Snapbridge v1.2.0 (Android/iOS) uuendus

By in
578

21.02.2017 avalikustas Nikon Snapbridge v1.2.0 (Andorid/iOS) uuenduse. Ennekõike uus versioon parandab ühenduse usaldusväärsust kaameraga. Tähelepanu! iOS 10.2 eeldab mõne kaamera mudeli puhul ka püsivara uuendamist stabiilsuse parandamiseks.

Android parendused
– Muutus osa kasutajaliidesest ja sõnumitest.
– Parandatud on meetodit, mis ühendab veebiabiga.
– Kõik auto link funktsioonid (automaatne allalaadimine, üles laadimise asukoht ja kella sünkroniseerimine) saab üheaegselt sisse ja välja lülitada. See võimaldab nimetatud seaded välja lülitada, kui neid ei kasutata ja soovitakse nutiseadme akut säästa.
– Parandab ühenduse usaldusväärsust kaameraga.

iOS parendused
– Parendatud kasutajaliides ja sõnumid Bluetooth ja Wi-Fi ühenduseks.
– Parendatud on meetodit, mis ühendab veebiabiga.
– Kõik auto link funktsioonid (automaatne allalaadimine, üles laadimise asukoht ja kella sünkroniseerimine) saab üheaegselt sisse ja välja lülitada. See võimaldab nimetatud seaded välja lülitada, kui neid ei kasutata ja soovitakse nutiseadme akut säästa.
– Rakendus kuvab nüüd kaamera Wi-Fi salasõna.
– Parandab ühenduse usaldusväärsust kaameraga.
– Rakendus on nüüd leitav ka iPad rakenduste alt App Store-s.

OLULINE INFORMATSIOON SEOSES iOS 10.2.
Nikon on küll saadavale toonud SnapBridge v1.2.0, mis tagab stabiilsema ühenduse nutiseadmega, kuid tuleb arvestada, et osade kaamerate puhul oluline teha püsivara uuendus, enne kui uus SnapBridge kasutusele võtta. Püsivara uuendus tuleb saadavale märtsis või hiljemalt aprillis. SnapBridge 360/170 uuendust on oodata märtsi lõpus.

Loe lisaks

54321
(0 votes. Average 0 of 5)
Leave a reply