Vabaduse väljaku tunnelis avatakse fotonäitus

By in
620

Vabaduse väljaku tunnelis on 1. märtsist kuni 16. aprillini üleval näitus veebipõhise fotokonkursi „Aastaring Tallinnas 2016“ parimatest fotodest.

Tallinna Kommunaalamet korraldas 27. novembrist 2016 kuni 22. jaanuarini 2017. veebipõhise fotokonkursi „Aastaring Tallinnas 2016“. Komisjon tunnistas fotokonkursi parimaks fotoks „Raamitud ajalugu“, mille autor on Joann Arro. Konkursi kodulehel toimunud avaliku hääletuse tulemusena valisid hääletajad parimaks fotoks „Lugemine“, mille autor on Darja Semenihhina. Abilinnapea Kalle Klandorf annab konkursi parimatele auhinnad üle 8. märtsil  kell 16.00 Jaan Poska majas (Jaan Poska tn 8).

Tänavu juba 11. korda toimunud konkursi eesmärgiks oli leida Tallinna linnast uusi ja huvitavaid fotosid, mis jäädvustaksid linnas aset leidnud sündmusi, inimeste tegevusi ja linnapildi muutumist eri aastaaegadel. Konkursile esitas 127 autorit kokku 420 fotot, mille hulgast valisid parima nii komisjon kui ka veebilehe külastajad.

Fotokonkursi parima foto autor Joann Arro saab auhinnaks peegelkaamera Nikon D3400 objektiiviga 18‑55mm VR. Toode toetab SNAP BRIDGE ehk otseühendust nutiseadmega.

Konkursi kodulehel toimunud avaliku hääletuse tulemusena valisid hääletajad parimaks fotoks „Lugemine“, mille autor on Darja Semenihhina, kes saab auhinnaks mälukaardi Nikon 8GB ja fotoalbumi.

54321
(0 votes. Average 0 of 5)
Leave a reply