NIKON D7000 VÕIDUD EISA AUHINDADE JAGAMISEL

By in
506

Amsterdam, Holland, 15. august 2011 – Vähem kui aasta pärast turuletoomist on Nikoni põnev DX-formaadis peegelkaamera D7000 võitnud EISA (Euroopa Pildi- ja Helitehnika Ühenduse) auhinna kategoorias „Euroopa aasta professionaalne peegelkaamera 2011-2012“. See on järg sama kaamera võidukäigule TIPA (Tehnilise Pildistava Pressi Assotsiatsioon) auhindade jagamisel, kus ta võitis „Parima professionaalse digipeegelkaamera“ auhinna, ja red dot tootedisaini auhindade jagamisel, kus ta võitis „red dot tunnustusmärgi“.

Nikon Europe’i tootejuht Jordi Brinkman ütleb: „Oleme väga uhked, et saame lisada EISA auhinna D7000 varasematele võitudele. Püüame digipeegelkaamerate professionaalsetele kasutajatele pakkuda alati ülimoodsaid tehnilisi võimalusi, mis meeldivad eelkõige kirglikele fotograafidele, kes otsivad võimalust oma loovuse väljendamisel astuda sammuke edasi.“

Brinkman jätkas: „See, et keskklassi digipeegelkaamera võitis profikategoorias, tõestab, et oleme lisanud kaamerale D7000 oodatust rohkem tippklassi funktsioone, kui võtta arvesse hinnataset. Alates uuest, 16,2megapikslisest CMOS-pildiandurist, automaatfookusest ja mõõtmisandurist kuni märksa kompaktsema magneesiumisulamist korpuseni, oleme saanud igati positiivset vastukaja funktsioonide ning kasutajasõbralikkuse ja loominguliste võimaluste kohta, mida need funktsioonid fotograafile võimaldavad.“

Igal aastal valib Euroopa Pildi- ja Helitehnika Ühendus (EISA) eelneva 12 kuu jooksul Euroopas turule toodud audiovisuaalsete toodete erinevate kategooriate parimad seadmed. Ühendus tunnustab tooteid, mida hindab nii asjaarmastaja kui ka professionaal, kes otsib kõrget kvaliteeti ja häid loomevõimalusi. Auhindu jagavad žüriid, kes esindavad enam kui 50 väljapaistvat foto-, video-, audio-, koduelektroonika- ja mobiilelektroonika ajakirja ligi 20 Euroopa riigist.

Euroopa aasta professionaalne peegelkaamera 2011-2012: NIKON D7000

EISA kohtunikud ütlesid: „Nikoni poolprofessionaalsete kaamerate tipus olev D7000 on täis tippklassi funktsioone, mis pärinevad sama ettevõtte mudelitelt D300 ja D300S. Kompaktne korpus pakub kiiret automaatfookust, erksat 7,5 cm (3 tolli) LCD-ekraani, tolmukaitset, kahte SDXC-kaardipesa ning täis-HD videosalvestust. Erakordselt hea pildimüra haldamise süsteem tähendab, et 16,2 megapiksliga andurit võib kasutada tundlikkusel ISO 3200 ning teha ikkagi kvaliteetseid ja kirkaid pilte; isegi ISO 12 800 tundlikkusel ei ole pildimüra kuigi suur probleem. See on kaamera, millega ka asjaarmastaja võib teha professionaalseid pilte.“

54321
(0 votes. Average 0 of 5)
Leave a reply