Valgus foto- ja videograafile

By in
1309
Valgus foto- ja videograafile

Kõik fotograafid teavad, mis on Godox ja on selle massiliselt kasutusele võtnud. Viimasel ajal on hakanud foto- ja vidograafide suus levima positiivse trendina tootja nimega Nanlite.

Käesoleva postitusega tutvustan ühte kõige lihtsamat ja samas ka väga väikest Nanlite LED valgustit ja tarvikuid, mida sellega kasutada. Tegemist on tõesti väikese kuid võimsa valgustiga.

NanLite Forza 60 LED on väike ja kaasaskantav stuudiovalgusti, mille väljundvõimsus on märkimisväärne võrreldes suurusega. Telli e-poest!

Nanlite-käepide

NANLITE AKU PANDLAGA KÄEPIDE FORZA 60 LED STUUDIOVALGUSELE. Käsikäepide, aku pannal on pandud madala kinnitusega universaalse statiivi külge. See nutikas Nanlite akukinnitus mahutab kaks Sony NP-F (L-seeria) akut Nanlite Forza 60 toiteks. Käepide ja akude abil on ülimalt lihtne valgust suunata käest pildistamise või filmimise ajalt juba täpselt sinna, kus seda vaja. Ühtegi segavat juhet ei ole ja see teeb valgustamise väga mugavaks. Telli e-poest!

Nanlite-bowens

Nanlite Bowens Adapter Forza 60 LED valgustile. Adapteri abil saad kinnitada LED valgusti Bowensi kinnitusega softboxi külge. Kui sul on täna juba olemas Bowens kinnistusega softbox, siis nüüd saad väga lihtsalt kasutusele võtta Nanlite Forza 60 LED valgusti. Telli e-poest!

GODOX LIGHT STAND on valgusstatiiv, mille külge kinnitad LED valgusti ja selle ette omakorda softboxi. Telli valgusstatiiv e-poest!


Godox Speedlite Softbox Octa (80*120cm) Aluminium Ring Adapter Bowens mount. See softbox on bowens kinnitusega. Softboxi kasutamiseks pead softboxi külge kinnitama ülemineku adapter, mis võimaldab siis Forza 60 LED lambi kinnitada softboxi külge. Telli e-poest!

HÄHNEL aku Sony HL-XL982 Pro on analoogne videokaamerate aku Sony NP-F960 / F970 akudele. Sisseehitatud USB ühendus ja aku indikaator. Telli e-poest!

Nanlite-Forza-60