Nikon lisab COOLPIXi tooteseeriasse stiilse duo: puuteekraaniga COOLPIX S4150 ja 7x suumiga COOLPIX S6150

By in
567

Amsterdam, Holland, 24. august 2011 – Nikon Euroopa tugevdab oma COOLPIX Style (S) seeriat kahe uue mudeliga, mis viivad õhukeste kaamerate värvikireva stiili ja funktsionaalsuse uuele tasemele. Duo koosneb üliõhukesest puutetundlikku juhtsüsteemiga kaamerast COOLPIX S4150 ja mugavalt kaasaskantavast 16-megapikslisest 7x suumobjektiiviga kaamerast COOLPIX S6150.

„COOLPIX S4150 ja COOLPIX S6150 on mõeldud pildistama seal, kus parajasti tegevus toimub,“ ütles Nicolas Gillet, Nikon Euroopa tootejuht. „Sale COOLPIX S S4150 on nii pilkupüüdev, et soovite selle igale poole kaasa võtta. Lisaks tagab ühe nupuvajutusega käivituv 720p kõrglahutusega videosalvestus, et te ei maga ühtegi hetke maha. COOLPIX S6150 on piisavalt väike, mahtumaks käekotti või taskusse, kuid samas piisavalt võimas, et jäädvustada suurepäraselt nii maastike kui ka lähivõtteid.

Vaistlik puudutus − COOLPIX S4150

COOLPIX S4150 puhul ei ole vaja valida mõistuse ja ilu vahel. Nutikas 14-megapiksline kaamera on saadaval viies värvitoonis, sh punane ja pronks. Kuna kaamera korpus on vaid 0,8 tolli paks ja kogu kaamera kaalub kõigest 128 grammi, siis te ei pane praktiliselt tähelegi, et see on teil kaasas. Aga kui on vaja mõnda olulist hetke jäädvustada, on see hetkega kasutusvalmis. Ühe nupuvajutusega käivituv 720p kõrglahutusega videosalvestus ja 5x optiline suum võimaldavad teil sündmustele lähedale pääseda, olgu siis tegemist spordivõistluste või kooli lõpuaktusega.

Vaistlik, 7,5 cm (3-tolline) kõrglahutusega 460 000 punktiga puutetundlik LCD-ekraan muudab kaamera käsitsemise lihtsaks. Pildistamisrežiimis võimaldab puutekatik valida fookuspunkti lihtsalt vastavat punkti puudutades. Kaamera korrigeerib puudutatud objekti jaoks automaatselt fookust ja säriaega. Taasesituse režiimis muudab puutejuhtimine fotode vaatamise ja redigeerimise lõbusaks. Kasutada saab näiteks selliseid funktsioone, nagu Paint (joonistamine) ja Slide Show (slaidiesitus).

Suurepärane tehnoloogia on kombineeritud lihtsa kasutusmugavusega, COOLPIX S4150 kombineerib NIKKORi 5x suumiga lainurkobjektiivi 14-megapikslise CCD-pildianduriga – see võimaldab teha ülidetailseid pilte, mis näevad ka suurendatult rabavad välja. Neli uuenduslikku pildihägu vähendamise funktsiooni hoiavad ära objekti liikumisest, vähesest valgusest ja kaamera kõikumisest tuleneva hägususe. Fotosid on võimalik väga lihtsalt kaameras redigeerida, selleks saab kasutada filterefekte, nagu Selective Color (valikuline värv), mis muudab pildi mustvalgeks ja lisab seejärel pisut värvi teie poolt valikut asukohta, Cross Screen (täheefekt) lisab heledatele objektidele sädeleva efekti.

COOLPIX S4150 on saadaval viies värvitoonis: punane, must, lilla, meepronks ja hõbe, müügile tuleb kaamera soovitusliku jaehinnaga 160 Eur.

Parim reisikaaslane – COOLPIX S6150

Neile, kes soovivad tegevusele veelgi lähemale pääseda, on COOLPIX S6150-l pakkuda võimsaid funktsioone, mis selle kaamera teiste seast esile tõstavad. Sellel kaameral on NIKKORi 7x suumiga lainurkobjektiiv, millel on koguni 28−196 mm optiline suum ja 16-megapiksline pildiandur, mis võimaldab teha nii teravaid pilte, et need näevad isegi plakati mõõtu suurendatuna suuepärased välja.

Soovitud foto jäädvustamine ei saaks olla enam lihtsam. Suuna kaamera soovitud objektile ja puuduta 7,5 cm (3 tolli) kõrglahutusega 460 000 punktiga puuteekraani pildi reguleerimiseks ja fookustamiseks. Mälustuste tarbeks, mis nõuavad rohkemat kui kõigest fotot, on kaameral videosalvestusnupp, mis võimaldab lihtsalt filmimisele ümber lülituda. Puuteekraan võimaldab teil ka fotosid sirvida ja redigeerida neid, mille puhul soovite pisut loovamad olla. COOLPIX S6150-ga on võimalik pilte kaameras töödelda. See tähendab, et teil on võimalik kasutada Nikoni tehnoloogiaid, nagu Quick Retouch (kiirretužeerimine), Active D-Lighting (aktiivne D-lighting), Soft Focus (pehme fookus) ja paljud muud. 

Ilusad detailised fotod tagab neli pildihägu vähendavat funktsiooni, mis väldivad automaatselt kaamera värisemise, objekti liikumise või nõrga valguse mõju. Objektiivi nihkest tingitud vibratsiooni vähendamine on ainult üks uutest tehnoloogiatest, mis tagavad suurepärase tulemuse. See tähendab, et isegi kui filmite täissuumiga, siis jäädvustab COOLPIX S6150 iga kord selge ja terava pildi.

ViewNX 2

ViewNX 2 on kõik-ühes tarkvarapakett, mis võimaldab kasutajal kiirelt ja lihtsalt fotosid ja filmiklippe importida, lehitseda, redigeerida ja jagada. ViewNX tarkvara edasiarendus ViewNX 2 on kasutajasõbralik programm, mis pakub suurel hulgal funktsioone, ületades kordades arvuti operatsioonisüsteemiga kaasa tulnud programmide võimalused. Hiljuti lisatud videotöötlusfunktsioonid on võetud otse Nikoni auhinnatud DSLR-mudeliseeriast, mis võimaldavad luua suurepäraseid filmikaadreid. ViewNX 2 tuleb kaasa kõigi Nikoni digitaalkaameratega ja see on lisaks ka tasuta allalaaditav.

EXPEED C2

Algupärane EXPEED pilditöötlussüsteem sisaldab kogu Nikoni pika ajaloo vältel kogutud teadmisi ja tehnoloogilist arengut. Nüüd laiendab Nikoni tunnustatud süsteemi viimane versioon Exceed C2, pildistamise võimalusi veelgi: täiustatud videosalvestus, suure tundlikkusega jõudlus ja maksimaalne pildikvaliteet. EXPEED C2 toob pildiandurist välja parima: vähendab müra ja tagab erksate värvidega loomutruud pildid ja sujuvad värvitoonide üleminekud nii fotodel kui ka videoklippides.

Nikoni my Picturetown

Nüüd võite teha oma fotodest turvaliselt varukoopiaid, kasutades digifotode säilitamiseks ja levitamiseks Nikoni tasuta sidusteenust my Picturetown (www.mypicturetown.com). Fotomälestuste jagamine sõpradega ja meenutuste paigutamine veebigaleriidesse on lihtne. Saate 2 GB vaba mälu tuhandete mälestuste säilitamiseks ja kui soovite talletada veel rohkem pilte, siis võite igal ajal omandada kuldliikme staatuse.

COOLPIX S4150:

    

MOVIE

PICTURE:

COOLPIX S6150:

    

MOVIE

PICTURE:

54321
(0 votes. Average 0 of 5)
Leave a reply