Reisifoto konverents kutsub

By in
552

Eestlased on järjest enam üles näitamas reisihuvi. Kas viikingite veri lööb meie geenides välja või on hakanud rahval rohkem vaba raha olema – see pole teada. Reisifoto konverents on kutsutud ühendama kõiki, kellele läheb korda reisimine ja reiside salvestamine, olgu siis foto või video kujul.

28. mail 2017, Viru Sokos Hotels Konverentsikeskuses algusega kell 10.00 toimuval Reisifoto konverentsil esineb viis paljudele tuntud reisihimulist inimest. Uku Randmaa on ainuke eesti mees, kes üksinda sõitnud ümber maakera, Ivo Tšetõrkin on elanud Peruus ja seigelnud Amazonase vihmametsades, koolitaja ja fotograaf Aivar Pihelgas on armunud Aafrika kontinenti, loodusmees Hendrik Relve armastab kõiki kontinente, kus reisida saab ning fotograafid Kersti Niglas ning Karen Härms on konverentse ja üritusi pildistanud kogu maailmas. Nad õpetavad teid kuidas unistusi tegelikkuseks muuta. Igal esinejal on jutustada teile oma lugu, rääkida midagi oma seiklustest, näidata pilte ja jagada kogemusi, mida saab ära kasutada iga üks oma reisi planeerimisel. Fotohuvilised leiavad vahest ka huvitavaid nippe, kuidas reisimälestused parimal moel piltidena kaasa tuua.

Hõigake kõigile tuttavatele, keda reisimine ei jäta ükskõikseks. Saame enne suurt suve kokku ja laeme end positiivseid reisimõtteid täis! Täpsem info Reisifoto.ee

 

54321
(0 votes. Average 0 of 5)
Leave a reply