Nikoni kõrgkvaliteediga uue DL-sarja kompaktkaamerad muudavad kaamera kaasaskandmise enneolematult mugavaks

By in
530

Amsterdam, Holland, 23. veebruar 2016: Nikoni kõrgkvaliteetsed uue DL-sarja kompaktkaamerad muudavad kaamera kaasaskandmise alati liikvel olevate fotograafide jaoks senisest palju mugavamaks. Kuulsa NIKKORI optika ja võimsa Nikoni tehnoloogiaga kõrgkvaliteetsed Nikoni DL-sarja kompaktkaamerad pakuvad igas olukorras uskumatut pildikvaliteeti. 

Selles uues sarjas on kolm mudelit: Nikon DL24-85 f/1.8-2.8, Nikon DL18-50 f/1.8-2.8 ja Nikon DL24-500 f/2.8-5.6. Igal kaameral on fikseeritud NIKKORI suumobjektiiv tipptasemel optikaga, mis on ka Nikoni digitaalsete peegelkaamerate objektiividel, ja kiire 1-tolline CX-formaadis sensor. Nikoni DL-sarja kõigi kaameratega saab teha 20,8-megapikslisi fotosid JPEG- või NEF-vormingus (RAW) ja 4K-/UHD-videoid kiirusel 30p/25p.

Igal Nikoni kõrgkvaliteediga DL-sarja kompaktkaameral on välkkiireks pildistamiseks olemas ka Nikoni tunnustust leidnud täiustatud hübriidne automaatse teravustamise süsteem. Protsessor EXPEED 6A, millel on tervelt neli CPU-d, on iga kaamera hämmastava võttekiiruse põhjus: rabava kiirusega kuni 60 kaadrit sekundis, kui fookus on fikseeritud esimesel kaadril, või kuni 20 kaadrit sekundis pideva automaatse teravustamise režiimis. Nikoni topelttuvastusega optilise stabiliseerimise (VR) süsteem võimaldab tuvastada kaamera rappumise ja seda vähendada ning kaamera käivitub ning reageerib kiiresti. Peale selle on igal kaameral ISO 518 tarvikupesa, mille külge saab kinnitada mitmesuguseid tarvikuid, sh usaldusväärseid Nikoni digitaalsete peegelkaamerate kiirvälke. Spetsiaalsete Nikoni DL-i tarvikute hulka kuulub valikuline kallutatav elektrooniline pildiotsija (EVF) DF-E1 koos silmasensoriga, mis tagab selge nähtavuse ja teabeekraani suure kontrastsuse. Nikoni digitaalsete peegelkaamerate kasutajad väärtustavad ka tuttavaid nuppe ja menüüsid. Ja iga kaamera objektiivil on NIKKORILE omane kuldne rõngas.

Nikon Europe’i Nikoni DL-sarja tootejuht Ines Bernardes ütleb: „Nikoni sisenemine kõrgkvaliteetsete kompaktkaamerate turule kolme võimsa kaameraga on hea uudis fotograafidele, kes ei taha kompromisse teha. Iga uus DL-sarja kaamera muudab kõike, mida arvasite teadvat kompaktkaamera pildikvaliteedist. Eraldusvõime ja renderdusjõudlus on fikseeritud NIKKORI objektiividel erakordsed. Ja terve sarja kaasaskantavus ja ühtlane kiirus lasevad valida kaamera samamoodi kui objektiivi – valige õige fookuskauguse vahemik, mida vajate oma eelistatava pildistamisstiili või võimalike pildistamisolukordade jaoks. Igaüks, kes tahab kiirelt või ehk isegi diskreetselt pildistada, saab koju minnes tunda rõõmu enda jäädvustatud fotodest.”

Kompaktne ja kompromissitu: nüüd võib igast tehtud pildist saada teie parim töö 

Nikon DL24-85 f/1.8-2.8 – alati töörežiimis püsivatel fotograafidel pole enam kahetsuseks põhjust
Kiire suumobjektiiv NIKKOR 24-85mm f/1.8-2.8 tagab suurepärase paindlikkuse ja režiim Super Macro võimaldab teha rikkalikult üksikasjalikke lähivõtteid. Sellel kaameral on ka 1037-kilopunktine kallutatav OLED-puuteekraan ja hüpikvälk. Objektiivitorul on kohandatav funktsioonide reguleerimis- ja suumirõngas. Saadaval hõbedast või musta värvi.

Nikon DL18-50 f/1.8-2.8 – kaasaskantav perspektiivide laiendaja
Imetlusväärse avasuurusega f/1.8 18 mm juures, on Nikoni DL-sarja kaameral Nikoni kõige eredam ülilainurkobjektiiv. Objektiivil on Nikoni tunnustatud nanokristallkate selgemate piltide tegemiseks. Kaameral on 1037-kilopunktine kallutatav OLED-puuteekraan ja sisseehitatud perspektiivikontroll. Saadaval klassikalise mustana. 

Nikon DL24-500 f/2.8-5.6 – tõsiseltvõetav ulatus ja pildikvaliteet tasuvad end ära
21-kordse suumiga ülivõimsa NIKKORI objektiivi ja režiimiga SPORT (VR) sobib Nikoni DL-sarja kaamera ideaalselt alati töörežiimis püsivatele fotograafidele, kes liikumist tabavad. Sellel kaameral on ka sisseehitatud 2359-kilopunktine OLED elektrooniline pildiotsija ning suure eraldusvõime ja muudetava nurgaga OLED-puuteekraan. Saadaval klassikalise mustana.

SnapBridge: hoidke selle abil Nikoni DL-sarja kaamera ja nutiseade omavahel ühenduses
Iga Nikoni uue DL-sarja kaamera ühildub täielikult SnapBridge’iga. Kasutades Bluetooth®*-i väikese energiatarbe tehnoloogiat, säilitab SnapBridge ühtlase ning vähese energiakuluga ühenduse kaamera ja nutitelefoni või tahvelarvuti vahel. Fotograafid saavad võtted pildistamise ajal nutiseadmega sünkroonida ja Nikoni kvaliteediga pilte kiirelt jagada. Samuti saab SnapBridge’i abil nutiseadme kaudu juhtida kaamera põhifunktsioone, tagada kaamera kiiruse ja ajakohasuse ning palju muud. 

Footnote: Bluetooth®-i sõnamärk on ettevõtte Bluetooth SIG, Inc. registreeritud kaubamärk ja selle igasugune kasutamine on ettevõttes Nikon Corporation litsentsitud.

54321
(0 votes. Average 0 of 5)
Leave a reply