalust. 

Mida saab 360-kaamera ja kinnisvara-inventeerimistarkvaraha teha

Mida saab õigupoolest Inventory Hive’i kinnisvara-inventeerimistarkvara ja Insta360 ONE X kaameraga teha? Võimalused on järgmised: 

  • Kogu ruumi ühele pildile jäädvustamine usaldusväärseks „enne ja pärast“-võrdluseks. 
  • Esemete olemasolu ja asukoha tõendamine ruumis. 
  • Sisekujunduse ja valgustite töötamise tõendamine. 
  • Lauaarvutis, tahvelarvutis või mobiiltelefonis ruumi suurendamine ja seal navigeerimine. 
Kinnisvara-inventeerimistarkvara-võimaldab-Insta360-ONE-X-kaamera-abil-murrangulist-360-aruandlust

Üldkokkuvõttes aitab 360-kaamera vähendada aega, mis kuluks paljude üksikute fotode tegemiseks. Vajadusel võite teha ka üksikuid fotosid konkreetsetest defektidest ja vaidluse all olevatest esemetest. 

360-fotode kasutamine aitab tänu väiksemale fotode arvule vähendada aurannete failisuurust, mis on eriti sobiv varundamisel ja teistele platvormidele üleslaadimisel.

Parim on see, et saate oma aruandes olevad fotod 360-kraadiseks virtuaalseks ringkäiguks muuta ja seda hiljem kinnisvaraobjekti reklaamimiseks kasutada.

Inventory Hive’i näpunäited kinnisvaraobjektide jäädvustamiseks 360-kaameraga 

Olete valmis? Allpool on esitatud Inventory Hive’i kolm olulisemat näpunäidet 360-fotode tegemiseks kinnisvar- inventeerimistarkvaraga:

  1. Investeerige kvaliteetsetesse tööriistadesse. Ei ole mõtet osta odavat 360-kaamerat, kui seda peab igal aastal vahetama.
  2. Kulutage alguses pool tundi 360-kraadiste piltide tegemise harjutamiseks, et saaksite inventuuriaruannete ja virtuaalsete ringkäikude tegemisel neid võimalikult hästi ära kasutada. 
  3. Pidage meeles, et 360-kraadine foto jäädvustab kõike! Lisaks 360-kraadisele pildile ei pruugi täiendavate fotode tegemiseks vajadust ollagi.

Inventory Hive-rakenduse kasutamiseks on vaja vaid Insta360 ONE X kaamera WiFi kaudu ühendada nutitelefoni või tahvelarvutiga. Seejärel saate Inventory Hive-rakenduse abil 360-kraadiseid fotosid teha ning need oma aruandesse lisada. 

Vaadake allolevat juhendit, et näha, kuidas see toimib: 

Article in English.

Soovite olla kursis Insta360 lugudega? Jälgige meie blogi. Vaadake viimaseid uudiseid ja võtke osa arutelust, liitudes Insta360 kasutajagrupiga või registreerudes meie uudiskirja saajaks. 

54321
(0 votes. Average 0 of 5)